Teleturnieje

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Ryan Lavery

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Ryan Lavery »

MrPukwa pisze:W dzisiejszych milionerach padło pytanie co to jest wywoływanie kłótni na forach i zamieszczanie jakichś kontrowersyjnych materiałów. Odpowiedzia poprawną był trolling. No chwileczke, trolling to raczej jest cos innego? Trolling to pisanie bezsensownych postów przez osoby, które nawet nie zdają sobie z tego sprawy, ignorowanie upomnień i uważanie siebie za pepek świata (a raczej forum), któremu wszyscy powinni ustępować. ::ke::
Oooo.. to chyba totalnie o mnie.. ::loll:: ::loll:: ::loll::

A ja dziś pierwszy raz obejrzałem "Tak to leciało". Bardzo mi się podobał. Jakaś miła dziewczyna wygrała 50 tysięcy. Ale super grała.. wzruszyła się na końcu. Ciekawy teleturniej.
Marisa

Post autor: Marisa »

Ja też widziałam, bardzo fajny teleturniej! :D
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Też widziałem ten teleturniej :D
Bardzo fajny, tylko jak dla mnie jest o złej godzinie.

Najlepsze jest to, że są tam tylko znane, polskie piosenki i to takie w moim guście ::jezyk::
Znałem prawie wszystkie słowa ::rad:: :zeby:

A jutro specjalnie wydanie Jaka to melodia?
Jestem ciekawy, jacy wystąpią artyści ::rad::
Tomala

Post autor: Tomala »

Oglądaliście dzisiaj "Strzał w 10"? Ja trochę na początku. Beznadziejne. Polsat nie potrafi nic sam wymyśleć. Dziwnym trafem do wygrania jest milion. Tak samo było pare lat temu kiedy "Milionerzy" lecieli po raz pierwszy to Polsat wymyślił "Życiową szansę". Pazura na reklamie robi z sibie idiote. Jeszcze gada o innych teleturniejach. Pewnie bez zgody tych stacji. Nie zdziwie sie jak TVN i TVP wytoczą Polsatowi proces... Polsat naprawdę schodzi na psy. Nie ma prawie żadnych własnych pomysłów. To chyba aktualnie najgorszy z 4 podstawowych kanałów.

Dzisiaj w "Milionerach" padła jak narazie najwyższa wygrana w nowej edycji programu: 250 000 zł. Ta pani była sympatyczna i bardzo mądra. Stwierdzam że starsze panie grają najlepiej.
Marisa

Post autor: Marisa »

Dokładnie, Polsat zawsze kopiuje wszystko od innych stacji, a szczególnie od TVN'u ::kwasny:: . Przecież tak samo było z Jak Oni Śpiewają, TVN wypuścił hit "Taniec z gwiazdami" to oni też skopiowali pomysł na Reality Show ::kwasny::
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
Damians

A myślisz, że Szymon Majewski wyśmiewając wszystkich ze wszystkich i z życia publicznego pyta ich o zgodę?? :lol:
Mnie się ta reklama z Pazura podobała, ale niestety zapomniałem o tym teleturnieju, więc się co do tego się już nie wypowiem.
A jeśli masz takie uprzedzenia do Polsatu, to nie oglądaj, proste.

A ta Ela w Milionerach była rewelacyjna ::rad:: Najlepiej była z tym pytaniem, jak zaczęła gadać o tym ślubie żydowskim, Huberta porządnie zgasiło :zeby:

P.S. Nie jestem jakimś zagorzałym fanem Polsatu, ale pisząc, że kopiuje on wszystko od TVN-u jesteście trochę śmieszni :lol:
Idąc tym tokiem myślenia, ja mogę powiedzieć, że TVN powstał jako kopia, czyt. podróbka Polsatu, bo w końca ta telewizja była pierwsza ::loll::
Tomala

