Wyjazdy w "MnS"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Tomala

Post autor: Tomala »

Najlepsza była reakcja mojej siostry jak na końcu pokazali Portofino: "Ale ładnie", powiedziała to z takim zachwytem a ma 7 lat.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Tak, Portofino jest przepiękne. :serce: Mam nadzieję, że długo będziemy mogli cieszyć nasze oczy tym miejscem.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Portofino jest niewielkim miasteczkiem, ma ok 600 mieszkańców (dane z 2004 roku). Znajduje sie ono niedaleko Geniu. Takie info zaczerpnąłem z Wikipedii. Myślę, że to info jest dość wiarygodne. A oto link do strony tego uroczego miasteczka. Można też poczytać po angielsku.

http://www.comune.portofino.genova.it/index.asp
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Dawidek pisze:Portofino jest niewielkim miasteczkiem, ma ok 600 mieszkańców (dane z 2004 roku).
http://www.comune.portofino.genova.it/index.asp
Tym bardziej śmieszne jest, że Lorenzo wykupując cały nakład gazet myślał, że Macy nie dowie się o pokazie Spectry i Forresterów. :lol:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Jedno z piękniejszycj miast w jakich byli Forresterowie to Portofino :D .
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

To Portofino jest piekniejsze niż wenecja. ach, chciałbym tam pojechać. :serce:
Tomala

A mi bardziej podobała się Wenecja.
Awatar użytkownika
mysia

Post autor: mysia »

Mmm i te widoki jak dla mnie takie wyjazdy mogą być codziennie fajnie, że producenci starają się wprowadzić nas w nastrój widokami i muzyką, która bardzo mi się podoba poprostu mogłabym oglądac i oglądać.... :serce:
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Widoki z Portofino są przepiękne :serce: Muzyczka którą do nich dołączają też jest bardzo fajna :wink: Uwielbiam wyjazdy w MNS :mrgreen:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Całkowicie sie teraz inaczej serial ogląda. Te kolory są bardziej prawdziwe ,a otoczenie bajeczne . Bohaterowie powinni częściej gdzieś wyjeżdzać poza studio .
Tomala

Niektóre sceny w studio są naprawde beznadziejne. Najbardziej sztucznie wygląda jazda samochodem.
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

Tomala pisze:Niektóre sceny w studio są naprawde beznadziejne. Najbardziej sztucznie wygląda jazda samochodem.
Popieram. To jest tak żałosne że aż smieszne. ::loll:: Ale tylko w niektórych przypadkach. jak bohaterowie jadą samochodem w nocy to nie rzuca się aż tak bardzo ta ''sztuczność".
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Robi pisze:Całkowicie sie teraz inaczej serial ogląda. Te kolory są bardziej prawdziwe ,a otoczenie bajeczne . Bohaterowie powinni częściej gdzieś wyjeżdzać poza studio .
No to miejsce jest magiczne te krajobrazy no i super pogoda.
Tomala

Dzisiaj fajnie się oglądało bo było widać różnicę czasu. W Los Angeles był dzień (było widać przez okno w FC), a w Portofino już noc i Bridget mówiła że kładzie się spać.
ODPOWIEDZ