Ale niestety ja serialu nie pamiętam... Nie wiem kiedyś mało oglądałem TV, raczej wolałem Pokemony i Sailor Moon
Chyba nikt nie zwrócił uwagi na link, który dałem na poprzedniej stronie. Mam nadzieję, że nikt tego wcześniej nie dawał. Najlepiej sami się przekonajcie. Aby zobaczyć filmik kilknij tutaj.
Ostatnio zmieniony 2006-06-14, 22:41 przez Brooklyn, łącznie zmieniany 1 raz.
Ten serial jest wspaniały, aczkolwiek niektóre wątki głupio się potoczyły.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
W końcu się zgadzamy.Alexander pisze: hehe dobry filmik
Mogliby powtórzyć na wakacje -ktoś by oglądał? Pewnie fani Marci Cross tak 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ja bym oglądął.Adex-fan Brooke pisze:Mogliby powtórzyć na wakacje -ktoś by oglądał?
Bardzo lubię Sid, ale wolę Amandę. A tej historii z samochodem nie pamiętam.santylia pisze:ja tez!! moja ulubiona postac to -Sidneyczy jakos tak ,ta ruda co jak ja wreszcie tak bardzo polubilam to umarla bo ja potracil samochod (a byl todzien jej slubu!!) buuu
Moimi ulubienicami były raczej czarne charktery: Sydney, Brooke, Taylor, Lexi. Sydney miała takie stany przejściowe raz była dobra raz niekoniecznie. Ale była śmieszną postacią, która potrafi wzbudzić sympatię. Brooke to była wredna cholera jednak napędzała serial i było z nią ciekawie, szkoda że pozbyli się jej z serialu. Amerykanie chyba wolą świętoszki typu Taylor z Mody. Co do Taylor i Lexi z z Melrose to szkoda że nie miały wspólnych scen i razem nie knuły jakichś intryg. Mogłoby byc interesująco.
Co do męskich bohaterów to lubowałam się w Kylu.
Co do męskich bohaterów to lubowałam się w Kylu.
A tej historii z samochodem nie pamiętam.
[/quote]
to bylo ta ze Sid zakochala sie z wzajemnscia w takim przystojniaku(ide szukac ich wspolnej foteczki) i kiedy stala przed kosciolem czy gdzies tam w okolicy(nie pamietam juz dokladnie,czy to bylo po czy przed slubem) i nagle ktos ja potracil(i to byla taki efektowny "lot" Sidney nad tym samochodem
no i skonczylo sie ze ona umarla w ramionach tego jej przyszlo niedoszlego (albo i doszlego) meza. 

to bylo ta ze Sid zakochala sie z wzajemnscia w takim przystojniaku(ide szukac ich wspolnej foteczki) i kiedy stala przed kosciolem czy gdzies tam w okolicy(nie pamietam juz dokladnie,czy to bylo po czy przed slubem) i nagle ktos ja potracil(i to byla taki efektowny "lot" Sidney nad tym samochodem

Ostatnio zmieniony 2006-06-28, 12:34 przez santylia, łącznie zmieniany 1 raz.
Chyba tego nie oglądałem.santylia pisze:
to bylo ta ze Sid zakochala sie z wzajemnscia w takim przystojniaku(ide szukac ich wspolnej foteczki) i kiedy stala przed kosciolem czy gdzies tam w okolicy(nie pamietam juz dokladnie,czy to bylo po czy przed slubem) i nagle ktos ja potracil(i to byla taki efektowny "lot" Sidney nad tym samochodemno i skonczylo sie ze ona umarla w ramionach tego jej przyszlo niedoszlego (albo i doszlego) meza.
Obrazek