W ogóle scena z zatrzaśnięciem drzwi jest jakoś tak dziwnie naciągana...Ridge ma po prostu pecha- jak nie zatrzaśnie się z byłą, półnaga żoną w windzie, to zatrzaśnie się z kochanką, która jest z nim w ciąży w magazynku...
Rick to naprawdę prostak. Rodzice Becky mówili mu, że Deacon jest zły, Jonathan go przed nim ostrzegał, podobnie jak ten detektyw- a on i tak swoje. Musiał do niego iść i go znaleźć, a wychodząc jeszcze musiał zgubić zdjęcie...co za gapa z niego .
CJ- po co polazłeś do Ricka I jeszcze musiał się tak się na niego wydzierać, a Deacon jest podstępny i wszystko usłyszał... Teraz Rick powinien powiedzieć Deaconowi, że jak nie podpisze tych dokumentów( dokumenty powinien wyjąć z majtek ) to obciążą go alimentami...wtenczas Decon natychmiast by podpisał i zniknął. Ale nie, jestem przekonany, że ten głupek na pewno nie wpadnie na taki pomysł, tylko zrobi coś głupiego- w końcu to Rick
Też pomyślałam o tym, że jak facet twierdzi, że nie da się naciągnąć na kasę, dać mu szybko papiery do podpisania - zrzekasz się ojcostwa, nie płacisz aimentów. Ale nie, to zbyt proste dla naszych rekinów elokwencji.
Słyszał może ktoś w oryginale, co mówił Rick o Amber i Ericu III? Przetłumaczono to jako "oni należą do mnie". Ale na taką arogancję to chyba nwet jego nie stać Mimo, że przecież jest Forresterem.
Morgan ma tak jędrne pośladki jak Jagna, co orzechy tłukła
Ino echo poooszłoooo
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Zatrzaśnięcia w windzie już wyszły z mody to teraz takie inne głupie, faktycznie Ridge zachowuje się idiotycznie, jego postawa jest całkowicie naganna, kompromituje Taylor i jeszcze jak dał klapsa Morgan Suknia Amber nie wydaje mi się bardzo seksowna jak na możliwości Amber Deacon zapowiada spore zamieszanie, Rick chciał się wycofać i prawie się udało, ale Deacon usłyszał opryskliwego CJa i poznał synka więc za późno Już mi się przypomniało dlaczego to zdjęcie takie mało wyraźne, ale nie powiem w tym dziale, spoilerowcy moga jednak sie domyślić po co to scenarzyści wprowadzili Śmiesznie że jak Taylor przeziębiona to od razu była brzydko ubrana i brzydko uczesana i śmiesznie że Ridge nie miał pojęcia o jej przeziębieniu, to gdzie był? A Amber powinna posłuchać Stephanie, brak już Brooke
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Amber kocha Ricka - to widac. Ciągle o nim myśli.
C.J. to skończony debil.
Hahaha, bardzo smieszny był ten klasp, haha, normalnie umarłem z zażenowania.
Po co Rick szukał Deacona jak teraz nie chce się z nim kontaktować?
Cosmo pisze:
Po co Rick szukał Deacona jak teraz nie chce się z nim kontaktować?
Rick miał nadzieję, że uda mu się dogadać z Deaconem, ale jak go poznał, stwierdził, że raczej nie dojdą do porozumienia i że Deacon jest niebezpieczny. Uznał więc, że nie ma sensu mówienie Deaconowi o dziecku. No ale sprawa i tak wyszła na jaw. CJ się niechcący do tego przyczynił.
Robi pisze:A może ich komórki się rozładowały ,albo nie mają tam zasięgu więc z tą krytyką się lekko powstrzymajmy
Zacznę od tego, że problem komórek był podniesiony w innym temacie, odpowiedź tu trochę mnie zdziwiła A ja miałem na myśli właśnie tyle, że nie tylko nie sprawdzili, czy telefony ziałają, ale nawet jedno nie spytało drugiego, czy ową komórkę ma
Szogunka pisze:Podobno Deacon jest w Las Vegas. Podobno nie ma czasu, bo właśnie knajpę będzie otwierał. Co on nagle robi w Insomnii
Mi się wydaje, że o tym że Deacon miał być w Las Vegas mówili rodzice Becky, ale nie wiedzieli dokładnie gdzie on jest. Dopiero detektyw wynajęty przez Ricka odkrył, że jego lokal znajduje się w LA.
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
Nie widziałem wczorajszych odcinków, ale z Waszych relacji wynika, że Deacon może sporo namieszać. I ta agresja wobec Carnem, czy jak jej tam, może wskazywać, że to nie będzie łatwa postać. Ale ostatecznie, jaka będzie ta postać, okaże się w przyszłości.
Ridge ma totalnego pecha, co do zamkniętych pomieszczeń. Wcześniej winda z Brooke, a teraz jakieś pomieszczenie z Morgan. Ciekawe, czy kiedyś zamknie się z Taylor.
A mi się podobała scena z Morgan i Ridgem w szkole rodzenia:) widze, że oni by do siebie chyba pasowali:) fajnie się dogadywali i sporo się przy tym uśmiałam:) Za to CJ mnie strasznie denerwuje, nie mogę już na Niego patrzeć, a zwłaszcza na te jego włosy czy on nie zna żadnego fryzjera??
Taylor jest naprawdę głupia...
Widać że Deacon nie daje sobą pomiatać. A tak na marginesie to Rick chyba troszeczkę przesadza z tą forsą. Dziecka nie kupi za pieniądze.
C.J. jest bardzo nieuprzejmy.
Amber ciagle myśli o Ricku - to widac że go kocha. Niech sie nie oszukuje.
Coraz bardziej lubię Deacona ^^ Cała prawda o Ricku - rozpieszczone dziecko z bogatej rodzinki. Rick chyba zawału dostanie niebawem. Oczywiście jeszcze gorszy jest CJ, niewychowany prostak. Spódniczka Amber... na początku myślałem, że ona w samych majtkach siedzi ^^ A Deacon ją podsumował - 'jakaś zdzira się gapi' Czyżby aktorzy grający Brooke, Thorna i Kimberly wyjechali na wakacje? Albo to tylko cisza przed burzą.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city