M jak miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

Jeżeli to prawda to jestem ciekawa jak ją ściągną z wizji ;)
Może pojedzie zamiast Pawła do Magdy do Sudanu i też zachoruje na malarię :twisted:
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Magda ma malarię :?: :?:
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Bardzo lubię MjM, dlatego wkurzają mnie wtopy scenarzystów. Kuba cierpi na brak kasy, a kolejny miesąc trzyma pokój na Deszczowej. Kinga rzeczywiśce wyglądała okropnie. W ogóle nie lubię Kingi jako postaci. Zosia wydaje mi się taka dziwna. Ale Gosia rzeczywiście ma podejście do dzieci :D.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

Tiril pisze:Magda ma malarię :?: :?:
Tak, Magda ma malarię, jej stan jest bardzo ciężki. Paweł powiedział Kindze, że jak stan Madzi się nie poprawi to do niej pojedzie, bo gdy tego nie zrobi to zwariuje.
Jestem ciekawa jak on sobie to wyobraża? Taka wyprawa do Sudanu musi być kosztowna, a on nie śpi na pieniądzach, ale reżyserzy napewno coś ciekawego wymyślą ;) Może też zapisze się na misję.
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Party napisało, że Polsat zaoferował jej role w nowym serialu. Jeżeli się zgodzi, to tak jak Kożuchowska będzie grała w dwóch...
Faktycznie, w tym moherowym berecie wyglądała jakoś dziwnie... ::kwasny::
Tomala

Post autor: Tomala »

Gdyby Cichopek odeszła z Mjm to byłaby wielka strata. Nie wyobrażam sobie tego serialu bez Kingi.
Kitty

Post autor: Kitty »

Mam nadzieję, że Kasia Cichopek nie odejdzie z MjM. Lubię postać Kingi. Paweł wyraził zamiar wyjazdu do Sudanu, do Madzi. ot tak, nagle, jakby to był wyjazd np. do sąsiedniego miasta w Polsce. :zmiesz::
Sylwia jest wytrwała w zdobywaniu Pawła. Rozumiem że go kocha, ale przegina już z tym narzucaniem się. :roll: Żal mi dziewczyny, zakochać się tak, żeby zapominać o własnej godności to nieszczęście. ::bojesie::
Marysia i Artur – sielanka trwa. :serce: Dobrze, że Paweł i Piotr wspierają Marysię. W poniedziałkowym odcinku, gdy Piotrek przyjechał do matki i miał zgorszoną, obrażoną minę na widok Artura, myślałam, że będzie się czepiał lub miał jakieś pretensje. :roll:
Szogunko, zgadzam się co do niekonsekwencji scenarzystów w kwestii sytuacji finansowej Kuby.
:|
Kitty

Spoilery

[shadow=black]Poniedziałek, 25. 02. 2008; odcinek 561
Zosia, z uwagi na stan zdrowia matki musi zostać dłużej z Gosią i Tomkiem. Sylwia wyznaje ojcu, że nie chce ślubu z litości. Oświadcza też Dominice, że Paweł nie będzie ojcem chrzestnym jej dziecka. Ten dowiaduje się, że Madzia nie chce wracać do Polski.

Wtorek 26. 02. 2008; odcinek 562
Wtorek Hanka z Markiem wracają do grabiny. Goszcz a u siebie Antka, lekarza, który opiekował się Mostowiakiem w Niemczech. Przyjaciel Rogowskiego chce kupić dom w okolicy Grabiny. Asia oświadcza Bogusiowi, że ma chłopaka.

Poniedziałek 03. 03. 2008; odcinek 563
Asia zwierza się Kindze, że oszukała Bogusia. Przerażona Julka mówi ojcu, że spotkała na ulicy znajomego z Londynu. Ojciec zapewnia, że zawsze będzie ją chronił. Wkrótce Leszczyński wyjeżdża z żoną do Krakowa. W drodze mają wypadek. Oboje giną.

Wtorek 04. 03. 2008; odcinek 564
Adam z pomocą Honoraty i Winogrodzkiego likwiduje kancelarię ojca. Paweł zjawia się na chrzcinach dziecka Dominiki. Namawia Sylwię do powrotu. Jolę odwiedza żona Radka.

