Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Lala

Post autor: Lala »

Ej ludzie czemu piszecie o mnie "lela"? Jestem Lala jak Lalka:) ile mam latek kochanie?20..chociaz kobiety o wiek sie nie pyta..ale cóz...a poza tym dziwie sie tobie cosmo bo jestes facetem i to dość młodym a tak najeżdżasz na brooke ktora jest bardzo atrakcyjna...ale mniejsza z tym...i zgadzam sie z brooklynem- w serialu pokazywane sa tylko urywki z zycia bohaterów..ale co ty mozesz wiedziec seksie?wiecej z Tobą nie dyskytuję,bo to jest nie na temat a poza tym nie wypowiadaj sie jak mędrzec na tematy o których nie masz pojęcia-praktyki,doswiadczenia zyciowego etc.
Cathin

Post autor: Cathin »

Ja nie mogę! Foresterowie to w rzeczywistości takie tchórze, że strach się bać! zawsze idą jako drużyna. Biedny mały ciapowaty Rik nie umie sam sobie poradzić z problemem. Wkurza mnie bo to taki tyłek wołowy, który chce, żeby Stefa z Erykiem za niego życie przeżyli. Z dwojga złego wolę Sidżeja. Ale u niego to za każdym razem jak to widzę to nie mogę z tego, że kładzie non stop rękę na sercu, kiedy o czymś zapewnia. Czy to o uczuciu, czy zamiarach. To chyba taki jego chwyt marketingowy czy tam znak rozpoznawczy. Kim mnie wkurza. Wie, że Torn widzi w niej tylko dzieciaka, to się mu pcha w życie. Bridżet też dziwna. Znaczy po części jej się nie dziwię, ale w końcu Torn to nie jej brat biologiczny, a tylko przyrodni. dziwne to wszystko.
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Zgadzam sie LoLexem - Kim i jej lornetka rulezzzz ::loll:: ::loll:: :twisted:
Może liczy, że ją dostrzegą scenarzyści jakiegoś kryminału ::chytry:: ::jezyk::

Śmieszyło mnie zato, jak Rick wykrzyczał całą swoją złość ale dopiero jak CJ wyszedł z ich rezydencji ::jezyk:: ::jezyk:: Nie ma to jak odwaga, hehe ::loll::
Nie wiem kto jest gorszy, CJ w swoim fanatycznym zachowaniu i tekście "zabiliście moją siostrę!" czy Foresterrowie, którzy uważają się za pępek świata ::kwasny::

Ale ogólnie odcinki zaliczam na plus :D
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

Stefa chyba nigdy nie przestanie mnie zadziwiać swoim zachowaniem.Co ona może zaoferować małemu Ericowi prócz swoich pieniędzy :?: Odpowiedź jest prosta:NIC.Jej przemówienia,że to dziecko będzie miało prawdziwą rodzinę są po prostu śmieszne.Co to za rodzina.Jeden spiskuje przeciwko drugiemu,każdy jest uwikłany w jakieś intrygi,ma problemy.Potrafią się jednoczyć w małe grupy tylko w momencie zagrożenia i wtedy gdy trzeba kogoś zniszczyć.Jedynie w tym są świetni.Zakłamani hipokryci.
CJ ma poważny problem z kontrolowaniem gniewu,a Amber "miota" się między nim a Forresterami.Współczuję małemu Ericowi.Jest traktowany jak przedmiot i zabawka,którą każdy chciałby mieć.
Zawsze wiedziałam,że Kimberly jest nawiedzona ale dziś akcja z lornetką była po prostu niesamowita.Zajmij się dziewczyno nauką i logicznym uporządkowaniem własnego życia i umysłu.To samo Bridget.Do jednego psychologa je.Pora zająć się sobą a nie uprzykrzaniem życia innym...
:serce: Brooke Logan :serce:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Forresterowie schrzanili, że tak powiem sprawę. CJ też jest beznadziejny. Tak naprawdę obie strony chcą sobie coś udowodnić. I zapominają o Amber i dziecku. Niech Amber z Erick'iem gdzieś wyjedzie, z dala od Forresterów i od CJ'a.
Kimberlyi ta jej lornetka, to było dobre. Aż się dziwię, że Thorne i Brooke nie zasłonili okien. A ta Kim wzywa Bridget i gada, że to dla dobra Thorne'a. ::plask wczolo: Jakdziewczyna nie ma co robić to wściubia nos nie w swoje sprawy. Thorne był dziś konsekwentny, odrzuca zaloty Kim.
Bridget ładniej wygląda w prostych włosach.
Cathin

Z Kim sie robi mała foresterka. Ta lorneta... śmiech na sali :D

widzę, że nie tylko ja to zauważyłam. Ale kiedy ludzie chcą uprawiać seks, to się chyba zasłaniają, a nie. Okna pootwierane i poodsłaniane. Światła nie pogaszone i jazda. :P:D
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Kim wzięło chyba na poważnie :zeby: Ale żeby zaraz dzwonic do Bridget...... ::ysz:: .??

