Bieżące odcinki cz. 1
-
Lala
Ej ludzie czemu piszecie o mnie "lela"? Jestem Lala jak Lalka:) ile mam latek kochanie?20..chociaz kobiety o wiek sie nie pyta..ale cóz...a poza tym dziwie sie tobie cosmo bo jestes facetem i to dość młodym a tak najeżdżasz na brooke ktora jest bardzo atrakcyjna...ale mniejsza z tym...i zgadzam sie z brooklynem- w serialu pokazywane sa tylko urywki z zycia bohaterów..ale co ty mozesz wiedziec seksie?wiecej z Tobą nie dyskytuję,bo to jest nie na temat a poza tym nie wypowiadaj sie jak mędrzec na tematy o których nie masz pojęcia-praktyki,doswiadczenia zyciowego etc.
Ja nie mogę! Foresterowie to w rzeczywistości takie tchórze, że strach się bać! zawsze idą jako drużyna. Biedny mały ciapowaty Rik nie umie sam sobie poradzić z problemem. Wkurza mnie bo to taki tyłek wołowy, który chce, żeby Stefa z Erykiem za niego życie przeżyli. Z dwojga złego wolę Sidżeja. Ale u niego to za każdym razem jak to widzę to nie mogę z tego, że kładzie non stop rękę na sercu, kiedy o czymś zapewnia. Czy to o uczuciu, czy zamiarach. To chyba taki jego chwyt marketingowy czy tam znak rozpoznawczy. Kim mnie wkurza. Wie, że Torn widzi w niej tylko dzieciaka, to się mu pcha w życie. Bridżet też dziwna. Znaczy po części jej się nie dziwię, ale w końcu Torn to nie jej brat biologiczny, a tylko przyrodni. dziwne to wszystko.
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
-
katarzynka
Zgadzam sie LoLexem - Kim i jej lornetka rulezzzz
Może liczy, że ją dostrzegą scenarzyści jakiegoś kryminału
Śmieszyło mnie zato, jak Rick wykrzyczał całą swoją złość ale dopiero jak CJ wyszedł z ich rezydencji
Nie ma to jak odwaga, hehe
Nie wiem kto jest gorszy, CJ w swoim fanatycznym zachowaniu i tekście "zabiliście moją siostrę!" czy Foresterrowie, którzy uważają się za pępek świata
Ale ogólnie odcinki zaliczam na plus
Może liczy, że ją dostrzegą scenarzyści jakiegoś kryminału
Śmieszyło mnie zato, jak Rick wykrzyczał całą swoją złość ale dopiero jak CJ wyszedł z ich rezydencji
Nie wiem kto jest gorszy, CJ w swoim fanatycznym zachowaniu i tekście "zabiliście moją siostrę!" czy Foresterrowie, którzy uważają się za pępek świata
Ale ogólnie odcinki zaliczam na plus
Stefa chyba nigdy nie przestanie mnie zadziwiać swoim zachowaniem.Co ona może zaoferować małemu Ericowi prócz swoich pieniędzy
Odpowiedź jest prosta:NIC.Jej przemówienia,że to dziecko będzie miało prawdziwą rodzinę są po prostu śmieszne.Co to za rodzina.Jeden spiskuje przeciwko drugiemu,każdy jest uwikłany w jakieś intrygi,ma problemy.Potrafią się jednoczyć w małe grupy tylko w momencie zagrożenia i wtedy gdy trzeba kogoś zniszczyć.Jedynie w tym są świetni.Zakłamani hipokryci.
CJ ma poważny problem z kontrolowaniem gniewu,a Amber "miota" się między nim a Forresterami.Współczuję małemu Ericowi.Jest traktowany jak przedmiot i zabawka,którą każdy chciałby mieć.
Zawsze wiedziałam,że Kimberly jest nawiedzona ale dziś akcja z lornetką była po prostu niesamowita.Zajmij się dziewczyno nauką i logicznym uporządkowaniem własnego życia i umysłu.To samo Bridget.Do jednego psychologa je.Pora zająć się sobą a nie uprzykrzaniem życia innym...
