Kristen i Tony
-
Gabra-Sheila
- Adex-fan Brooke
Sami im kibicowaliście to nie macie co teraz oglądać
ale faktycznie coś by mogło z nimi być a są już zapychaczami dziur jeśli są (Zende już nie ma
). Ale to chyba w "Świecie seriali" było napisane że coś aktorzy grymasili np. aktorka nie lubiła scen miłosnych i może dlatego jest jak jest.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Było napisane, że aktor grający Tony'ego chciał wątku 'pomyłki lekarskiej' i by okazało się, że jest zdrowy, co uzasadniał walką ze stereotypami związanymi z mniejszością latynoską w Stanach, a jego serialowa partnerka chciała pracować tylko do - jeżeli mnie pamięć nie myli - 13.00, a potem do domu. A Bell ich wyśmiał i w ten sposób znikneli.
Zauważyłem ostatnio w napisach końcowych, że Kristen i Tony wyleciali już z podstawowego składu postaci i przeszli na tzw. recurring. Czyli oznacza to, że zostali zdegradowani do pozycji Sofii. Szkoda.
Bardzo lubię tę parę i liczyłem na to, ze jeszcze będą w MNS z nimi jakieś ciekawe rzeczy.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.