Styl w "MnS"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Sally dziś dla odmiany fajnie upięte w kitke wlosy :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

I nawet fajnie wyglądała :)
Tomala

Post autor: Tomala »

To rzadkość widzieć Sally w innej fryzurze. Wyglądała o wiele starzej.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Przy okazji tego przyjęcia, przyjrzałem sie eleganckim strojom, jakie mieli bohaterowie.
Bardzo ładnie wyglądała Brooke, udana fryzura, sukienka bardzo ładna, tylko, na moje oko, trochę za krótka, nieproporcjonalna.
Jackie miała na sobie coś nieokreślonego, w pewnym momencie pomyślałem, że ma na sobie szlafrok.
Ta księżniczka wyglądała bardzo szykownie, jak na arystokratkę przystało. ::rad::
Hope wyglądała znakomicie - ale powinna miec na sobie cos innego, niż tę sukieneczkę.
Z facetów, to wyróżniał się...Oscar, chyba nie lubi fraków. :D
Awatar użytkownika
Damians

Ta księżniczka z tą wstęga, czy czymś podobnym na sobie mnie rozbroiła ::loll:: I tak pozwala dziecku bawić się swoją koroną ::loll::

I jeszcze śmiesznie wyglądała ta buddystka, czy ktoś, początkowo myślałem, że tam stoi Dalajlama :zeby: ::loll:: ::cojest::
Tomala

Damians pisze:Ta księżniczka z tą wstęga, czy czymś podobnym na sobie mnie rozbroiła
Ja najpierw pomyślałem że to Miss USA ::loll::
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Obecnie podoba mi się fryzura Darli :mrgreen:
Wypiękniała nam przy Thornie.

Natomiast dzisiejszy wygląd Brooke nie był za ciekawy :?
Nick miał dzisiaj mniej zmarszczek :lol: <naprawdę>
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Nick zamienił zmarszczki na siwe włosy. ::jezyk::

Strasznie podoba mi się ostatnia sukienka Sam, w której występowała we wczorajszym i dzisiejszym odcinku. Świetne jest to wycięcie na plecach. Aktorka dobrze w niej wygląda, a mało kto może sobie pozwolić na taki strój, bo trzeba mieć odpowiednią sylwetkę.
Tomala

Nie mogę patrzeć jak Ridge nosi tak wysoko podciągnięte spodnie jak dzisiaj. To wygląda paskudnie. I on jest projektantem mody :?
A Darla wygląda wprost kwitnąco. Ma wspaniałą fryzurę i ładnie się ubiera :)
Dawidek
Administrator

Nie zauważyłem tego u Ridge'a. Darla wygląda cudownie.
skomentuje jeszcze ubrania ślubne. Brooke miała fatalna, moim zdaniem suknię slubną. Ona była bardziej metaliczna, niż biała. Rozumiem, że to jej n-ty ślub, ale mogła wybrac na przykład ecru, czy bez na przykład. Ta jej sukienka wcale ślubnej nie przypominała.
Nie wiem, jak to nazwać, ale to co miała Jackie we włosach, to mi sie w ogóle nie podobało. Nazwę to kokardą w kwiaty, i był to najbardziej niepotrzebny element jej stroju. to już lepiej, jakby założyła kapelusz, jak goście na uroczystościach u Elżbiety II. :|
Awatar użytkownika
Damians

Zgadzam się Tomala, że Ridge z tymi spodniami pod samą szyję wygląda okropnie ::loll:: ::plask wczolo:
Zawsze jak na niego patrze to przypomina mi się historia z moim dziadkiem :zeby: ::loll:: ::cojest::
To było kilka lat temu, całą rodziną jechaliśmy nad morze, już wszyscy siedzieliśmy w samochodzie tylko czekaliśmy na dziadka, który się gramolił. On wychodzi z klatki, a my w śmiech ::loll:: ::loll:: ::rad:: ::rad:: ::rad:: ::cojest:: ::cojest::
Miał na sobie jakiś kolorowy T-shirt i włożył go do krótkich spodenek, które podciągnął niemal na wysokość pach ::loll:: A żeby było śmieszniej, założył czarne skarpetki i podciągnął je do kolan ::loll:: :mrgreen: ::cojest::
Nigdy nie zapomnę tego widoku :zeby:

I zgadzam się też z Dawidkiem, że ślubna suknia Brooke wcale ślubnej nie przypominała i była po prostu brzydka.
Dawidek
Administrator

Kolejny ślub do skomentowania. :D Brooke znowu ubrała się tak, jakby była zaproszona na ślub, a nie wychodziła za mąż. Bardziej do ślubnego ubioru pasowała sukienka Hope.
ciekawie zaprezentował się Ridge, nie miał nawet krawata, chyba, że czegoś nie zauważyłem. W ogóle ślubna para była ubrana niekonwencjonalnie, jak na taką okoliczność.
Goście weselni prezentowali sie całkiem ładnie. Najpiękniej wyglądały dziś bliźniaczki, jak i Hope.
Awatar użytkownika
Logan

Post autor: Logan »

Kristen i Felicja też niczego sobie.
"Moda..." jest jak narkotyk - uzależnia.
Tomala

Mi się stroje Brooke i Ridge'a nie podobały. Były bardziej w stylu przyjęć nad basenem u Forresterów.
Za to Kristen i Felicia faktycznie wyglądały pięknie. Szczególnie Felicia. Jej sukienka ładnie prezentowała jak zgrabne piersi ::jezyk::
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Tomala pisze:Nie mogę patrzeć jak Ridge nosi tak wysoko podciągnięte spodnie jak dzisiaj. To wygląda paskudnie. I on jest projektantem mody :?
Ja też! W ogóle nie podoba mi się jego zwyczaj "wciągania" koszul w spodnie. W połączeniu z jego "specyficznym, powolnym" stylem chodzenia wygląda to z lekka nieestetycznie.
Podoba mi się za to styl Nicka - swobodny, luzacki, wygodny. Chociaż jego z koszulą w spodniach też przyłapałem parokrotnie. ::loll::
A z pań to chyba żadna mnie na chwilę obecną nie urzeka swoim stylem. Gdyby nie te zęby, Caitlin prezentowałaby się ładnie w bieli, a tak za bardzo się "zlewa".
ODPOWIEDZ