CJ ma poważny problem z kontrolowaniem gniewu,a Amber "miota" się między nim a Forresterami.Współczuję małemu Ericowi.Jest traktowany jak przedmiot i zabawka,którą każdy chciałby mieć.
Zawsze wiedziałam,że Kimberly jest nawiedzona ale dziś akcja z lornetką była po prostu niesamowita.Zajmij się dziewczyno nauką i logicznym uporządkowaniem własnego życia i umysłu.To samo Bridget.Do jednego psychologa je.Pora zająć się sobą a nie uprzykrzaniem życia innym...
-
Dawidek
- Administrator
Forresterowie schrzanili, że tak powiem sprawę. CJ też jest beznadziejny. Tak naprawdę obie strony chcą sobie coś udowodnić. I zapominają o Amber i dziecku. Niech Amber z Erick'iem gdzieś wyjedzie, z dala od Forresterów i od CJ'a.
Kimberlyi ta jej lornetka, to było dobre. Aż się dziwię, że Thorne i Brooke nie zasłonili okien. A ta Kim wzywa Bridget i gada, że to dla dobra Thorne'a.
Jakdziewczyna nie ma co robić to wściubia nos nie w swoje sprawy. Thorne był dziś konsekwentny, odrzuca zaloty Kim.
Bridget ładniej wygląda w prostych włosach.
Kimberlyi ta jej lornetka, to było dobre. Aż się dziwię, że Thorne i Brooke nie zasłonili okien. A ta Kim wzywa Bridget i gada, że to dla dobra Thorne'a.
Bridget ładniej wygląda w prostych włosach.
Z Kim sie robi mała foresterka. Ta lorneta... śmiech na sali 
widzę, że nie tylko ja to zauważyłam. Ale kiedy ludzie chcą uprawiać seks, to się chyba zasłaniają, a nie. Okna pootwierane i poodsłaniane. Światła nie pogaszone i jazda.
:D
widzę, że nie tylko ja to zauważyłam. Ale kiedy ludzie chcą uprawiać seks, to się chyba zasłaniają, a nie. Okna pootwierane i poodsłaniane. Światła nie pogaszone i jazda.
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
Kim wzięło chyba na poważnie
Ale żeby zaraz dzwonic do Bridget......
.??
Forresterowie.......porażka,Stefa zapomniała na chwilę o Morgan i wtrąca się w życie innych.......A Rick....To podwójna porażka,biedaczek, nie ma już Kim, więc nagle przypomniał sobie o Małym Eryku i Amber.....I chce go i koniec...
Żałosne doprawdy....
Postawa zdecydowanego i stanowczego CJ-a podoba mi się, wygarnął Forresterom jacy są naprawdę.. Niech zabierze najlepiej Amber i dziecko i pryska od tych nadętych obłudników

Forresterowie.......porażka,Stefa zapomniała na chwilę o Morgan i wtrąca się w życie innych.......A Rick....To podwójna porażka,biedaczek, nie ma już Kim, więc nagle przypomniał sobie o Małym Eryku i Amber.....I chce go i koniec...
Postawa zdecydowanego i stanowczego CJ-a podoba mi się, wygarnął Forresterom jacy są naprawdę.. Niech zabierze najlepiej Amber i dziecko i pryska od tych nadętych obłudników
- Adex-fan Brooke
No właśnie śmiechu warte jacy z nich studenci
Przyjaźn Kim i Bridget obrzydliwa, jedna głupsza od drugiej
Bridget zdecydowanie za dużo bywałą u koleżanek, może wkrótce znormalnieje bo dla Kimberly to juz nie ma szans
Dobrze ktoś tu napisał że Stephanie powinna założyć firmę poradniczą, w końcu ona uwielbia wszystkimi dyrygować, ale ubaw, powinna jeździć na sygnale z koroną na głowie
Bzdurnie czepiacie się Brooke, przecież z Taylor tez było pełno takich scen, tyle że bardziej drętwo wypada więc może mamy przewagę scenek z piękną Brooke
Ja tam od razu mam uśmiech na twarzy jak figlują z Thorne'm
bo popieram ten związek, zwłaszcza jak przypomnę sobie że Stephanie przez to się robi czerwona ze złości a Thorne i tak wybrał Brooke a nie te pomyloną rodzinkę
Amber jest teraz rozchwytywana, jak widać ona nigdy nie zginie, a EricIII zapewnia jej to ogólne zainteresowanie 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ostatnie odcinki były najlepsze od czasu akcji w górach
.
