Post autor: Robi »

Brooke i Eric lecieli balonem po ceremoni ślubnej i polecieli w podróż poślubną gdzieś do jakiś namiotów .

Post autor: Beja »

Dzięki Robi.

Czy ktoś mógłby mi przybliżyć tę sytuację? Co było w tym liście?
"Ridge ogląda książkę, z której wypada list do Brooke. Ridge czyta go i jest zszokowany."
Jest to fragment z odcinka 1990, z roku 2003 (w USA 1995).
Znalazłam opis tego odcinka na MnS Site, ale potem jest luka w odcinkach, więc nie wiem, co było dalej.

EDIT: Już doczytałam, że chodziło o Bridget i kwestię kto jest jej ojcem, ale co było dokładnie w liście i kto go napisał?

Brooke była na dobrej drodze aby zostać panią Forrester i mieć dobre kontakty z cała rodziną Forresterów . Ale w tym czasie Sheila prosiła Logan aby znów zostały przyjaciółkami , ta jednak odmówiła i stwierdziła ,że na razie nie mogą ze sobą rozmawiać ( czyli defacto nigdy ) . Sheila się zdenerowała i napisała list do Ridge ,że Bridget to nie jego córka ( oczywiście to ona lata temu podmieniła próbówki ) . Ridge to przeczytał ale temu nie uwierzył , pokazał to Logan i ta także temu zaprzeczyła powołując się na wyniki testu z przez laty. Jednak o tym liści dowiedziała się Stephanie i jak wiadomo postanowiła wykorzystać sytuacje aby rozdzielić ( być może ) Brooke i Ridge . Jak się okazało ojcem Bridget jest Eric. Brooke po tej wiadomości dostała szoku i straciła zmysy i wyjechała na Barbados gdzie bawiła się lalką i biegała nieświadoma po plaży. Odnalazł ją Ridge i Lauren .

Post autor: Primok »

Robi pisze:Jak się okazało ojcem Bridget jest Eric. Brooke po tej wiadomości dostała szoku i straciła zmysy i wyjechała na Barbados gdzie bawiła się lalką i biegała nieświadoma po plaży. Odnalazł ją Ridge i Lauren .
A czasem Brooke nie wyjechała na Barbados tracąc zmysły, ponieważ dowiedziała się, że Stephanie odbierze jej dzieci ::chytry:: . A te lalki, które tam znalazła - wyobrażała sobie, że to są jej prawdziwe dzieci :wink: .

Primok pisze:
Robi pisze:Jak się okazało ojcem Bridget jest Eric. Brooke po tej wiadomości dostała szoku i straciła zmysy i wyjechała na Barbados gdzie bawiła się lalką i biegała nieświadoma po plaży. Odnalazł ją Ridge i Lauren .
A czasem Brooke nie wyjechała na Barbados tracąc zmysły, ponieważ dowiedziała się, że Stephanie odbierze jej dzieci ::chytry:: . A te lalki, które tam znalazła - wyobrażała sobie, że to są jej prawdziwe dzieci :wink: .
Stephanie - chyba - zabrała dzieci Brooke wtedy kiedy właśnie ona wyjechała i nie dawała znaków życia . Wtedy Stephanie wraz z Eric'iem odebrali prawa Logan . Potem kiedy wróciła zaczeła walczyć o dzieci.
Tak to chyba było. Może się myle .

Post autor: jahek »

Robi pisze:Sheila się zdenerowała i napisała list do Ridge ,że Bridget to nie jego córka
Z tym się nie zgodzę. Istniało podejrzenie (na 90%), że list napisała Sheila, ale nigdy nikt nie udowodnił, że list napisała Sheila.
Sama Sheila nigdy się do tego nie przyznała, ani przed innymi, ani przed sobą! To jest jedna z tych tajemnic Mns. Ciekawostką jest fakt,
że pani doktor, zajmująca się ustalaniem ojcostwa Bridget, została zamordowana na parkingu przyszpitalnym na kilka dni zanim Ridge przeczytał ów list.
STREFKA czyli Stephanie, Thorne, Ridge, Eric, Felicia, Kristen i Angela

Post autor: Adex-fan Brooke »

To raczej tylko Sheila mogła być, za to morderstwo na parkingu to bardziej tajemnicze bo niby mógł być to tez Mike z miłości do Sheili czy zemsty na Brooke, ale raczej za głupi był na to, więc musiała to być zresocjalizowana wówczas Sheila ::rad::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Stronę wcześniej pisałem o "tymczasowym" Ridge'u, tutaj kolejna scena z nim, jak wraca z Taylor z podróży poślubnej, a potem spotyka się ze Stephanie, Brooke i Erykiem- http://www.youtube.com/watch?v=QoGocpuZax4
Lane Davies jako Ridge jest strasznie sztuczny. :? Jak tak na niego patrzę to jeszcze bardziej doceniam Ronna! :mrgreen:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Post autor: agasb11 »

Lane jest niepowtarzalny w roli Masona Capwella w Santa Barbara.

Kto oglądał ten cudowny serial, wie o czym mówię w tym momencie :)

Post autor: Beja »

Czemu ślub Eryka i Stephanie w 1997 roku został odwołany?
Oglądam właśnie filmik z tego okresu (Taylor tells Ridge that Thorne is the father) i tam Ridge mówi o odwołaniu ślubu Brooke, ale nie podaje przyczyny... Wie ktoś może?

Darla na zlecenie Sally podrzuciła do biblii pastora zdjęcie Eryka z Lauren w łóżku i on przerwał ślub i Eryk wyznał prawde Stephanie a potem jeszcze Stephanie spoliczkowała Lauren i wrzuciła ją do basenu.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

To nie był basen ,a jacuzzi ( pamiętam to ,ponieważ to był odcinek tylko emitowany rano , w tym czasie premierowy odcinek leciał o 6 ,a powtórka o 16, tylko potem coś przepadło i większość widzów tego odcinka nie obejrzało. )

Post autor: Mareczek »

Wracając do wątku Angeli :arrow: http://pl.youtube.com/watch?v=isYINYDWgOM

Tutaj możecie obejrzeć powrót Angeli, lekarz odsłania jej bandaże, potem Deveney sama to robi i mówi coś o Stephanie :P

Super były te sceny :mrgreen:

Mareczek pisze:Wracając do wątku Angeli :arrow: http://pl.youtube.com/watch?v=isYINYDWgOM

Tutaj możecie obejrzeć powrót Angeli, lekarz odsłania jej bandaże, potem Deveney sama to robi i mówi coś o Stephanie :P

Super były te sceny :mrgreen:
Wow to jest rewelacyjne!!! :D :twisted: Dzięki Mareczek :) Każdy fan B&B musi to zobaczyć! Ja już zapomniałem te scenę odbandażowania fałszywej Angeli i to jak zabiła tę kobietę co ją uratowała wrzucając do auta :shock: Ona była pierwszą złą postacią przed Sheilą w B&B, szkoda że potem się ulotniła na zawsze

Post autor: Marcus »

To jeden z pierwszych odcinków, które leciały na TVP1. Ja zacząłem oglądać Modę chyba jakoś kilka odcinków po nim.
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
ODPOWIEDZ