Big Brothera na pewno będe oglądał , bo ogladałem do tej pory wszystkie edycje.
Mam nadzieję , że Big Brotherem będzie ten sam facet co w poprzednich edycjach.
Jeszcze ktoś napisał tutaj o popularności programu , to tu się bierze fakt , że leci w TV4 więc np już tylko 1 mln byłby ogromnym sukcesem .Bar miał wynik 600 tys i stacja była z niego zadowaolona , więc 7 edycja z pewnością bedzie .Ale lepszym pomysłem jest teraz odświerzenie najpierw Big Brothera.Więc w tym aspekcie zgadzam się z TV4.Jeszcze tak sobie myślę , że może by Frytka wystąpiła w 4 edycji BB.
Celebrity BB byłby teraz bez sensu bo ostatnio pełno jest takich programów .Teraz zdecydowanie wolę oglądać zwykłych ludzi.Celebrity mogła by być 5 edycja
Kawaler do Wzięcia Polskie oglądałem , nawet ciekawy.Ale już programu"Amerykański kawaler"na TVN7 , który byl na takiej samej zasadzie nie mogłem znieść.
3 Agent mógłby być .Chociaż dziwie się oglądąłem oby dwie edycje , ale jakoś drugiej wogóle nie pamiętam .Pierwsza była bardzo ciekawa.Cieszyłbym się też z 2 edycji Wyprawy Robinson
Jeszcze mogli by zrobić drugą edycję reality Ekstradycja .Pamięta ktoś?
Oglądałem polską wersję nieustraszonych .Normalnie kaszana.

Najpierw było 6 osób .Nikt jeszcze nie odpadł , były reklamy i w zapowiedziach było widac kto będzie w finale .Gorszego programu jeszcze nie widziałem
A tu miła wiadomość
Survivor 08: All-Stars : "Survivor 8: All-Stars" po raz pierwszy w Polsce
W czerwcu na antenie AXN zadebiutuje ósma edycja "Survivor". W programie udział bierze 18 uczestników znanych z pierwszych 7 sezonów widowiska.
Wszyscy zostają zesłani do Panamy i podzieleni na trzy rywalizujące ze sobą plemiona. Przez 39 dni, zdani tylko na siebie, muszą stawiać czoło dzikiej przyrodzie, radząc sobie w ekstremalnych warunkach. Co kilka dni odbywa się Rada Plemienia, podczas której decyzją grupy eliminowany jest jeden z zawodników. Uczestnicy (wśród nich jest czterech milionerów - zwycięzców poprzednich edycji) walczą o główną nagrodę - milion dolarów.
Na show składa się 15 odcinków i 3 epizody specjalne (A Closer Look, Reunion oraz America's Tribal Council). W Polsce pierwszy epizod "Survivor 8: All-Stars" zostanie wyemitowany w sobotę, 9 czerwca o godzinie 17:20 w AXN. Kolejne odcinki emitowane będą co sobotę, o godzinie 16:25 i 17:20.
"Survivor 8: All-Stars" miał swoją premierę w Stanach Zjednoczonych, 1 lutego 2004 roku. Pierwszy epizod obejrzała imponująca liczba widzów - 33,27 mln. Do tej pory w USA powstało 14 sezonów "Survivor", a kolejny planuje się na jesień tego roku. Do tej pory telewizja AXN zaprezentowała polskim widzom edycje 1-7 oraz 9-10.