Czołówki seriali
- Marek Forrester
to teraz moje zdanie w skali od 0 do 10:
B&B nowa: 10, stara: 5, podoba mi sie szczegolnie nowa, ma klimat, jest duzo lepsza od tych przeskakujacych fotek co mamy obecnie
The OC 7, troche za jasna ale ogolnie fajna
OTH 6,5 niby ciekawa ale drazni mnie ta piosenka w tle
Gotowe na Wszystko 0 nie podoba mi sie wcale, jak na taki fajny serial mogliby wymyslec cos lepszego
All My Children 9, ladna, przejrzysta, z klimatem
Sunset Beach 8, obie wersje byly ladne, moze druga jednak podobala mi sie troche bardziej ale minimalnie
Magda M. 7, nie podoba mi sie ze nie ma innych postaci oprocz piotra i magdy
Jezioro Marzen 10, swetna czolowka!
Klan 0 beznnnnnadzieeeejaaaa
B&B nowa: 10, stara: 5, podoba mi sie szczegolnie nowa, ma klimat, jest duzo lepsza od tych przeskakujacych fotek co mamy obecnie
The OC 7, troche za jasna ale ogolnie fajna
OTH 6,5 niby ciekawa ale drazni mnie ta piosenka w tle
Gotowe na Wszystko 0 nie podoba mi sie wcale, jak na taki fajny serial mogliby wymyslec cos lepszego
All My Children 9, ladna, przejrzysta, z klimatem
Sunset Beach 8, obie wersje byly ladne, moze druga jednak podobala mi sie troche bardziej ale minimalnie
Magda M. 7, nie podoba mi sie ze nie ma innych postaci oprocz piotra i magdy
Jezioro Marzen 10, swetna czolowka!
Klan 0 beznnnnnadzieeeejaaaa
-
Gabra-Sheila
- Marek Forrester
DH - Wspaniała, moim zdaniem najlepsza bo jest zupełnie inna niż wszystkie i nic bym nie zmieniał! [10]
B&B - obecna w PL jest klasyczna i nie ma dyskutować:P Ale zagraniczna jest wspaniała i jeszcze ta nowoczesna muzyka w tle. GREAT! [USA-10] [PL-8]
The O.C. - Za krótka ale pokazuje wszystkie ważne postacie, troche taka szarawa... [4]
Magda M. - Fajna, miła muzyka w tle, kolorowo i nowocześnie. [8]
Young and Restless - Bardzo ładna kolorystyka, dużo białego, piękna muzyka... [9]
B&B - obecna w PL jest klasyczna i nie ma dyskutować:P Ale zagraniczna jest wspaniała i jeszcze ta nowoczesna muzyka w tle. GREAT! [USA-10] [PL-8]
The O.C. - Za krótka ale pokazuje wszystkie ważne postacie, troche taka szarawa... [4]
Magda M. - Fajna, miła muzyka w tle, kolorowo i nowocześnie. [8]
Young and Restless - Bardzo ładna kolorystyka, dużo białego, piękna muzyka... [9]
Nobody does it better
- Marek Forrester
- Marek Forrester
- Marek Forrester
Magda M. ma cudowną muzykę, świetną grafikę i ciekawie zmieniają się klapsy! To moim zdaniem fenomen wśrod polskich czołówek.
Klan ma obecnie najgorszą czołówke, postacie nie zaktualizowane, muzyki nie warto zmieniać bo piosenka "Życie jest nowelą" jest rozpoznawalna i każdemu kojarzy się z właśnie tym serialem.
Klan ma obecnie najgorszą czołówke, postacie nie zaktualizowane, muzyki nie warto zmieniać bo piosenka "Życie jest nowelą" jest rozpoznawalna i każdemu kojarzy się z właśnie tym serialem.
Nobody does it better
Coś tu ucichło...Moim zdaniem świetna jest czołówka Joan of Arcadia(10/10) i nawet fajna jest czołówka Charmed (8/10) co do czołówki B&B w teraźniejszych odcinkach w USA zgadzam się z Alexandrem (ale zamiast 10 dam USA 9/10 PL 5/10=Słabiutko...niektóre postacie wyglądają tak jak w 87 roku
)...Roseanne-Hmm...Cóż powiedzieć...Serial z lekka stary więc i czołówka stara (6/10) Wings-Serial niezbyt nowy Ale czołówka całkiem,całkiem szczególnie ten samolot...No i Logo też fajne (7/10)...