Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Ale okropna okładka. Napis "JOŚ" na całym froncie, a Aga taka mała w kącie. Powinno być odwrotnie. :roll: Nie podobało mi się też wczoraj jak zniszczyli płytę Roberta Moskwy. Nie widzę sensu takiej pokazówki. :roll:
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Właśnie oglądam powtórkę JOŚ i śpiewała przed chwilką Eyta G.Boże jaki ona ma głos!Jestem pod wrażeniem cały czas!Dziwię się ,że ostatnimi czasy nic nie wydaje albo nic o tym nie słychać...
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Bardzo dobrze że wygrała Agnieszka była zdecydowanie lepsza od Nataszy. Ale już myslałam że wygra Natasza ale na szczeście tak się nie stało.
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

:: bow :: :: bow :: :: bow :: NATASZA TO GWIAZDA NASZA :: bow :: :: bow :: :: bow ::
Dla mnie była najlepsza ;). DO końca. Nie podobało mi się jak Aga mówiła ze jurorzy są niemili, a Natasza wyszła fajnie z tej sytuacji!Nawet wysłałam na nią 2 eski mimo iż wiedziałam żę Aga wygra, choc Natasza była naprawdę lepsza. A zresztą nie mam zamiaru kupic płty Agi...Noi co to za płyta....z Kiosku? ::loll:: Myslałam że będą nagrywac swoje piosenki a nie te z JOŚ. ;) A Edyta.G super...Ta kobieta to ma talent!A Natasza pewnie i tak nagra płytę którą na 100% kupię ;)
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Lizzy, przeczytaj proszę kilka postów wyżej dotyczącej płyty, którą wyda Agnieszka i wtedy komentuj :wink:
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

No może nawet... Ale i tak nie zainteresuję się płytą Agi ;). Dla mnie ona umie śpiewac tylko balladki!!I nawet na parkiecie się poruszac nie umie ;). Dla mnie to ważne bo sama taniec cwicze ...
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Misia pisze:Właśnie oglądam powtórkę JOŚ i śpiewała przed chwilką Eyta G.Boże jaki ona ma głos!Jestem pod wrażeniem cały czas!Dziwię się ,że ostatnimi czasy nic nie wydaje albo nic o tym nie słychać...
Edytka na eurowizję za rok!
Awatar użytkownika
Kokoszka

Post autor: Kokoszka »

Dla mnie JOŚ wygrała...Edyta Górniak. :P
Ja ją kocham... :serce:
Słuchałam jej wczoraj całą noc. ^^
Agnieszka W dobrze wykonała piosenka 'kocham Cię życie', ale wykonanie Edyty Geppert ( :serce: ) bez porównania. ;)
Cieszę się, że wygrała Agnieszka!
Jeśli nie rozumiesz woni, esencja Cię nie zadowoli...
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Z tego co widziałem, Natasza na sam koniec nie wyszła na scenę razem z innymi aktorami . Chyba się popłakała ::ke:: ::kwasny::
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Prawda nie było jej.Mysle,że poszła do rodziny i tam się popłakała i dlatego nie przyszła:( A swoją drogą to polsat nie popisał się :? Mogli dać jej jakieś kwiaty a nie tak zostawić i niech sobie stoi ::kwasny:: :evil:
Cosmo pisze:
Misia pisze:Właśnie oglądam powtórkę JOŚ i śpiewała przed chwilką Eyta G.Boże jaki ona ma głos!Jestem pod wrażeniem cały czas!Dziwię się ,że ostatnimi czasy nic nie wydaje albo nic o tym nie słychać...
Edytka na eurowizję za rok!
O tak!I koniecznie z jakąś piękną polską piosenką :D
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Kokoszka pisze:Dla mnie JOŚ wygrała...Edyta Górniak. :P
Ja ją kocham... :serce:
Słuchałam jej wczoraj całą noc. ^^
Agnieszka W dobrze wykonała piosenka 'kocham Cię życie', ale wykonanie Edyty Geppert ( :serce: ) bez porównania. ;)
Cieszę się, że wygrała Agnieszka!
Oj tak! Ślicznie Edyta zaśpiewała! Pokazała znowu swój talent! :serce: :serce:

Nie mogę się doczekać nowej edycji BB. ::chytry:: ::jezyk::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Agnieszka rządzi!
Yes Yes Yes :!: :!: :!:
Strasznie ciesze się z takiego zakończenia :)
Teraz czekam na płytę tylko co na niej będzie? Czyżby piosenki z programu?
Jaka była oglądalność?

Ściągam z internetu odcinki angielskiego Big Brothera (8 edycja) - obecnie w domu wielkiego brata zamieszkało 11 dziewczyn i 1 mężczyzna :zeby: (W tym: 1 drętwa kobitka, 1 punkówa, 1 szalona kobietka po 50-tce i 8 pustych "rich bitch" :D w stylu Paris Hilton no i jeden przystojny model :))
Z niecierpliwością czekam na 4 edycję w Polsce!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Możesz mi dać linka do angielskiego BB? ::jezyk::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Ma być emitowana w TV4. Czy na antenie Polsatu też zagości?
ODPOWIEDZ