Artykuł ze ŚS
Sylwia robi wszystko, by ojciec nie odkrył, że Paweł nie chce się z nią żenić. Tłumaczy, że nie chce, by był z nią tylko z litości. Zapowiada też kuzynce, że zduński nie będzie ojcem jej dziecka.i nie chce widzieć Pawła, który szuka jaj u rodziców. Chłopak jest załamany. bardzo tęskni za Madzią, która czuje się już lepiej., ale do kraju nie wraca. Przyjaciele urządzają na deszczowej ognisko, żeby oderwać go od myśli o ukochanej. Tymczasem Sylwia wybiera się na chrzciny do Dominiki i Witka z dalekim kuzynem, Ryśkiem, z którym chce ją swatać matka. Nie wierzy własnym oczom, gdy okazuje się, że Paweł jednak przyjechał na uroczystość i nie zrezygnował z bycia chrzestnym.
Zosia musi dłużej zostać pod opieką Małgosi i Tomka, bo matka ma komplikacje po zabiegu. Świetnie im się żyje we trójkę. Gdyby tylko Michał nie odwiedzał byłej żony! Zazdrosny Tomek przygotowuje mały odwet. Miła staruszka, u której wynajmuje pokój, okazuje się…młodą, atrakcyjną kobietą. teraz Gosia jest zazdrosna. Piotrek ma wkrótce zacząć praktykę w sądzie. Podczas rozmowy z Martą odbiera telefon od Honoraty: mecenas Leszczyński wraz z żoną zginęli w wypadku samochodowym…Adam likwiduje kancelarię. Julka, wstrząśnięta śmiercią ojca, przełamuje się i wspiera go jak prawdziwa siostra.
dzieci i rodzice radością witają Hankę i marka, którzy już na stałe wracają do grabiny. Marysia prosi Michała, żeby pomógł Dorocie w problemach z komputerem. Zauroczony laborantką Łagoda nie poprzestaje na tym. zaprasza ją na kawę i radzi się w sprawie domu, który chce zbudować w Grabinie. [/shadow]
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

[shadow=black]Ciekawie będzie z tym wypadkiem. Szkoda mi ich. Ale dobrze wymyślili. Przecież wypadki też się zdarzają. [/shadow]
Tomala

[shadow=black]Jak przeczytałem w śs o tym wypadku to byłem w szoku. Zupełnie się tego nie spodziewałem.[/shadow]
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Zauważyliście, że wczoraj Sylwia wyszła z torbą z mieszkania, a po ulicy szła już bez torby? Gdzie ona się podziała? :P Dobrze, że wyjeżdża, glupia jedna ::kwasny:: Choć teraz nie będzie już ak ciekawie, bo jednak dla mnie najciekawszy wątek to ten ze studentami :) Szkoda, że Madzi nie ma. A wczoraj Lucjan wniósł rower do kuchni :roll: ::plask wczolo: Ja jak naprawiałam, albo jak brat mi naprawiał rower, to najwyżej na werandę, nigdy do kuchni :!: ::bojesie:: Dziwne to bylo..
Kitty

Nie zwróciłam uwagi na brak torby, ale jak sobie teraz przypominam, to rzeczywiście Sylwia jej nie miała. ::plask wczolo: Dziwne. :roll: Wydało się, że Sylwia złapała Pawła na dziecko. To podłe. ::kwasny:: Ale Paweł też nie był w porządku trwając w związku z Sylwią, mimo że jej nie kochał. Nie przepadam za Sylwią, ale żal mi jej.

Scena z rowerem w kuchni była zabawna, zwłaszcza od momentu przybycia Marysi i Artura. :D
Boguś wyśmiał Asię, gdy ta powiedziała mu, że jest dziewicą. Przede wszystkim zaskoczony, bo Aśka w rozmowach z nim sugerowała, że miała partnerów. Mimo to powinien wykazać więcej wyczucia. :?

Kibicuję Reni i Dorocie, aby znalazły kochających partnerów. ::ok::
Tomala

Zdziwiło mnie zachowanie Bogusia. Myślałem że jest trochę poważniejszy. Nie ma z czego się śmiać. Po co dziewczyna ma się spieszyć.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Ja nie myślę, że Boguś ją wyśmiał. Zmieszał się chłopak, a faceci tak mają, że śmiechem pokrywają zarzenowanie, jak nie wiedzą do końca jak mają zareagować. Dlatego próbował do niej dzwonić.
Gabra, co z Ciebie taka Barbara :wink: ? Zimno było przecież :lol:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Tomala

W najnowszym "Świecie seriali" jest rozmowa z Iloną Łepkowską: Kasia Cichopek odrzuciła propozycję zagrania w nowym serialu Polsatu i zostaje w M jak Miłość :D
ODPOWIEDZ