M jak miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

nie a żadnej akci ,zgadzam się ,praktycznie nic się nie dzieje dlatego go nie oglądam
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Ja też go nie oglądam, nie bawi mnie ten serial, wieje wielką nudą...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

tkk sally=) pisze:nie a żadnej akci ,zgadzam się ,praktycznie nic się nie dzieje dlatego go nie oglądam
Ten serial jest okropny. Na przykład, gdy ktoś chce się rozwieść (małżeństwo było praktycznie fikcją) w oczach rodziny popełnia zbrodnię. :roll:
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Mnie ten serial tez się nie podoba! Mam dośc przesłodzonej i wytapetowanej Kingównusi i tej tłustej owadziej Muchy, która mysli ze jest Gwiazdą tego kiczu przez duże G-ówno! Scenariusz jest wciąż taki sam nic się nei zmienia. Poza tym postać tej wspaniałej Myszuni Gosieńki co niemca nie chciała! Żenada! To mnie smieszy, bo w gazetach nawet rodzaju porgramu telewizyjnego rozpisują się jaka ta aktorka jest super, jakie ma szczęscie, ze od 6 lat gra tę samą postać w jednym i JEDYNYM serialu w jakim udało sie jej zdobyć miejsce. Ale mi to zaleta! No super z niej aktorka, której nikt nie chce, bo wiadomo, ze gra sztucznie i zarówno jej rola jak i wygląd są beznamiętne!! Brrrr
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Primok

Post autor: Primok »

Nie podoba Ci się, ale oglądasz :?: :wink: .
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Oglądałem!! Przez jakies 3 lata, a w tym roku dałem sobie spokój. Gdzies tak przed smiercią Krzysztofa.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
noc_kairu

Post autor: noc_kairu »

Chyba też; wysiądę z tego pociągu;,ale mnie najbardziej wkurza św. Hanka, ::kwasny:: chodząca słodycz i dobroć i do tego jeszcze sie pieści jakby miała 5 lat. Już patrzę na co któryś odcinek ,ale coraz bardziej do mnie dociera ,że szkoda czasu ::ke:: . Jak będę potrzebowac kontaktu ze świętymi to pójde do kościoła i tyle.
Co jeden bałwanek powiedział do drugiego bałwanka?
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

No właśnie podaliście argumenty dlaczego MjM jest takie popularne. Tam wszystko jest sielankowe, wszyscy sobie bezinteresownie pomagają, odwiedzają się, piją herbatki, dyskutują, przpraszają się, wielkie zyciowe problemy rozwiązują sie w ciągu jednego odcinka. Jak mówicie denerwuje was "ta chodząca słodycz i dobroć" (która nie tyczy się tylko Hanki) a to dlatego, że na co dzień otaczają was prowdopodobnie osoby "nie słodkie" i "nie dobre" i nie jesteście do tego przyzwyczajeni. W realnym zyciu nie ma tak dobrze, a tak to chociaż można sobie pomarzyć ::rad::

Co do aktualnych odcinków to za mało pokazują Muchy:) Skupili sie na watku tej starej pijaczki Janki i jest to nudne wg mnie.
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Dziś Paweł zagasił swój gniew kuflem bicza :mrgreen: Uspokoił z hukiem pijaństwo,które zaingerowało w kobiecość jego narzeczonej. Scena przepełniona pewną dramaturgią,ale to nie to co Moda na sukces-spowolnienie z muzyką w tle.
If you can't beat them, join them...
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

Ale Hanka miała dziś ubraną ochydną spódnicę! Marek trochę wkurzył się na Pawła za tą demolkę w Pubie, ale jestem ciekawa jakby zareagował gdyby to właśnie świętą Hannę jakiś obleśny pijus złapał za tyłek :mrgreen: Aha i Marek sołtysem...Hmmmm.....
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Monia pisze:Ale Hanka miała dziś ubraną ochydną spódnicę! Marek trochę wkurzył się na Pawła za tą demolkę w Pubie, ale jestem ciekawa jakby zareagował gdyby to właśnie świętą Hannę jakiś obleśny pijus złapał za tyłek :mrgreen: Aha i Marek sołtysem...Hmmmm.....
Marek to prosty chłopak,ale o dobrym sercu. Nie zareagowałby wcale inaczej.
If you can't beat them, join them...
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

mailo pisze:W realnym zyciu nie ma tak dobrze, a tak to chociaż można sobie pomarzyć ::rad::
A ja nie chcę spotkać takich ludzi w życiu :!: :P
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Thorne pisze:Dziś Paweł zagasił swój gniew kuflem bicza :mrgreen: Uspokoił z hukiem pijaństwo,które zaingerowało w kobiecość jego narzeczonej. Scena przepełniona pewną dramaturgią,ale to nie to co Moda na sukces-spowolnienie z muzyką w tle.
Oglądałem ten odcinek i po raz kolejny stwierdzam że postacie grane przez tych bliźniaków są beznadziejne a sceny z tymi jak się bali bo ten koleś ma broń to normalnie żałosne i śmieszne -tak samo śmieszne że mąż Hanki biedaczek ma kompleksy bo żona sie dokształca.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Adex-fan Brooke pisze:
Thorne pisze:Dziś Paweł zagasił swój gniew kuflem bicza :mrgreen: Uspokoił z hukiem pijaństwo,które zaingerowało w kobiecość jego narzeczonej. Scena przepełniona pewną dramaturgią,ale to nie to co Moda na sukces-spowolnienie z muzyką w tle.
Oglądałem ten odcinek i po raz kolejny stwierdzam że postacie grane przez tych bliźniaków są beznadziejne a sceny z tymi jak się bali bo ten koleś ma broń to normalnie żałosne i śmieszne -tak samo śmieszne że mąż Hanki biedaczek ma kompleksy bo żona sie dokształca.
Moda na Sukces ma bardzo prostą fabułe przystępną dla widza , właściwie to nic tam się nie dzieje ,nie ma akcji...dlatego tak dużo osób to ogląda i dlatego ja tego NIE oglądam ::krzyw::
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Ja nie oglądam tego z kilku powodów:
Po 1: Kiedyś oglądając usnołem...
Po 2: Słabe postacie...
Po 3: Nie szukam w serialach codzienności...
Po 4: Nie nawidze Dominiki Ostałowskiej!
Nobody does it better
ODPOWIEDZ