Też mi się najbardziej podobała udając Massima i tego robotnika czyszczącego basen u Trici/Thorne'a.Adex-fan Brooke pisze:W ostatnich latach Sally jak dawniej korzystała z wielu przebrań. Któreś wam się podobało najbardziej? Ja uważam że była świetna jako Massimooraz śmieszna jako robitnik co przyszła z Gladys do Trici mieszkającej u Thorne'a i wpadła do wody
Sally Spectra i spółka
W porównaniu ze zmartwychwstaniem Taylor to jest jak najbardziej rzeczywista i realna rzecz.Tomala pisze:ale to jest takie nierzeczywiste. Przecież jeżeli ona myśli, że się przebierze i nikt jej nie pozna to chyba ma coś nie tak z głową![]()
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
- Adex-fan Brooke
Ostatnio Stephanie ją poznała łatwo i śmieszne było jak odepchnęła ją na wózku, ale kiedyś ludzie z większym trudem ją rozpoznawali i w zasadzie nie jest to aż tak dziwne bo z początku ciężko uwierzyć że ktoś się tak zamaskował. Na samym początku Sally mnie przerażała, wydawało mi się że ma coś z transwestyty 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
Dziwna sprawa z Sally bo jak faktycznie aktorka nie mogła chodzić i była dublerka to udawali że chodzi a jak ostatnio widzieliśmy że aktorka ma się dobrze bo przyszła do Stephanie to prawie na następny dzień okazało się że jest na wózku(czyli wypadek w łazience musiała mieć na dniach). Chyba chciano wtedy przenieść trochę życia aktorki do serialu. Nie da się ukryć że chodząca czy nie to podupadła na zdrowiu i to już nie to co jeszcze niedawno. A teraz jeszcze zamknięcie Spectry, coraz smutniej... 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Już nigdy nie będzie tych wszystkich akcji z wpadaniem do basenu, przebieraniem się, szpiegowaniem, kombinowaniem itd. itp.
Ciekawe co się dzieje z Kimberly? Jak myślicie, jest jeszcze dziewicą?
Ja obstawiam, że jest gdzieś samotna w wielkim mieście, rzuciła się w wir imprez i stoczyła na dno
Szkoda, że w ogóle nic nie wiadomo o postaciach, które "Modę" opuszczają.
Ciekawe co się dzieje z Kimberly? Jak myślicie, jest jeszcze dziewicą?
Kimberly pewnie wstąpiła do zakonu, albo żyje sobie w słonecznej Italii z GiovannimMikiks pisze:Ciekawe co się dzieje z Kimberly? Jak myślicie, jest jeszcze dziewicą?Ja obstawiam, że jest gdzieś samotna w wielkim mieście, rzuciła się w wir imprez i stoczyła na dno
Szkoda, że w ogóle nic nie wiadomo o postaciach, które "Modę" opuszczają.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
I dziś stało się coś co dawniej byłoby nie do pomyślenia: Sally Spectra rozpoczyna pracę w konkurencji... w FORRESTER CREATIONS! Jako recepcjonistka!
To już ewidentnie znak, że epoka Domu Mody Spectra się niestety skończyła, ale przynajmniej będziemy mogli jeszcze trochę oglądać Darlene/Sally podczas pracy w FC.
To już ewidentnie znak, że epoka Domu Mody Spectra się niestety skończyła, ale przynajmniej będziemy mogli jeszcze trochę oglądać Darlene/Sally podczas pracy w FC.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.