Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

No niestety Taylor się stacza. Dzisiejsza jazda samochodem po pijaku nie skończyła się tak tragicznie - to powinno być poważne ostrzeżenie dla Taylor.
Ale i tak ją rozumiem. Rozpadło się jej małżeństwo, dzieci nie mieszkają już w domu, czuje się osamotniona, topi smutki w alkoholu, postanowiła szaleć na maksa. Dobrze, że Hector stara się nad nią jakoś czuwać. :wink:

Innych scen nie komentuję, bo i tak nie mam o czym pisać. :lol:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: Szogunka »

No ja fioła dostanę. Jakiś agresor na panią doktor mi się włączył. Rozumiem ból. I nawet bym jej współczuła, ale... Właśnie, tych ale jest za dużo! A szczytem prowadzenie po pijanemu! Podoba mi się jak daje odpór Hectorowi, choć trzymam za nich kciuki. Jest za wcześnie. Ale wyć z rozpaczy i wybierać się do najromantyczniejszej restauracji w L.A.? Po kilku głębszych jechać do ludzi? A już skreślona jest z powodu prowadzenia samochodu. Tego nie toleruję nawet w wirtualnej rzeczywistości.
Co do pani Logan, rozumiem, że Kate ma wolne, sama też bym się nie zwróciła z prośbą o pomoc do ojca dziecka, ale nie ma taksówek? (w sensie poprosić taksówkarza - w Polsce nawet po fajki i wodę jeżdżą) :roll: . Uwielbiam ją że daje odpór Ridgeowi, ale cos się obawiam, że nie na długo :twisted: ::ysz::
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...

Post autor: Mikiks »

Pomimo tego, że ostatnio polubiłem Taylor, to teraz zachowuje się naprawdę strasznie. Jak ktoś kto jest w trakcie dojenia drugiej butelki nagle może się zdecydować, żeby iść do ekskluzywnej restauracji bo jest głodny? Lepiej chyba zamówić coś przez telefon?? I w ogóle jak można jechać do takiej wypasionej restauracji na poziomie a w drodze ryczeć jak bóbr i wyglądać jak półtora nieszczęścia? :D Masakra, Taylor odebrało rozum, kieruje się tylko emocjami. Stanowi niebezpieczeństwo dla otoczenia.

Post autor: Pottermaniack »

Taylor jeszcze nie lata oszalała po Barbadosie, więc tak źle z nią nie jest. :lol:

Post autor: Robi »

Pottermaniack pisze:Taylor jeszcze nie lata oszalała po Barbadosie, więc tak źle z nią nie jest. :lol:
Jak zwykle porównanie do Brooke i jak zwykle mówi to nie-fanatyk Taylor ::loll:: Ciężko jest potępić , co :?: ::loll:: ::loll:: ::loll::

Już lepiej jakby Taylor na bezludnej wyspie piła i latała półnaga niż jezdziła po pijanemu po drodze. Na Barbadosie albo innym Bara-Bara przynajmniej mogłaby zrobić krzywdę najwyżej sobie, a tak Taylor jest niebezpieczną kobietą, która nie ma już nic do stracenia.

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dziś Taylor cierpiała jak Brooke kiedyś, jednak Brooke nie zdarzyło się jechać po alkoholu, Taylor jest jak widać słabsza psychicznie. Jakby dziś zginęła to by było jak z Macy prawie - ożywienie, rozstanie z Forresterem i ponowna śmierć, w sumie byłby spokój z nią, ale ciekawiej popatrzeć na jej problemy. Dziwne skąd wziął się Hector na miejscu wypadku a kierowca przez którego chyba z naprzeciwka Taylor mogła uderzyć olał ją że wypadła z drogi ::loll:: Bez sensu też z Thomasem, poszedł z kolegami na obóz, ale wcześniej dotarł marudzić Ridge'owi do firmy, jak taki zmartwiony matką mógł zostać w domu.
A hit odcinka jak Ridge nazwał Stephanie potworem do którego mówi mamo w spokojnej rozmowie z Brooke ::loll::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Robi, Twoja odpowiedź w stosunku do Pottermaniacka nie była merytoryczna. :wink:

Zgadzam się z Wami, Taylor nie powinna była siadać za kierownicą. Ona miała jeszcze sporo świadomości i mogło jej się zapalić czerwone światło -" STOP, nie prowadź w takim stanie".
Podejrzewam, że ona uderzyła w barierkę, niż w inny samochód. Obecność Hectora w pobliżu - podejrzana, przecież miał wolne, jak można się było domyśleć. :roll:
Ridge i Brooke - ciągle to samo. ::kwasny::
Nick ma chyba terapeutyczne zdolności, potrafi uspokoić Bridget. I na dodatek jest kreatywny - połączył ginekologię z przemysłem okrętowym. ::loll::

Post autor: Pottermaniack »

Robi pisze:
Pottermaniack pisze:Taylor jeszcze nie lata oszalała po Barbadosie, więc tak źle z nią nie jest. :lol:
Jak zwykle porównanie do Brooke i jak zwykle mówi to nie-fanatyk Taylor ::loll:: Ciężko jest potępić , co :?: ::loll:: ::loll:: ::loll::
A czy ja kiedykolwiek twierdziłem, że nie jestem fanatykiem? ::jezyk:: Czasem faktycznie mógłbym skrytykować Taylor, jak teraz, kiedy po pijanemu prowadzi samochód, bo to jest faktycznie złe.

A Hector pewnie zaniepokoił się, że Taylor mogła gdzieś pojechać, ruszył do BH i znalazł ją w rozbitym aucie.

Post autor: Tiril »

Szogunka pisze: Co do pani Logan, rozumiem, że Kate ma wolne, sama też bym się nie zwróciła z prośbą o pomoc do ojca dziecka, ale nie ma taksówek? (w sensie poprosić taksówkarza - w Polsce nawet po fajki i wodę jeżdżą) :roll: .
A że co? O co chodzi? Ostatnio więcej opuszczam niż oglądam
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true

Otóż moja droga - tragedia! R.J. ma chore uszko. A apteka w Beverly Hills nie dowozi leków! I tu scena jak z sensacji - dzwoni telefon, Brooke zdenerwowana - dr jakiśtam? Pada odpowiedź - Nie, tu Ridge. No i zaproponował, że po te leki pojedzie :wink:

Taylor przecież powiedziała Hectorowi, że jedzie do Cafe Russ! Stąd wiedział.

musieliby mieszkać w podobnej okolicy, a wiemy że tak nie jest, żeby się spotkac po drodze.

No tak, ale Hector wiedzial, ze Taylor pila i do tego, ze chce prowadzic auto do Cafe Russ, wiec mogl pojechac jej droga, zeby ja powstrzymac. Jak dla mnie to jest logiczne. :)

Post autor: Tiril »

Szogunka pisze:Otóż moja droga - tragedia! R.J. ma chore uszko. A apteka w Beverly Hills nie dowozi leków! I tu scena jak z sensacji - dzwoni telefon, Brooke zdenerwowana - dr jakiśtam? Pada odpowiedź - Nie, tu Ridge. No i zaproponował, że po te leki pojedzie :wink:
A ona przypadkiem nie odmówiła i nie powiedziała, że lepiej zadzwoni do Nicka, zeby on pojechał? :lol: Jako jej największy przyjaciel, (obecne) przeznaczenie życiowe, bratnia dusza itp?
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
ODPOWIEDZ