M jak miłość
- Marek Forrester
Mnie ten serial tez się nie podoba! Mam dośc przesłodzonej i wytapetowanej Kingównusi i tej tłustej owadziej Muchy, która mysli ze jest Gwiazdą tego kiczu przez duże G-ówno! Scenariusz jest wciąż taki sam nic się nei zmienia. Poza tym postać tej wspaniałej Myszuni Gosieńki co niemca nie chciała! Żenada! To mnie smieszy, bo w gazetach nawet rodzaju porgramu telewizyjnego rozpisują się jaka ta aktorka jest super, jakie ma szczęscie, ze od 6 lat gra tę samą postać w jednym i JEDYNYM serialu w jakim udało sie jej zdobyć miejsce. Ale mi to zaleta! No super z niej aktorka, której nikt nie chce, bo wiadomo, ze gra sztucznie i zarówno jej rola jak i wygląd są beznamiętne!! Brrrr
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Oglądałem!! Przez jakies 3 lata, a w tym roku dałem sobie spokój. Gdzies tak przed smiercią Krzysztofa.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
Chyba też; wysiądę z tego pociągu;,ale mnie najbardziej wkurza św. Hanka,
chodząca słodycz i dobroć i do tego jeszcze sie pieści jakby miała 5 lat. Już patrzę na co któryś odcinek ,ale coraz bardziej do mnie dociera ,że szkoda czasu
. Jak będę potrzebowac kontaktu ze świętymi to pójde do kościoła i tyle.
Co jeden bałwanek powiedział do drugiego bałwanka?
No właśnie podaliście argumenty dlaczego MjM jest takie popularne. Tam wszystko jest sielankowe, wszyscy sobie bezinteresownie pomagają, odwiedzają się, piją herbatki, dyskutują, przpraszają się, wielkie zyciowe problemy rozwiązują sie w ciągu jednego odcinka. Jak mówicie denerwuje was "ta chodząca słodycz i dobroć" (która nie tyczy się tylko Hanki) a to dlatego, że na co dzień otaczają was prowdopodobnie osoby "nie słodkie" i "nie dobre" i nie jesteście do tego przyzwyczajeni. W realnym zyciu nie ma tak dobrze, a tak to chociaż można sobie pomarzyć
Co do aktualnych odcinków to za mało pokazują Muchy:) Skupili sie na watku tej starej pijaczki Janki i jest to nudne wg mnie.
Co do aktualnych odcinków to za mało pokazują Muchy:) Skupili sie na watku tej starej pijaczki Janki i jest to nudne wg mnie.
Marek to prosty chłopak,ale o dobrym sercu. Nie zareagowałby wcale inaczej.Monia pisze:Ale Hanka miała dziś ubraną ochydną spódnicę! Marek trochę wkurzył się na Pawła za tą demolkę w Pubie, ale jestem ciekawa jakby zareagował gdyby to właśnie świętą Hannę jakiś obleśny pijus złapał za tyłekAha i Marek sołtysem...Hmmmm.....
If you can't beat them, join them...
- Adex-fan Brooke
Oglądałem ten odcinek i po raz kolejny stwierdzam że postacie grane przez tych bliźniaków są beznadziejne a sceny z tymi jak się bali bo ten koleś ma broń to normalnie żałosne i śmieszne -tak samo śmieszne że mąż Hanki biedaczek ma kompleksy bo żona sie dokształca.Thorne pisze:Dziś Paweł zagasił swój gniew kuflem biczaUspokoił z hukiem pijaństwo,które zaingerowało w kobiecość jego narzeczonej. Scena przepełniona pewną dramaturgią,ale to nie to co Moda na sukces-spowolnienie z muzyką w tle.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Moda na Sukces ma bardzo prostą fabułe przystępną dla widza , właściwie to nic tam się nie dzieje ,nie ma akcji...dlatego tak dużo osób to ogląda i dlatego ja tego NIE oglądamAdex-fan Brooke pisze:Oglądałem ten odcinek i po raz kolejny stwierdzam że postacie grane przez tych bliźniaków są beznadziejne a sceny z tymi jak się bali bo ten koleś ma broń to normalnie żałosne i śmieszne -tak samo śmieszne że mąż Hanki biedaczek ma kompleksy bo żona sie dokształca.Thorne pisze:Dziś Paweł zagasił swój gniew kuflem biczaUspokoił z hukiem pijaństwo,które zaingerowało w kobiecość jego narzeczonej. Scena przepełniona pewną dramaturgią,ale to nie to co Moda na sukces-spowolnienie z muzyką w tle.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
- Marek Forrester