Sheila Carter

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ

Najciekawszy powrót Sheili Carter

Czas głosowania minął 2024-06-07, 21:30

wizja śmierci po wypiciu trucizny - 1996 rok
1
6%
powrót jako matka Erici (Mary) - 2002 rok
6
35%
porywaczka Ridge'a - 2003 rok
4
24%
spotkanie Quinn w domu Katie - 2017 rok
1
6%
ujawnienie się Finnowi i poinformowanie go, że jest jego matką - 2021 rok
5
29%

Liczba głosów: 17
Awatar użytkownika
B@r
x 60

Re: Sheila Carter

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: B@r »

Ja bym tu jeszcze dodał bójkę z Maggie, jak w akcje wszedł pogrzebacz.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
mailo
x 27

Post autor: mailo »

B@r pisze: 2024-04-12, 11:45 Ja bym tu jeszcze dodał bójkę z Maggie, jak w akcje wszedł pogrzebacz.
Też o tym myślałem chociaż to tak naprawdę sama Sheila ucierpiała od tego pogrzebacza chyba.
Dawidek
Administrator
x 83

Post autor: Dawidek »

Udało się! Rozpoczęło się głosowanie na "naj" z Sheilą Carter. Postanowiłem nie łączyć opcji, jest ich w sumie 25. Za to będzie można wybrać do 5 wydarzeń z udziałem Sheili. Do ankiety zostało dodane jedno wydarzenie z "Żaru..." zgodnie z sugestią BeLieFa, zostały poprawione wszystkie nieścisłości, na które zwracał uwagę Adex oraz uwzględniłem propozycję B@r'a. Głosowanie potrwa przez 2 tygodnie, do 26 kwietnia, godz. 22.30. Ta ankieta będzie tez troszkę inna - bo w ramach eksperymentu, będą mogły w niej głosować osoby niezalogowane i nie posiadające konta na forum. Zatem proszę, by nie głosować dwa razy (jako zalogowany i jako niezalogowany). Jeśli efekty eksperymentu będą zadowalające - to w przyszłości będzie więcej głosowań dla wszystkich. Zapraszam do licznego udziału w plebiscycie. Proszę tez osoby, posiadające "branżowe" media społecznościowe o rozpropagowanie ankiety.
Awatar użytkownika
mailo
x 27

Dzięki za ankietę, również Adexowi, że przypomniał te wszystkie rzeczy. Całe szczęście, że można wybrać aż 5 opcji, bo ciężko by się było zdecydować. Postrzelenie Taylor i Brooke byli bardzo widowiskowe, ale najokrutniejsze to chyba zamknięcie i zabicie Lance'a przy pomocy pszczół - aż ciarki przechodzą.
Awatar użytkownika
Mariush
x 61

Post autor: Mariush »

Trudniejszej ankiety chyba jeszcze nie było xd Jak tu wybrać najlepsze akcje z najlepszych w całym serialu :D
Nie Ridge, gdy wyrzuca Cię na Brooke.

Jestem Kris. Syn, brat i ojciec mojej matki z czwartego małżeństwa mojego przybranego dziadka.
MateuszH95

Post autor: MateuszH95 »

Dla mnie będzie trudno jednak wybrać tylko 5 opcji :)
Awatar użytkownika
mailo
x 27

Miejmy nadzieję, że dalej będą akcje i za kilka lat kolejna ankieta:)
Dawidek
Administrator
x 83

Pomyślałem podobnie, podczas jej tworzenia. Tak trudnej ankiety dawno na forum nie było. :)
Awatar użytkownika
mailo
x 27

Mam nadzieję, że nikt nie ma mi za złe pomysłu z tą ankietą, ale od razu przyszła mi do głowy po tych flashbackach. Faktycznie trudny wybór ale 5 głosów lepsze niż 1. Zazwyczaj ankiety dotyczą wydarzeń bieżących z Red go/ USA ale w przyszłości proponuję więcej ankiet przekrojowych z różnych lat serialu. Mogłoby być głosowanie np na najlepszą bójkę, strzelaninę, wypadek samochodowy, pokaz mody, ślub (i tutaj podkategorią by musiała być osobna ankieta na śluby Brooke😆)itd.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 74

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dlaczego w ankiecie jest otrucie Mike'a? Chyba nie było czegoś takiego? Miało spuszczenie psów na Mike'a.
Dla mnie najbardziej kultowe sceny to jak Sheila strzelała do Brooke, Taylor, Stephanie i jak biła się z Lauren w sukni ślubnej z użyciem noża, oraz jak chciała wrzucić Brooke do pieca po ich bójce bójce. Fajna też była bójka Quinn i Sheili, ale chyba jeszcze bardziej mrożąca krew w żyłach była bójka z Amber gdy ją porwała w burzową noc.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator
x 83

Adex, dzięki za uwagę. Obawiam się zmiana opcji tej ankiety, może spowodować unieważnienie głosowania, więc nie podejmę się ryzyka. W każdym razie - "otrucie Mike'a" oznacza "spuszczenie psów na Mike'a".

@mailo , pomysł ankiet przekrojowych mi się podoba. Możemy takie robić, co kilka miesięcy. Tylko mam jeszcze taką wizję, że przy okazji takich głosowań, w temacie (nie w samych opcjach) będą dostępne linki do odcinków lub scen, by przypomnieć, co było np. 20 lat temu. Nie każdy z nas ma tak dobra pamięć, jak np. Adex. :wink:
Awatar użytkownika
Cynthia
x 42

Post autor: Cynthia »

Dawidek pisze: 2024-04-15, 22:07
@mailo , pomysł ankiet przekrojowych mi się podoba. Możemy takie robić, co kilka miesięcy. Tylko mam jeszcze taką wizję, że przy okazji takich głosowań, w temacie (nie w samych opcjach) będą dostępne linki do odcinków lub scen, by przypomnieć, co było np. 20 lat temu. Nie każdy z nas ma tak dobra pamięć, jak np. Adex. :wink:

Te linki bardzo by mi się przydały, nie wszystko oglądałam, a części nie pamiętam. Nie zagłosuję w tej ankiecie, bo zwyczajnie nie wiem jak.
Aktualnie oglądam "Chicago One".
Awatar użytkownika
mailo
x 27

Ja o tych linkach też myślałem , ale nie wiedziałem czy to nie za dużo roboty bym dołożył.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 74

Post autor: Adex-fan Brooke »

Zauważyliście, że gdy Sheila przyszła potrzymać wnuka ubrana była jak wąż? Jestem pewien, że to celowe ze strony produkcji aby tak odebrali to widzowie, że przyszła jak kobra :twisted:
Obrazek
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator
x 83

Cały czas trwa głosowanie na najlepszą akcję z Sheilą. Ankieta zakończy się w piątkowy wieczór. Kto z Was jeszcze nie głosował, to ma szanse wybrać najciekawsze wydarzenie z udziałem demonicznej Carter. Napiszę tylko jedno, są też głosy spoza forum. Głosujcie!
ODPOWIEDZ