Amber ostatnio wygląda pięknie
.
Naprawdę nie sądziłem, że tak polubię Kim
- świetne akcje (tylko podglądać sąsiada z takiej odległości - takimi lornetkami to głupota - z tego zbliżenia było widać jakby Kim podglądała Thorne'a z odległości co najmniej kilkudziesięciu metrów - wiem, bo kiedyś próbowałem
). No i Kim wygląda najładniej odkąd pojawiła się w MnS. Co do jej piersi to nie są one sztuczne wg mnie
- w takim wieku, w którym jest aktorka jeszcze zdrowo rosną, szczególnie pod wpływem pewnych czynników
.
CJ - postać, której najbardziej nie lubię od początku oglądania MnS. I tyle
.
Brooke już od dobrych kilkudziesięciu odcinków gorzej wygląda
(nie będę się wdawał w szczegóły) - dzisiaj w tej bieliźnie było to widać (szczególnie jak się przyrówna do współczesnych zdjęć aktorki).
No i ostatnio naprawdę nie wiem, kto powinien się opiekować dzieckiem
.
Amber ostatnio wygląda pięknie
Naprawdę nie sądziłem, że tak polubię Kim
CJ - postać, której najbardziej nie lubię od początku oglądania MnS. I tyle
Brooke już od dobrych kilkudziesięciu odcinków gorzej wygląda
No i ostatnio naprawdę nie wiem, kto powinien się opiekować dzieckiem
-
Electra
Rick jest co najmniej żałosny. CJ poniekąd rozumiem. Walczy o 'swoje'. Jest porywczy i impulsywny, to fakt. Ale lubie go. "Amber idziemy" to było niezłe ;D Biedna Amber.
A jak pokazywali Kimberly to myslalam, ze wyrzuce odbiornik przez okno. Ta kobieta przechodzi wszelkie granice. Nienawidzilam ten cnotliwej, porządnej do granic mozliwosci blondynki. A tej frajerki, wysolarowanej, wymalowanej, z biustem wygladającym na powiekszony, ktora ciagle wtyka nos w nieswoje sprawy i ejszcze podgląda to porostu nienawidze do granic mozliwosci. Blagam, niech oni ją wyrzucą z filmu xD. Czekam na dzisiejsze odcinki.
A jak pokazywali Kimberly to myslalam, ze wyrzuce odbiornik przez okno. Ta kobieta przechodzi wszelkie granice. Nienawidzilam ten cnotliwej, porządnej do granic mozliwosci blondynki. A tej frajerki, wysolarowanej, wymalowanej, z biustem wygladającym na powiekszony, ktora ciagle wtyka nos w nieswoje sprawy i ejszcze podgląda to porostu nienawidze do granic mozliwosci. Blagam, niech oni ją wyrzucą z filmu xD. Czekam na dzisiejsze odcinki.
-
Gabra-Sheila
Rick miał całkowitą rację...Zapomniał dodać że C.J. traktuje Amber jak swoją własność i chce nią dyrygować...
Nie wiem już co sądzić o zachowaniu Stefy...Z jednej strony dobrze że chce by Amber przeprowadziła się do domku dla gości ale z drugiej strony wkurza mnie jej zachowanie wobec Brooke...
Kimberly wyglądała strasznie...
Nie wiem już co sądzić o zachowaniu Stefy...Z jednej strony dobrze że chce by Amber przeprowadziła się do domku dla gości ale z drugiej strony wkurza mnie jej zachowanie wobec Brooke...
Kimberly wyglądała strasznie...