Sally Spectra i spółka

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Adex-fan Brooke pisze:W ostatnich latach Sally jak dawniej korzystała z wielu przebrań. Któreś wam się podobało najbardziej? Ja uważam że była świetna jako Massimo :lol: oraz śmieszna jako robitnik co przyszła z Gladys do Trici mieszkającej u Thorne'a i wpadła do wody ::rad::
Też mi się najbardziej podobała udając Massima i tego robotnika czyszczącego basen u Trici/Thorne'a. :zeby:
Tomala

Post autor: Tomala »

A dla mnie te przebrania Sally są żałosne i wogóle mi się nie podobają. Niby wiem, że to tylko serial i to ma wprowadzić do niego trochę humoru, ale to jest takie nierzeczywiste. Przecież jeżeli ona myśli, że się przebierze i nikt jej nie pozna to chyba ma coś nie tak z głową :? :wink:
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

No ale na tym właśnie polega cała "sallowość" :wink: nie ma chyba bardziej groteskowej postaci w Modzie.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Tim

Tomala pisze:ale to jest takie nierzeczywiste. Przecież jeżeli ona myśli, że się przebierze i nikt jej nie pozna to chyba ma coś nie tak z głową :? :wink:
W porównaniu ze zmartwychwstaniem Taylor to jest jak najbardziej rzeczywista i realna rzecz. ::jezyk::
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ostatnio Stephanie ją poznała łatwo i śmieszne było jak odepchnęła ją na wózku, ale kiedyś ludzie z większym trudem ją rozpoznawali i w zasadzie nie jest to aż tak dziwne bo z początku ciężko uwierzyć że ktoś się tak zamaskował. Na samym początku Sally mnie przerażała, wydawało mi się że ma coś z transwestyty :lol:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Tomala pisze:Przecież jeżeli ona myśli, że się przebierze i nikt jej nie pozna to chyba ma coś nie tak z głową :? :wink:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To właśnie cała Moda na sukces :lol:
Mnie się tam podobają te przebrania i przede wszystkim śmieszą.

A ostatnio Sally nawet wstała i chodzi :) :cry: Cieszmy się każdą sceną z jej udziałem :wink:
Primok

Post autor: Primok »

Sally jak się przebiera to od razu mi się przypomina LeClerc z "Allo, allo" :zeby: .
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dziwna sprawa z Sally bo jak faktycznie aktorka nie mogła chodzić i była dublerka to udawali że chodzi a jak ostatnio widzieliśmy że aktorka ma się dobrze bo przyszła do Stephanie to prawie na następny dzień okazało się że jest na wózku(czyli wypadek w łazience musiała mieć na dniach). Chyba chciano wtedy przenieść trochę życia aktorki do serialu. Nie da się ukryć że chodząca czy nie to podupadła na zdrowiu i to już nie to co jeszcze niedawno. A teraz jeszcze zamknięcie Spectry, coraz smutniej... :cry:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Już nigdy nie będzie tych wszystkich akcji z wpadaniem do basenu, przebieraniem się, szpiegowaniem, kombinowaniem itd. itp. :(

Ciekawe co się dzieje z Kimberly? Jak myślicie, jest jeszcze dziewicą? :D Ja obstawiam, że jest gdzieś samotna w wielkim mieście, rzuciła się w wir imprez i stoczyła na dno :twisted: Szkoda, że w ogóle nic nie wiadomo o postaciach, które "Modę" opuszczają.
Awatar użytkownika
Tim

Mikiks pisze:Ciekawe co się dzieje z Kimberly? Jak myślicie, jest jeszcze dziewicą? :D Ja obstawiam, że jest gdzieś samotna w wielkim mieście, rzuciła się w wir imprez i stoczyła na dno :twisted: Szkoda, że w ogóle nic nie wiadomo o postaciach, które "Modę" opuszczają.
Kimberly pewnie wstąpiła do zakonu, albo żyje sobie w słonecznej Italii z Giovannim :) Oczywiście tatuś ją obserwuje z ukrycia. Właśnie szkoda, że Adam z Kimberly nie odwiedzili Sally. W sumie Kimberly nie ma obowiązku, ale Adam mógłby się pokazać.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

No i Sally dzisiaj była na świętach u Forresterów. To chyba znak, że na razie jeszcze jej nie pożegnamy. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Damians

A na końcu nawet stała, jak cała ekipa składała życzenia :D

Fajnie, że miała ten medalion, który dała jej Stephanie w zeszłym roku :)

To były święta 2005, aktorka umarła w styczniu 2007, także to były jej przedostatnie święta :cry:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Sally dostała ten medalik w 2003 roku :wink:
Awatar użytkownika
Damians

Święta w MNS są tak często, że już się mylą :lol:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

I dziś stało się coś co dawniej byłoby nie do pomyślenia: Sally Spectra rozpoczyna pracę w konkurencji... w FORRESTER CREATIONS! Jako recepcjonistka!
To już ewidentnie znak, że epoka Domu Mody Spectra się niestety skończyła, ale przynajmniej będziemy mogli jeszcze trochę oglądać Darlene/Sally podczas pracy w FC. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
ODPOWIEDZ