Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Aga ślicznie zaśpiewała "Hi-fi" gorzej było z piosenką dla mamy... Ale wybaczyć można.
Nataszka prześlicznie, wszystkie piosenki wykonała perfekcyjnie.
Robert na poziomie ale wykonanie rockowej piosenki było masakryczne...
I pożegnaliśmy Edytę! Można było się spodziewać.
Odcinek ogólnie słaby ale za tydzień finał i juz potem tylko czekanie na płytę Agnieszki :mrgreen:
Nobody does it better
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Po waszych opiniach zarzuciłam pomysł, żeby jutro oglądnąć całość programu ::kwasny::
Dobrze zrozumiałam, że dzisiejszy odcinek właściwie niczego nie wnosił bo i tak cała trójka jest w finale :?: Notabene to co widziałam nie zachwycało :evil:
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Od września 6.edycja Tańca z Gwiazdami , 2. edycja Jak Oni Śpiewają oraz 4 edycja Big Brothera

Dziś, równo 5 lat po zakończeniu trzeciej edycji "Big Brother'a", ruszył casting do kolejnej odsłony widowiska, którą emitować będzie TV4.

Aby wziąć udział w castingu, należy wysłać SMS o treści BB na numer 75550. Koszt SMS-a wynosi 5 zł +VAT (razem 6,10 zł). W odpowiedzi kandydat otrzyma SMS-a zwrotnego z kodem identyfikacyjnym. Posiadanie kodu identyfikacyjnego jest warunkiem koniecznym wzięcia udziału w castingu. W dalszym procesie rekrutacji należy udać się na oficjalną stronę internetową programu (http://bigbrother.interia.pl) i tam wpisać swój kod identyfikacyjny, a poprzez formularz załączyć informacje o sobie i swoje aktualne zdjęcia (twarz i cała sylwetka). Kolejnym etapem castingu są eliminacje regionalne, które odbędą się:

- 2 czerwca w Warszawie o godzinie 10:00, na ul. Ludnej 9
- 9 czerwca w Gdańsku,o godzinie 10:00, na ul. Grunwaldzkiej 195/197 w Klubie ŻAK.

Komisja castingowa zdecyduje, którzy z kandydatów zakwalifikują się do grupy potencjalnych uczestników. Osoby te zostaną zaproszone na zdjęcia próbne. Następnie, spośród tych osób zostanie wyłoniona finałowa grupa uczestników programu "Big Brother 4.1".

Start reality show zaplanowano na 2 września, godzinę 20:00, a finał odbędzie się w grudniu. Widowisko emitowane będzie na antenie stacji TV4.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Ciesze się, że będzie 4 edycja! Napewno będę oglądał... :)
Nobody does it better
Goku

Post autor: Goku »

Lol! Na co komu ten Big Brother?? ::plask wczolo:

Wczorajszy odcinek JoŚ świetny :mrgreen: Tylko głupio, że wszyscy są zagrożeni ::kwasny:: Powinni być tylko Aga i Moskwa ::kwasny::

Wczorajsze wykonanie "Like a Prayer" przez Agę było tragiczne ::plask wczolo: Hi - Fi też niezbyt fajne ::plask wczolo: Najlepiej zaśpiewała ten początek piosenki dla mamy :)

Za to Natka wszystkie trzy piosenki zaśpiewała przepięknie :serce:

Moskwa tragicznie zaśpiewał tą piosenkę ze "Shreka" ::plask wczolo: Zresztą tak samo tragicznie zaśpiewał dwie pozostałe ::plask wczolo:

Herbuś ładnie zaśpiewała "A ja wolę swoją mamę" :) Szkoda, że odpadła... Gdybym miał po tym odcinku miał wybierać czy ma odpaść Edzia, czy Moskwa to wolałbym, żeby Moskwa odpadł...
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Zgadzam się. Trochę smutno może być bez Edzi. W końcu ktoś musi fałszować.
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Ja nie rozumiem zachowania Edyty G.Raz daje Nataszy 2 a wczoraj tuli ją i nic nie mówi.Dziwne troche to było...
Team Hunter:)A jak!
Goku

Post autor: Goku »

A tak w ogóle to wolałbym nową edycję Agenta, a nie Big Brothera!!! Albo jeśli już to Wyprawę Robinson 2 albo Kawalera do Wzięcia 2 :)... TV4 zauważyło, że nikt nie ogląda Baru(ja oglądałem tylko trzecią edycję) i wreszcie go wycofało. Dobrze, że chociaż dają Big Brothera, bo TVN katuje nas tylko durną Supernianią... Jak mi ta baba działa na nerwy :evil: Nie ma miejsca gdzie jej nie ma. Zaraz pewnie jeszcze z monitora mi wyskoczy.

P.S. Zauważyliście to, że te Reality Show, które w Ameryce są popularne, w Polskich wersjach nie odnoszą praktycznie żadnego sukcesu. Przykład to polska wersja "Nieustraszonych"... Ktoś to oglądał?? A jeśli tak to coś z tego pamięta?? Tia. To samo pewnie będzie z "Zamianą żon". Amerykańska wersja (Wifeswap) była świetna, ale założę się, że polska wersja będzie tragiczna.

