Programy rozrywkowe
Dla mnie była najlepsza
Z tego co widziałem, Natasza na sam koniec nie wyszła na scenę razem z innymi aktorami . Chyba się popłakała

[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Prawda nie było jej.Mysle,że poszła do rodziny i tam się popłakała i dlatego nie przyszła:( A swoją drogą to polsat nie popisał się
Mogli dać jej jakieś kwiaty a nie tak zostawić i niech sobie stoi

O tak!I koniecznie z jakąś piękną polską piosenkąCosmo pisze:Edytka na eurowizję za rok!Misia pisze:Właśnie oglądam powtórkę JOŚ i śpiewała przed chwilką Eyta G.Boże jaki ona ma głos!Jestem pod wrażeniem cały czas!Dziwię się ,że ostatnimi czasy nic nie wydaje albo nic o tym nie słychać...
Team Hunter:)A jak!
Oj tak! Ślicznie Edyta zaśpiewała! Pokazała znowu swój talent!Kokoszka pisze:Dla mnie JOŚ wygrała...Edyta Górniak.![]()
Ja ją kocham...![]()
Słuchałam jej wczoraj całą noc. ^^
Agnieszka W dobrze wykonała piosenka 'kocham Cię życie', ale wykonanie Edyty Geppert () bez porównania.
![]()
Cieszę się, że wygrała Agnieszka!
Nie mogę się doczekać nowej edycji BB.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Marek Forrester
Agnieszka rządzi!
Yes Yes Yes
Strasznie ciesze się z takiego zakończenia
Teraz czekam na płytę tylko co na niej będzie? Czyżby piosenki z programu?
Jaka była oglądalność?
Ściągam z internetu odcinki angielskiego Big Brothera (8 edycja) - obecnie w domu wielkiego brata zamieszkało 11 dziewczyn i 1 mężczyzna
(W tym: 1 drętwa kobitka, 1 punkówa, 1 szalona kobietka po 50-tce i 8 pustych "rich bitch"
w stylu Paris Hilton no i jeden przystojny model
)
Z niecierpliwością czekam na 4 edycję w Polsce!
Yes Yes Yes
Strasznie ciesze się z takiego zakończenia
Teraz czekam na płytę tylko co na niej będzie? Czyżby piosenki z programu?
Jaka była oglądalność?
Ściągam z internetu odcinki angielskiego Big Brothera (8 edycja) - obecnie w domu wielkiego brata zamieszkało 11 dziewczyn i 1 mężczyzna
Z niecierpliwością czekam na 4 edycję w Polsce!
Nobody does it better