Damians pisze:A myślisz, że Szymon Majewski wyśmiewając wszystkich ze wszystkich i z życia publicznego pyta ich o zgodę?? :lol:
W napisach końcowych tego programu jest napisane coś na ten temat. Coś w stylu dzięki uprzejmości TVP, Polsat itd.
Mówienie że TVN jest "zgapiony" z Polsatu jest bez sensu. Przecież ciągle powstają jakieś nowe stacje. Niektóre programy Polsatu pojawiają się jakiś czas po TVN-ie i są bardzo podobne. Dlaczego akurat teraz wystartował teleturniej, w którym można wygrać milion? Dziwnym trafem na TVN-ie od kilku miesięcy lecą "Milionerzy".
Awatar użytkownika
Damians

Widocznie Polsat uznał, że czas najwyższy na jakiś nowy teleturniej. Być może wpłyną na to sukces Milionerów, nie twierdze, że nie.
Czyli myślisz, że jak ten chórek co jest u Szymona, który często śpiewa: "Jak Oni śpiewają, ooooo o o" pyta o zgodę Polsat?? :lol: Odpowiem ci - nie.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Polsat to taki dom mody Spectra ::cojest:: Skrada pomsyły TVN!
Zaczeło się od reality show Big Brother, wtedy polsat wyemitował "Dwa światy" i później "Bar". Innym przykładem są: "Milionerzy"-"Życiowa szansa". Dalej to serial komediowy: "Niania"-"I kto tu rządzi". Jeszcze na myśl nasuwa mi się "Interwencja" którą rozpoczeli emitować po "Uwadze" TVN-u. I oczywiście po sukcesie Magdy M. wyemitowali serial "Kochaj mnie kochaj". A program TVN który prowadziła Martyna o mądrych dzieciakach (kurcze nazwy nie pamiętam) szybko polsat zrobił show "eureko". Polsat to słaba kopia TVN-u... A wracając do tematu to ten teleturniej to... PORAŻKA.
Nobody does it better
Abec

Post autor: Abec »

Teleturniej Martyny Wojciechowskiej to Dzieciaki z Klasą ;)

Zgadzam się, że może najbardziej charakterystyczną cechą Polsatu jest to, że w marny sposób naśladuje TVN.
Tomala

Dziś w "Milionerach" grała 21-letnia dziewczyna. Ma już 500 000 zł i dwa koła: pytanie do publiczności i pół na pół. W kolejnym odcinku pytanie za MILION. To niesamowite. Taka młoda dziewczyna i taka mądra. Tyle że pytania ma dość łatwe. Na sporo znałem odpowiedzi lub kojarzyłem ale mimo wszystko podziwiam ją.
Awatar użytkownika
Damians

Też widziałem tę dziewczynę i jej gratuluje ::rad::
Jestem bardzo ciekawy pytania za milion złotych, będzie miała do wyboru dwie odpowiedzi, jak weźmie pół na pół i będzie bardzo ciekawie ::rad::
Kiedyś pisałem, że Janowski na pewno oprócz śpiewania, będzie też tańczył w Jakiej to melodii? - i dzisiaj właśnie to zrobił ::rad:: ::jezyk::
A teraz oglądam Tak to leciało. Są tu super piosenki ::jezyk:: ::rad::
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

Ta dziewczyna była strasznie mądra! Ale miała też łatwe pytania. Jak ona wygra milion... dopiero by było! ::jezyk::
A co do Polsatu to zgadzam się, wszystko zgapia z TVNu, możeby wreszcie przyjęli do wiadomości to że nikt nie chce już oglądać tych ich głupich seriali i teleturniejów. ::plask wczolo:
Abec

Post autor: Abec »

Pierwsze polskie pytanie za milion (Skąd pochodził Conan Barbarzyńca?) też było bardzo proste ::krzyw::
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

Co? Nikt nigdy nie doszedł do miliona w tej ani w poprzedniej edycji teleturnieju.
ODPOWIEDZ