P.S.2. Zresztą wkurzają mnie też Reality Show które lecą bez celu bo nikt ich nie ogląda, bo zazwyczaj jest to pomysł zaciągnięty z innego programu. Przykład?? TVN-owskie "Trzy Serca" miały dość sporą popularność, ale "Zakochaj mnie" TVN Siedem, które było prawie identyczne... Chyba nikt tego nie oglądał :P

P.S.3. A jak już chcą zrobić "Big Brothera" to niech skorzystają z pomysłów z Wielkiej Brytanii i zrobią "Celebrity Big Brother", a najlepiej "Teen Big Brother" :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Popularności pierwszej edycji Big Brothera nic nie pobije bo wtedy ludźmi kierowała ciekawość, ale zerknąc pośmiać się będzie można i może kilka osób będzie zerkać, chociaż jakoś skoro w tv4 nie wróże dużej widowni :roll: No cóż ponamy kolejne świrnięte osoby ::rad::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Goku pisze:a najlepiej "Teen Big Brother" :)
A czy to by było legalne ::chytry:: :wink:
Tkk_Bolly

Big Brothera na pewno będe oglądał , bo ogladałem do tej pory wszystkie edycje.
Mam nadzieję , że Big Brotherem będzie ten sam facet co w poprzednich edycjach.
Jeszcze ktoś napisał tutaj o popularności programu , to tu się bierze fakt , że leci w TV4 więc np już tylko 1 mln byłby ogromnym sukcesem .Bar miał wynik 600 tys i stacja była z niego zadowaolona , więc 7 edycja z pewnością bedzie .Ale lepszym pomysłem jest teraz odświerzenie najpierw Big Brothera.Więc w tym aspekcie zgadzam się z TV4.Jeszcze tak sobie myślę , że może by Frytka wystąpiła w 4 edycji BB.
Celebrity BB byłby teraz bez sensu bo ostatnio pełno jest takich programów .Teraz zdecydowanie wolę oglądać zwykłych ludzi.Celebrity mogła by być 5 edycja

Kawaler do Wzięcia Polskie oglądałem , nawet ciekawy.Ale już programu"Amerykański kawaler"na TVN7 , który byl na takiej samej zasadzie nie mogłem znieść.
3 Agent mógłby być .Chociaż dziwie się oglądąłem oby dwie edycje , ale jakoś drugiej wogóle nie pamiętam .Pierwsza była bardzo ciekawa.Cieszyłbym się też z 2 edycji Wyprawy Robinson

Jeszcze mogli by zrobić drugą edycję reality Ekstradycja .Pamięta ktoś?

Oglądałem polską wersję nieustraszonych .Normalnie kaszana. ::kwasny:: Najpierw było 6 osób .Nikt jeszcze nie odpadł , były reklamy i w zapowiedziach było widac kto będzie w finale .Gorszego programu jeszcze nie widziałem ::kwasny::

A tu miła wiadomość
Survivor 08: All-Stars : "Survivor 8: All-Stars" po raz pierwszy w Polsce

W czerwcu na antenie AXN zadebiutuje ósma edycja "Survivor". W programie udział bierze 18 uczestników znanych z pierwszych 7 sezonów widowiska.

Wszyscy zostają zesłani do Panamy i podzieleni na trzy rywalizujące ze sobą plemiona. Przez 39 dni, zdani tylko na siebie, muszą stawiać czoło dzikiej przyrodzie, radząc sobie w ekstremalnych warunkach. Co kilka dni odbywa się Rada Plemienia, podczas której decyzją grupy eliminowany jest jeden z zawodników. Uczestnicy (wśród nich jest czterech milionerów - zwycięzców poprzednich edycji) walczą o główną nagrodę - milion dolarów.

Na show składa się 15 odcinków i 3 epizody specjalne (A Closer Look, Reunion oraz America's Tribal Council). W Polsce pierwszy epizod "Survivor 8: All-Stars" zostanie wyemitowany w sobotę, 9 czerwca o godzinie 17:20 w AXN. Kolejne odcinki emitowane będą co sobotę, o godzinie 16:25 i 17:20.

"Survivor 8: All-Stars" miał swoją premierę w Stanach Zjednoczonych, 1 lutego 2004 roku. Pierwszy epizod obejrzała imponująca liczba widzów - 33,27 mln. Do tej pory w USA powstało 14 sezonów "Survivor", a kolejny planuje się na jesień tego roku. Do tej pory telewizja AXN zaprezentowała polskim widzom edycje 1-7 oraz 9-10.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

To już 5 lat? Kurcza, jak ten czas szybko leci! ::kwasny::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

No to ja się wypowiem na temat JOŚ...Cieszę się że Natasza nie odpadła...Mimo chrypy była rewelacyjna!! :: bow :: A Aga w rockowym repertuarze nie jest taka dobra...I jej mama weszła w złym momencie!!Powinna wejsc na koncu a nie przeszkadzac córce, wiedziała ze tak zareaguje jak sie pojawi...Edzia Herbus fajnie wygladała...A Górniak jak jakaś p.komandos.Śmiałam się jak pokazali jak Herbus udzielała jej lekcji tanca ::loll:: ::cojest:: ...NATASZA DO BOJU!!:D :: bow :: :: bow ::
Tkk_Bolly

News o 2 edycji
Jak już wcześniej pisałem program poprowadza ponownie Cichopek i Ibisz
Już wiadomo , że w II edycji zabaczymy Rudiego Shuberta :!: .Chociaż on moim zdaniem najgorzej ocenia z tej trójki , sypie piątki i szóstki z rękawa , nawet nie wiadomo co ocenia.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

A czy będzie Edzia :?: Mam nadzieję, że tak. Jedyną osobą, która może ją zastąpić ( by program nie stracił) jest Doda, ale mimo wszystko wolę Edzie ::jezyk::
ODPOWIEDZ