Brooke i Eric lecieli balonem po ceremoni ślubnej i polecieli w podróż poślubną gdzieś do jakiś namiotów .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Dzięki Robi.
Czy ktoś mógłby mi przybliżyć tę sytuację? Co było w tym liście?
"Ridge ogląda książkę, z której wypada list do Brooke. Ridge czyta go i jest zszokowany."
Jest to fragment z odcinka 1990, z roku 2003 (w USA 1995).
Znalazłam opis tego odcinka na MnS Site, ale potem jest luka w odcinkach, więc nie wiem, co było dalej.
EDIT: Już doczytałam, że chodziło o Bridget i kwestię kto jest jej ojcem, ale co było dokładnie w liście i kto go napisał?
Czy ktoś mógłby mi przybliżyć tę sytuację? Co było w tym liście?
"Ridge ogląda książkę, z której wypada list do Brooke. Ridge czyta go i jest zszokowany."
Jest to fragment z odcinka 1990, z roku 2003 (w USA 1995).
Znalazłam opis tego odcinka na MnS Site, ale potem jest luka w odcinkach, więc nie wiem, co było dalej.
EDIT: Już doczytałam, że chodziło o Bridget i kwestię kto jest jej ojcem, ale co było dokładnie w liście i kto go napisał?
Brooke była na dobrej drodze aby zostać panią Forrester i mieć dobre kontakty z cała rodziną Forresterów . Ale w tym czasie Sheila prosiła Logan aby znów zostały przyjaciółkami , ta jednak odmówiła i stwierdziła ,że na razie nie mogą ze sobą rozmawiać ( czyli defacto nigdy ) . Sheila się zdenerowała i napisała list do Ridge ,że Bridget to nie jego córka ( oczywiście to ona lata temu podmieniła próbówki ) . Ridge to przeczytał ale temu nie uwierzył , pokazał to Logan i ta także temu zaprzeczyła powołując się na wyniki testu z przez laty. Jednak o tym liści dowiedziała się Stephanie i jak wiadomo postanowiła wykorzystać sytuacje aby rozdzielić ( być może ) Brooke i Ridge . Jak się okazało ojcem Bridget jest Eric. Brooke po tej wiadomości dostała szoku i straciła zmysy i wyjechała na Barbados gdzie bawiła się lalką i biegała nieświadoma po plaży. Odnalazł ją Ridge i Lauren .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
A czasem Brooke nie wyjechała na Barbados tracąc zmysły, ponieważ dowiedziała się, że Stephanie odbierze jej dzieciRobi pisze:Jak się okazało ojcem Bridget jest Eric. Brooke po tej wiadomości dostała szoku i straciła zmysy i wyjechała na Barbados gdzie bawiła się lalką i biegała nieświadoma po plaży. Odnalazł ją Ridge i Lauren .
Stephanie - chyba - zabrała dzieci Brooke wtedy kiedy właśnie ona wyjechała i nie dawała znaków życia . Wtedy Stephanie wraz z Eric'iem odebrali prawa Logan . Potem kiedy wróciła zaczeła walczyć o dzieci.Primok pisze:A czasem Brooke nie wyjechała na Barbados tracąc zmysły, ponieważ dowiedziała się, że Stephanie odbierze jej dzieciRobi pisze:Jak się okazało ojcem Bridget jest Eric. Brooke po tej wiadomości dostała szoku i straciła zmysy i wyjechała na Barbados gdzie bawiła się lalką i biegała nieświadoma po plaży. Odnalazł ją Ridge i Lauren .. A te lalki, które tam znalazła - wyobrażała sobie, że to są jej prawdziwe dzieci
.
Tak to chyba było. Może się myle .
Z tym się nie zgodzę. Istniało podejrzenie (na 90%), że list napisała Sheila, ale nigdy nikt nie udowodnił, że list napisała Sheila.Robi pisze:Sheila się zdenerowała i napisała list do Ridge ,że Bridget to nie jego córka
Sama Sheila nigdy się do tego nie przyznała, ani przed innymi, ani przed sobą! To jest jedna z tych tajemnic Mns. Ciekawostką jest fakt,
że pani doktor, zajmująca się ustalaniem ojcostwa Bridget, została zamordowana na parkingu przyszpitalnym na kilka dni zanim Ridge przeczytał ów list.
STREFKA czyli Stephanie, Thorne, Ridge, Eric, Felicia, Kristen i Angela
To raczej tylko Sheila mogła być, za to morderstwo na parkingu to bardziej tajemnicze bo niby mógł być to tez Mike z miłości do Sheili czy zemsty na Brooke, ale raczej za głupi był na to, więc musiała to być zresocjalizowana wówczas Sheila 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Stronę wcześniej pisałem o "tymczasowym" Ridge'u, tutaj kolejna scena z nim, jak wraca z Taylor z podróży poślubnej, a potem spotyka się ze Stephanie, Brooke i Erykiem- http://www.youtube.com/watch?v=QoGocpuZax4
Lane Davies jako Ridge jest strasznie sztuczny.
Jak tak na niego patrzę to jeszcze bardziej doceniam Ronna! 
Lane Davies jako Ridge jest strasznie sztuczny.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Darla na zlecenie Sally podrzuciła do biblii pastora zdjęcie Eryka z Lauren w łóżku i on przerwał ślub i Eryk wyznał prawde Stephanie a potem jeszcze Stephanie spoliczkowała Lauren i wrzuciła ją do basenu.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
To nie był basen ,a jacuzzi ( pamiętam to ,ponieważ to był odcinek tylko emitowany rano , w tym czasie premierowy odcinek leciał o 6 ,a powtórka o 16, tylko potem coś przepadło i większość widzów tego odcinka nie obejrzało. )
Wracając do wątku Angeli
http://pl.youtube.com/watch?v=isYINYDWgOM
Tutaj możecie obejrzeć powrót Angeli, lekarz odsłania jej bandaże, potem Deveney sama to robi i mówi coś o Stephanie
Super były te sceny
Tutaj możecie obejrzeć powrót Angeli, lekarz odsłania jej bandaże, potem Deveney sama to robi i mówi coś o Stephanie
Super były te sceny
Wow to jest rewelacyjne!!!Mareczek pisze:Wracając do wątku Angelihttp://pl.youtube.com/watch?v=isYINYDWgOM
Tutaj możecie obejrzeć powrót Angeli, lekarz odsłania jej bandaże, potem Deveney sama to robi i mówi coś o Stephanie![]()
Super były te sceny