Post autor: Marek Forrester »

Niom mogłoby być bo serial produkowany od 1992 do 1999 to w roku jeden sezon! :)
Ale niestety ja serialu nie pamiętam... Nie wiem kiedyś mało oglądałem TV, raczej wolałem Pokemony i Sailor Moon :P
Nobody does it better

Post autor: Brooklyn »

Chyba nikt nie zwrócił uwagi na link, który dałem na poprzedniej stronie. Mam nadzieję, że nikt tego wcześniej nie dawał. Najlepiej sami się przekonajcie. Aby zobaczyć filmik kilknij tutaj.

Post autor: Boldmaniak »

7 ale nie ogladalem pierwszego calego bo nie bylo Heather ::plask wczolo: ::plask wczolo:

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ten serial jest wspaniały, aczkolwiek niektóre wątki głupio się potoczyły.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Marek Forrester »

Melrose Place meets Bold & Beautiful :shock:

hehe dobry filmik :)
Nobody does it better

Alexander pisze: hehe dobry filmik :)
W końcu się zgadzamy. :mrgreen: Moim zdaniem "MNS" mogłaby mieć takie zaczynanie...

Post autor: Boldmaniak »

Najlepsze odcinki byly w 2 sezonach kiedy Kim wysadzila Melrose Place.Heather mowila mi,ze te scene krecili strasznie dlugo.

Post autor: Adex-fan Brooke »

Mogliby powtórzyć na wakacje -ktoś by oglądał? Pewnie fani Marci Cross tak ::chytry::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ryan Lavery
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Adex-fan Brooke pisze:Mogliby powtórzyć na wakacje -ktoś by oglądał? Pewnie fani Marci Cross tak ::chytry::
Oczywiście!!! Ja bym moją rudowłosą piękność oglądał 24 h na dobę gdyby to było możliwe. :serce:

Adex-fan Brooke pisze:Mogliby powtórzyć na wakacje -ktoś by oglądał?
Ja bym oglądął. :zeby:

Post autor: santylia »

ja tez!! moja ulubiona postac to -Sidney ::jezyk:: czy jakos tak ,ta ruda co jak ja wreszcie tak bardzo polubilam to umarla bo ja potracil samochod (a byl todzien jej slubu!!) buuu ::kwasny::

santylia pisze:ja tez!! moja ulubiona postac to -Sidney ::jezyk:: czy jakos tak ,ta ruda co jak ja wreszcie tak bardzo polubilam to umarla bo ja potracil samochod (a byl todzien jej slubu!!) buuu ::kwasny::
Bardzo lubię Sid, ale wolę Amandę. A tej historii z samochodem nie pamiętam. :|

Post autor: Natalia »

Moimi ulubienicami były raczej czarne charktery: Sydney, Brooke, Taylor, Lexi. Sydney miała takie stany przejściowe raz była dobra raz niekoniecznie. Ale była śmieszną postacią, która potrafi wzbudzić sympatię. Brooke to była wredna cholera jednak napędzała serial i było z nią ciekawie, szkoda że pozbyli się jej z serialu. Amerykanie chyba wolą świętoszki typu Taylor z Mody. Co do Taylor i Lexi z z Melrose to szkoda że nie miały wspólnych scen i razem nie knuły jakichś intryg. Mogłoby byc interesująco.
Co do męskich bohaterów to lubowałam się w Kylu. :serce:

Post autor: santylia »

A tej historii z samochodem nie pamiętam. :|[/quote]

to bylo ta ze Sid zakochala sie z wzajemnscia w takim przystojniaku(ide szukac ich wspolnej foteczki) i kiedy stala przed kosciolem czy gdzies tam w okolicy(nie pamietam juz dokladnie,czy to bylo po czy przed slubem) i nagle ktos ja potracil(i to byla taki efektowny "lot" Sidney nad tym samochodem ::jezyk:: no i skonczylo sie ze ona umarla w ramionach tego jej przyszlo niedoszlego (albo i doszlego) meza. ::krzyw::

Obrazek Obrazek

santylia pisze:
to bylo ta ze Sid zakochala sie z wzajemnscia w takim przystojniaku(ide szukac ich wspolnej foteczki) i kiedy stala przed kosciolem czy gdzies tam w okolicy(nie pamietam juz dokladnie,czy to bylo po czy przed slubem) i nagle ktos ja potracil(i to byla taki efektowny "lot" Sidney nad tym samochodem ::jezyk:: no i skonczylo sie ze ona umarla w ramionach tego jej przyszlo niedoszlego (albo i doszlego) meza. ::krzyw::

Obrazek
Chyba tego nie oglądałem.
ODPOWIEDZ