Styl w "MnS"
- Adex-fan Brooke
-
Dawidek
- Administrator
Przy okazji tego przyjęcia, przyjrzałem sie eleganckim strojom, jakie mieli bohaterowie.
Bardzo ładnie wyglądała Brooke, udana fryzura, sukienka bardzo ładna, tylko, na moje oko, trochę za krótka, nieproporcjonalna.
Jackie miała na sobie coś nieokreślonego, w pewnym momencie pomyślałem, że ma na sobie szlafrok.
Ta księżniczka wyglądała bardzo szykownie, jak na arystokratkę przystało.
Hope wyglądała znakomicie - ale powinna miec na sobie cos innego, niż tę sukieneczkę.
Z facetów, to wyróżniał się...Oscar, chyba nie lubi fraków.
Bardzo ładnie wyglądała Brooke, udana fryzura, sukienka bardzo ładna, tylko, na moje oko, trochę za krótka, nieproporcjonalna.
Jackie miała na sobie coś nieokreślonego, w pewnym momencie pomyślałem, że ma na sobie szlafrok.
Ta księżniczka wyglądała bardzo szykownie, jak na arystokratkę przystało.
Hope wyglądała znakomicie - ale powinna miec na sobie cos innego, niż tę sukieneczkę.
Z facetów, to wyróżniał się...Oscar, chyba nie lubi fraków.
-
Dawidek
- Administrator
Nie zauważyłem tego u Ridge'a. Darla wygląda cudownie.
skomentuje jeszcze ubrania ślubne. Brooke miała fatalna, moim zdaniem suknię slubną. Ona była bardziej metaliczna, niż biała. Rozumiem, że to jej n-ty ślub, ale mogła wybrac na przykład ecru, czy bez na przykład. Ta jej sukienka wcale ślubnej nie przypominała.
Nie wiem, jak to nazwać, ale to co miała Jackie we włosach, to mi sie w ogóle nie podobało. Nazwę to kokardą w kwiaty, i był to najbardziej niepotrzebny element jej stroju. to już lepiej, jakby założyła kapelusz, jak goście na uroczystościach u Elżbiety II.
skomentuje jeszcze ubrania ślubne. Brooke miała fatalna, moim zdaniem suknię slubną. Ona była bardziej metaliczna, niż biała. Rozumiem, że to jej n-ty ślub, ale mogła wybrac na przykład ecru, czy bez na przykład. Ta jej sukienka wcale ślubnej nie przypominała.
Nie wiem, jak to nazwać, ale to co miała Jackie we włosach, to mi sie w ogóle nie podobało. Nazwę to kokardą w kwiaty, i był to najbardziej niepotrzebny element jej stroju. to już lepiej, jakby założyła kapelusz, jak goście na uroczystościach u Elżbiety II.
Zgadzam się Tomala, że Ridge z tymi spodniami pod samą szyję wygląda okropnie
Zawsze jak na niego patrze to przypomina mi się historia z moim dziadkiem
To było kilka lat temu, całą rodziną jechaliśmy nad morze, już wszyscy siedzieliśmy w samochodzie tylko czekaliśmy na dziadka, który się gramolił. On wychodzi z klatki, a my w śmiech
Miał na sobie jakiś kolorowy T-shirt i włożył go do krótkich spodenek, które podciągnął niemal na wysokość pach
A żeby było śmieszniej, założył czarne skarpetki i podciągnął je do kolan
Nigdy nie zapomnę tego widoku
I zgadzam się też z Dawidkiem, że ślubna suknia Brooke wcale ślubnej nie przypominała i była po prostu brzydka.
Zawsze jak na niego patrze to przypomina mi się historia z moim dziadkiem
To było kilka lat temu, całą rodziną jechaliśmy nad morze, już wszyscy siedzieliśmy w samochodzie tylko czekaliśmy na dziadka, który się gramolił. On wychodzi z klatki, a my w śmiech
Miał na sobie jakiś kolorowy T-shirt i włożył go do krótkich spodenek, które podciągnął niemal na wysokość pach
Nigdy nie zapomnę tego widoku
I zgadzam się też z Dawidkiem, że ślubna suknia Brooke wcale ślubnej nie przypominała i była po prostu brzydka.
-
Dawidek
- Administrator
Kolejny ślub do skomentowania.
Brooke znowu ubrała się tak, jakby była zaproszona na ślub, a nie wychodziła za mąż. Bardziej do ślubnego ubioru pasowała sukienka Hope.
ciekawie zaprezentował się Ridge, nie miał nawet krawata, chyba, że czegoś nie zauważyłem. W ogóle ślubna para była ubrana niekonwencjonalnie, jak na taką okoliczność.
Goście weselni prezentowali sie całkiem ładnie. Najpiękniej wyglądały dziś bliźniaczki, jak i Hope.
ciekawie zaprezentował się Ridge, nie miał nawet krawata, chyba, że czegoś nie zauważyłem. W ogóle ślubna para była ubrana niekonwencjonalnie, jak na taką okoliczność.
Goście weselni prezentowali sie całkiem ładnie. Najpiękniej wyglądały dziś bliźniaczki, jak i Hope.
-
Ryan Lavery
Ja też! W ogóle nie podoba mi się jego zwyczaj "wciągania" koszul w spodnie. W połączeniu z jego "specyficznym, powolnym" stylem chodzenia wygląda to z lekka nieestetycznie.Tomala pisze:Nie mogę patrzeć jak Ridge nosi tak wysoko podciągnięte spodnie jak dzisiaj. To wygląda paskudnie. I on jest projektantem mody![]()
Podoba mi się za to styl Nicka - swobodny, luzacki, wygodny. Chociaż jego z koszulą w spodniach też przyłapałem parokrotnie.
A z pań to chyba żadna mnie na chwilę obecną nie urzeka swoim stylem. Gdyby nie te zęby, Caitlin prezentowałaby się ładnie w bieli, a tak za bardzo się "zlewa".