Forresterowie.......porażka,Stefa zapomniała na chwilę o Morgan i wtrąca się w życie innych.......A Rick....To podwójna porażka,biedaczek, nie ma już Kim, więc nagle przypomniał sobie o Małym Eryku i Amber.....I chce go i koniec... ::plask wczolo: Żałosne doprawdy.... ::loll:: ::loll::
Postawa zdecydowanego i stanowczego CJ-a podoba mi się, wygarnął Forresterom jacy są naprawdę.. Niech zabierze najlepiej Amber i dziecko i pryska od tych nadętych obłudników ::jezyk:: :zeby:
Cathin

Amber i Eryk to dla Rika taka zapchajdziura po Kim. Zachowuje się jak rozpieszczony bachor. Chcę mieć dziecko i nie obchodzi mnie nic. Chcę je mieć i macie mi je dać! Żenada.
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Kim,Rick,CJ wielce studiują a w życiu z książką ich nie widziałam ::kwasny::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No właśnie śmiechu warte jacy z nich studenci :lol: Przyjaźn Kim i Bridget obrzydliwa, jedna głupsza od drugiej ::rad:: Bridget zdecydowanie za dużo bywałą u koleżanek, może wkrótce znormalnieje bo dla Kimberly to juz nie ma szans ::loll:: Dobrze ktoś tu napisał że Stephanie powinna założyć firmę poradniczą, w końcu ona uwielbia wszystkimi dyrygować, ale ubaw, powinna jeździć na sygnale z koroną na głowie ::rad:: Bzdurnie czepiacie się Brooke, przecież z Taylor tez było pełno takich scen, tyle że bardziej drętwo wypada więc może mamy przewagę scenek z piękną Brooke :serce: Ja tam od razu mam uśmiech na twarzy jak figlują z Thorne'm :serce: bo popieram ten związek, zwłaszcza jak przypomnę sobie że Stephanie przez to się robi czerwona ze złości a Thorne i tak wybrał Brooke a nie te pomyloną rodzinkę :twisted: Amber jest teraz rozchwytywana, jak widać ona nigdy nie zginie, a EricIII zapewnia jej to ogólne zainteresowanie :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Primok

Post autor: Primok »

Ostatnie odcinki były najlepsze od czasu akcji w górach :wink: .
Amber ostatnio wygląda pięknie :serce: :serce: :serce: .
Naprawdę nie sądziłem, że tak polubię Kim :P - świetne akcje (tylko podglądać sąsiada z takiej odległości - takimi lornetkami to głupota - z tego zbliżenia było widać jakby Kim podglądała Thorne'a z odległości co najmniej kilkudziesięciu metrów - wiem, bo kiedyś próbowałem :mrgreen: ). No i Kim wygląda najładniej odkąd pojawiła się w MnS. Co do jej piersi to nie są one sztuczne wg mnie ::krzyw:: - w takim wieku, w którym jest aktorka jeszcze zdrowo rosną, szczególnie pod wpływem pewnych czynników :mrgreen: .
CJ - postać, której najbardziej nie lubię od początku oglądania MnS. I tyle :wink: .
Brooke już od dobrych kilkudziesięciu odcinków gorzej wygląda :roll: (nie będę się wdawał w szczegóły) - dzisiaj w tej bieliźnie było to widać (szczególnie jak się przyrówna do współczesnych zdjęć aktorki).
No i ostatnio naprawdę nie wiem, kto powinien się opiekować dzieckiem :roll: .
agavill

Post autor: agavill »

Primok nic dodac nic ujac! w kazdym punkcie :) zgadzam sie calkowicie :D
Each night before we fall asleep we lie to ourselves in a desperate hope that, come morning, it will all be true...
Electra

Post autor: Electra »

Rick jest co najmniej żałosny. CJ poniekąd rozumiem. Walczy o 'swoje'. Jest porywczy i impulsywny, to fakt. Ale lubie go. "Amber idziemy" to było niezłe ;D Biedna Amber.
A jak pokazywali Kimberly to myslalam, ze wyrzuce odbiornik przez okno. Ta kobieta przechodzi wszelkie granice. Nienawidzilam ten cnotliwej, porządnej do granic mozliwosci blondynki. A tej frajerki, wysolarowanej, wymalowanej, z biustem wygladającym na powiekszony, ktora ciagle wtyka nos w nieswoje sprawy i ejszcze podgląda to porostu nienawidze do granic mozliwosci. Blagam, niech oni ją wyrzucą z filmu xD. Czekam na dzisiejsze odcinki.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Stephanie jest okropna!! Jak nie Morgan to Amber ::kwasny:: Bardzo mnie wnerwia! I porwała z Erikiem dziecko ... :evil:
A Kimberly wcale nie lepsza! Naprawde mnie denerwuje :P Ale się wygłupiła z tym jak powiedziała Thornowi, że go kocha ::loll::
Najbardziej ostatnio lubię Amber i CJ'a i świetna z nich parka! :D
Goku

Post autor: Goku »

Rick miał całkowitą rację...Zapomniał dodać że C.J. traktuje Amber jak swoją własność i chce nią dyrygować...

Nie wiem już co sądzić o zachowaniu Stefy...Z jednej strony dobrze że chce by Amber przeprowadziła się do domku dla gości ale z drugiej strony wkurza mnie jej zachowanie wobec Brooke...

Kimberly wyglądała strasznie... ::bojesie::
Zablokowany