Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

W ogóle scena z zatrzaśnięciem drzwi jest jakoś tak dziwnie naciągana...Ridge ma po prostu pecha- jak nie zatrzaśnie się z byłą, półnaga żoną w windzie, to zatrzaśnie się z kochanką, która jest z nim w ciąży w magazynku... ::loll:: ::jezyk::

Rick to naprawdę prostak. Rodzice Becky mówili mu, że Deacon jest zły, Jonathan go przed nim ostrzegał, podobnie jak ten detektyw- a on i tak swoje. Musiał do niego iść i go znaleźć, a wychodząc jeszcze musiał zgubić zdjęcie...co za gapa z niego ::plask wczolo: ::plask wczolo: .

CJ- po co polazłeś do Ricka :?: :!: I jeszcze musiał się tak się na niego wydzierać, a Deacon jest podstępny i wszystko usłyszał... Teraz Rick powinien powiedzieć Deaconowi, że jak nie podpisze tych dokumentów( dokumenty powinien wyjąć z majtek ::jezyk:: ) to obciążą go alimentami...wtenczas Decon natychmiast by podpisał i zniknął. Ale nie, jestem przekonany, że ten głupek na pewno nie wpadnie na taki pomysł, tylko zrobi coś głupiego- w końcu to Rick ::jezyk:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Też pomyślałam o tym, że jak facet twierdzi, że nie da się naciągnąć na kasę, dać mu szybko papiery do podpisania - zrzekasz się ojcostwa, nie płacisz aimentów. Ale nie, to zbyt proste dla naszych rekinów elokwencji.
Słyszał może ktoś w oryginale, co mówił Rick o Amber i Ericu III? Przetłumaczono to jako "oni należą do mnie". Ale na taką arogancję to chyba nwet jego nie stać :? Mimo, że przecież jest Forresterem.
Morgan ma tak jędrne pośladki jak Jagna, co orzechy tłukła ::loll:: :lol:
Ino echo poooszłoooo 8)
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Zatrzaśnięcia w windzie już wyszły z mody to teraz takie inne głupie, faktycznie Ridge zachowuje się idiotycznie, jego postawa jest całkowicie naganna, kompromituje Taylor i jeszcze jak dał klapsa Morgan ::plask wczolo: Suknia Amber nie wydaje mi się bardzo seksowna jak na możliwości Amber ::chytry:: Deacon zapowiada spore zamieszanie, Rick chciał się wycofać i prawie się udało, ale Deacon usłyszał opryskliwego CJa i poznał synka więc za późno :twisted: Już mi się przypomniało dlaczego to zdjęcie takie mało wyraźne, ale nie powiem w tym dziale, spoilerowcy moga jednak sie domyślić po co to scenarzyści wprowadzili ::chytry:: Śmiesznie że jak Taylor przeziębiona to od razu była brzydko ubrana i brzydko uczesana i śmiesznie że Ridge nie miał pojęcia o jej przeziębieniu, to gdzie był? ::loll:: ::plask wczolo: A Amber powinna posłuchać Stephanie, brak już Brooke :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

A może ich komórki się rozładowały ,albo nie mają tam zasięgu :zeby: :?: :wink: więc z tą krytyką się lekko powstrzymajmy ::jezyk:: :mrgreen: ::rad::
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Amber kocha Ricka - to widac. Ciągle o nim myśli.
C.J. to skończony debil. :roll:
Hahaha, bardzo smieszny był ten klasp, haha, normalnie umarłem z zażenowania.
Po co Rick szukał Deacona jak teraz nie chce się z nim kontaktować? ::kwasny::
Kitty

Post autor: Kitty »

Cosmo pisze: Po co Rick szukał Deacona jak teraz nie chce się z nim kontaktować? ::kwasny::
Rick miał nadzieję, że uda mu się dogadać z Deaconem, ale jak go poznał, stwierdził, że raczej nie dojdą do porozumienia i że Deacon jest niebezpieczny. Uznał więc, że nie ma sensu mówienie Deaconowi o dziecku. No ale sprawa i tak wyszła na jaw. :roll: CJ się niechcący do tego przyczynił. :|
Abec

Post autor: Abec »

Robi pisze:A może ich komórki się rozładowały ,albo nie mają tam zasięgu :zeby: :?: :wink: więc z tą krytyką się lekko powstrzymajmy ::jezyk:: :mrgreen: ::rad::
Zacznę od tego, że problem komórek był podniesiony w innym temacie, odpowiedź tu trochę mnie zdziwiła ;) A ja miałem na myśli właśnie tyle, że nie tylko nie sprawdzili, czy telefony ziałają, ale nawet jedno nie spytało drugiego, czy ową komórkę ma ;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Cathin

Post autor: Cathin »

Bo Rik to taka mała pier*oła. Myślał, że uda mu się kupić sobie dzieciaka :/
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Szogunka pisze:Podobno Deacon jest w Las Vegas. Podobno nie ma czasu, bo właśnie knajpę będzie otwierał. Co on nagle robi w Insomnii ::ke:: ::ke:: ::ke::
Mi się wydaje, że o tym że Deacon miał być w Las Vegas mówili rodzice Becky, ale nie wiedzieli dokładnie gdzie on jest. Dopiero detektyw wynajęty przez Ricka odkrył, że jego lokal znajduje się w LA.
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
bastet78

Post autor: bastet78 »

Ridżunio tak łatwo daje sobą manipulować :D
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Nie widziałem wczorajszych odcinków, ale z Waszych relacji wynika, że Deacon może sporo namieszać. I ta agresja wobec Carnem, czy jak jej tam, może wskazywać, że to nie będzie łatwa postać. Ale ostatecznie, jaka będzie ta postać, okaże się w przyszłości.
Ridge ma totalnego pecha, co do zamkniętych pomieszczeń. Wcześniej winda z Brooke, a teraz jakieś pomieszczenie z Morgan. Ciekawe, czy kiedyś zamknie się z Taylor. :D
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

A mi się podobała scena z Morgan i Ridgem w szkole rodzenia:) widze, że oni by do siebie chyba pasowali:) fajnie się dogadywali i sporo się przy tym uśmiałam:) Za to CJ mnie strasznie denerwuje, nie mogę już na Niego patrzeć, a zwłaszcza na te jego włosy ::plask wczolo: czy on nie zna żadnego fryzjera??
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Taylor jest naprawdę głupia...
Widać że Deacon nie daje sobą pomiatać. A tak na marginesie to Rick chyba troszeczkę przesadza z tą forsą. Dziecka nie kupi za pieniądze. ::chytry::
C.J. jest bardzo nieuprzejmy. :zmiesz::
Amber ciagle myśli o Ricku - to widac że go kocha. Niech sie nie oszukuje. :nie:
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

Coraz bardziej lubię Deacona ^^ Cała prawda o Ricku - rozpieszczone dziecko z bogatej rodzinki. Rick chyba zawału dostanie niebawem. Oczywiście jeszcze gorszy jest CJ, niewychowany prostak. Spódniczka Amber... na początku myślałem, że ona w samych majtkach siedzi ^^ A Deacon ją podsumował - 'jakaś zdzira się gapi' :mrgreen: Czyżby aktorzy grający Brooke, Thorna i Kimberly wyjechali na wakacje? Albo to tylko cisza przed burzą.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

To Deacon zapowiada burzę wszystkich wyzywa :twisted:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Zablokowany