Sheila Carter
Re: Sheila Carter
Ja bym tu jeszcze dodał bójkę z Maggie, jak w akcje wszedł pogrzebacz.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Też o tym myślałem chociaż to tak naprawdę sama Sheila ucierpiała od tego pogrzebacza chyba.
-
- Administrator
- x 83
Udało się! Rozpoczęło się głosowanie na "naj" z Sheilą Carter. Postanowiłem nie łączyć opcji, jest ich w sumie 25. Za to będzie można wybrać do 5 wydarzeń z udziałem Sheili. Do ankiety zostało dodane jedno wydarzenie z "Żaru..." zgodnie z sugestią BeLieFa, zostały poprawione wszystkie nieścisłości, na które zwracał uwagę Adex oraz uwzględniłem propozycję B@r'a. Głosowanie potrwa przez 2 tygodnie, do 26 kwietnia, godz. 22.30. Ta ankieta będzie tez troszkę inna - bo w ramach eksperymentu, będą mogły w niej głosować osoby niezalogowane i nie posiadające konta na forum. Zatem proszę, by nie głosować dwa razy (jako zalogowany i jako niezalogowany). Jeśli efekty eksperymentu będą zadowalające - to w przyszłości będzie więcej głosowań dla wszystkich. Zapraszam do licznego udziału w plebiscycie. Proszę tez osoby, posiadające "branżowe" media społecznościowe o rozpropagowanie ankiety.
Dzięki za ankietę, również Adexowi, że przypomniał te wszystkie rzeczy. Całe szczęście, że można wybrać aż 5 opcji, bo ciężko by się było zdecydować. Postrzelenie Taylor i Brooke byli bardzo widowiskowe, ale najokrutniejsze to chyba zamknięcie i zabicie Lance'a przy pomocy pszczół - aż ciarki przechodzą.
Trudniejszej ankiety chyba jeszcze nie było xd Jak tu wybrać najlepsze akcje z najlepszych w całym serialu 

Nie Ridge, gdy wyrzuca Cię na Brooke.
Jestem Kris. Syn, brat i ojciec mojej matki z czwartego małżeństwa mojego przybranego dziadka.
Jestem Kris. Syn, brat i ojciec mojej matki z czwartego małżeństwa mojego przybranego dziadka.
Dla mnie będzie trudno jednak wybrać tylko 5 opcji 

Miejmy nadzieję, że dalej będą akcje i za kilka lat kolejna ankieta:)
-
- Administrator
- x 83
Pomyślałem podobnie, podczas jej tworzenia. Tak trudnej ankiety dawno na forum nie było. 

Mam nadzieję, że nikt nie ma mi za złe pomysłu z tą ankietą, ale od razu przyszła mi do głowy po tych flashbackach. Faktycznie trudny wybór ale 5 głosów lepsze niż 1. Zazwyczaj ankiety dotyczą wydarzeń bieżących z Red go/ USA ale w przyszłości proponuję więcej ankiet przekrojowych z różnych lat serialu. Mogłoby być głosowanie np na najlepszą bójkę, strzelaninę, wypadek samochodowy, pokaz mody, ślub (i tutaj podkategorią by musiała być osobna ankieta na śluby Brooke
)itd.
- Adex-fan Brooke
- x 74
Dlaczego w ankiecie jest otrucie Mike'a? Chyba nie było czegoś takiego? Miało spuszczenie psów na Mike'a.
Dla mnie najbardziej kultowe sceny to jak Sheila strzelała do Brooke, Taylor, Stephanie i jak biła się z Lauren w sukni ślubnej z użyciem noża, oraz jak chciała wrzucić Brooke do pieca po ich bójce bójce. Fajna też była bójka Quinn i Sheili, ale chyba jeszcze bardziej mrożąca krew w żyłach była bójka z Amber gdy ją porwała w burzową noc.
Dla mnie najbardziej kultowe sceny to jak Sheila strzelała do Brooke, Taylor, Stephanie i jak biła się z Lauren w sukni ślubnej z użyciem noża, oraz jak chciała wrzucić Brooke do pieca po ich bójce bójce. Fajna też była bójka Quinn i Sheili, ale chyba jeszcze bardziej mrożąca krew w żyłach była bójka z Amber gdy ją porwała w burzową noc.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
- Administrator
- x 83
Adex, dzięki za uwagę. Obawiam się zmiana opcji tej ankiety, może spowodować unieważnienie głosowania, więc nie podejmę się ryzyka. W każdym razie - "otrucie Mike'a" oznacza "spuszczenie psów na Mike'a".
@mailo , pomysł ankiet przekrojowych mi się podoba. Możemy takie robić, co kilka miesięcy. Tylko mam jeszcze taką wizję, że przy okazji takich głosowań, w temacie (nie w samych opcjach) będą dostępne linki do odcinków lub scen, by przypomnieć, co było np. 20 lat temu. Nie każdy z nas ma tak dobra pamięć, jak np. Adex.
@mailo , pomysł ankiet przekrojowych mi się podoba. Możemy takie robić, co kilka miesięcy. Tylko mam jeszcze taką wizję, że przy okazji takich głosowań, w temacie (nie w samych opcjach) będą dostępne linki do odcinków lub scen, by przypomnieć, co było np. 20 lat temu. Nie każdy z nas ma tak dobra pamięć, jak np. Adex.

Dawidek pisze: 2024-04-15, 22:07
@mailo , pomysł ankiet przekrojowych mi się podoba. Możemy takie robić, co kilka miesięcy. Tylko mam jeszcze taką wizję, że przy okazji takich głosowań, w temacie (nie w samych opcjach) będą dostępne linki do odcinków lub scen, by przypomnieć, co było np. 20 lat temu. Nie każdy z nas ma tak dobra pamięć, jak np. Adex.![]()
Te linki bardzo by mi się przydały, nie wszystko oglądałam, a części nie pamiętam. Nie zagłosuję w tej ankiecie, bo zwyczajnie nie wiem jak.
Aktualnie oglądam "Chicago One".
Ja o tych linkach też myślałem , ale nie wiedziałem czy to nie za dużo roboty bym dołożył.
- Adex-fan Brooke
- x 74
Zauważyliście, że gdy Sheila przyszła potrzymać wnuka ubrana była jak wąż? Jestem pewien, że to celowe ze strony produkcji aby tak odebrali to widzowie, że przyszła jak kobra

Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
- Administrator
- x 83
Cały czas trwa głosowanie na najlepszą akcję z Sheilą. Ankieta zakończy się w piątkowy wieczór. Kto z Was jeszcze nie głosował, to ma szanse wybrać najciekawsze wydarzenie z udziałem demonicznej Carter. Napiszę tylko jedno, są też głosy spoza forum. Głosujcie!