Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Zablokowany
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Krzysno i Monia, chyba tylko w trójkę zauważamy Sally. Jakoś inni coś skoncentrowali się na trójkącie Brooke/Ridge/Taylor. Żal mi Sally, rozumiem ją w 100% - przeszła przez wiele, ale jednak nie sądzę, że powinna wrócić do Adama. Wyrządził jej krzywdę, a teraz wrócił i wciąż zajmuje się Kimberly i jej życiem, a Macy i Sally zeszły na drugi plan... Smutna mina Sally, dobiła mnie dziś troszkę. Bidulka... :cry:
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

A może Brooke będzie chciała zrobić Taylor pod górkę i zasieje ziarnko niepewności w Ridgu i powie,że to nie koniecznie może być jego dziecko-a sprawcą może być Pierce? :twisted: To by było!
Ostatnio zmieniony 2006-03-03, 18:29 przez Monia, łącznie zmieniany 1 raz.
papaja

Post autor: papaja »

Oj Sally wczoraj normalnie mnie rozczuliła i potem Macy..Twarz Sally wyrażała tyle uczuć, że mam podziw dla tej aktorki! A dzisiejszego odcinku nie obejrzałam, ehh zagapiłam sie normalnie :roll:
Awatar użytkownika
Paco

Post autor: Paco »

Sally jest świetna :D Bardzo podoba mi się jak ona gra i lubie scenki z jej udziałem. Dobrze, że zbeształa Adama musiała wybuchnąć po tylu latach, ale to było na gorąco pewnie później jej przejdzie ::krzyw:: Scena Ridge - Tylor też ciekawa ::chytry:: Kimberly pięknie wyglądała :serce: i to tyle bo te wydarzenie u Ricka i Amber to troche dziecinada.
Awatar użytkownika
AdamST220

Post autor: AdamST220 »

Zgadzam się z Tobą Paco.Dziś Kim wyglądała cudnie :serce: -nawet z płaczem jej do twarzy.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Sorki wiwi chyba rzeczywiście pomyliłem Cię z Ireth co do fryzurki Lauren -co do Sally to wreszcie ma porządny wątek -dobrze że jednak Adam wrócił do Los Angles -Macy zachowała się dziecinnie -zwłaszcza jak pobiegła za tatusiem :lol:
Co do Taylor i Brooke .....no niestety nie mogę tu spoilerować a korci mnie ::chytry::
A zauważyliście chyba ż eobecnie mamy odcinki bez Clarke'a już od dłuższego czasu?
A pomyślcie w ogóle że jakbyśmy nie mieli po dwa odcinki mielibyśmy jeszcze starsze odcinki! A Amber pewnie nawet nadal nie byłaby zaokrąglona.
Brooke już po wizycie w Y&R opowiedziała nam na szczęście co się działo a jak wam podobają się jej własnie już jeszcze krótsze włosy?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
krzysno

Post autor: krzysno »

Paco pisze:Sally jest świetna :D Bardzo podoba mi się jak ona gra i lubie scenki z jej udziałem. Dobrze, że zbeształa Adama musiała wybuchnąć po tylu latach, ale to było na gorąco pewnie później jej przejdzie
Myślę, że tak właśnie będzie. Jeśli chodzi moje zdanie to najrozsądniejszą osobą jest CJ, natomiast najcieplejszą, pełną uczuć to Sally.
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Całkowicie rozumiem Sally, ze nie rzuca się w ramiona Adama.
Po pierwsze była za bardzo zraniona, a takie uczucie szybko nie mija, a po drugie i najważniejsze to, że Adam jest dla niej w tej chwili zupełnie obcym facetem :roll:
Przecież rozstali się 25 lat temu gdy byli bardzo młodymi ludźmi - co innego czuli, inaczej wyglądali, mieli inną mentalność itd itp.
Teraz są dojrzałymi ludźmi po przejściach i inaczej patrzą na świat i życie.
Macy kurczowo uczepiła się Tatusia, bo potrzebuje kogos po stracie Granta. Gdyby Grant żył na pewno podobnie jak Sally przyjęłaby z dużą rezerwą nagły powrót zbłąkanego Tatuśka.
Zresztą gdyby nie umarła matka Kimberly to Tatusiek nie byłby taki skory do wyznań miłosnych do Sally.
Ciekawe co będzie dalej, ale mam dużo wątpliwości. Poza tym nie podoba mi się ten cały Miles czy Adam. Taki nie przekonujący i okropne ma oczy :roll: ::krzyw::
Awatar użytkownika
Paco

Post autor: Paco »

Boldfanka pisze:Całkowicie rozumiem Sally, ze nie rzuca się w ramiona Adama.
Po pierwsze była za bardzo zraniona, a takie uczucie szybko nie mija, a po drugie i najważniejsze to, że Adam jest dla niej w tej chwili zupełnie obcym facetem :roll:
Przecież rozstali się 25 lat temu gdy byli bardzo młodymi ludźmi - co innego czuli, inaczej wyglądali, mieli inną mentalność itd itp.
Teraz są dojrzałymi ludźmi po przejściach i inaczej patrzą na świat i życie.
Macy kurczowo uczepiła się Tatusia, bo potrzebuje kogos po stracie Granta. Gdyby Grant żył na pewno podobnie jak Sally przyjęłaby z dużą rezerwą nagły powrót zbłąkanego Tatuśka.
Doskonałe podsumowanie to jednak kobiety potrafią 8) Sally najpierw musi wyłądować swą złość, która nawarstwiala się przez 25l to zupełnie normalne. Macy po starcie Granta teraz bardzo potrzebuje wspracia, a pojawienie sie jej ojca nawet po tylu latach to wręcz wybawienie.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Adex-fan Brooke pisze:Sorki wiwi chyba rzeczywiście pomyliłem Cię z Ireth co do fryzurki Lauren
Hehe, nie szkodzi ;)
Adex-fan Brooke pisze:co do Sally to wreszcie ma porządny wątek -dobrze że jednak Adam wrócił do Los Angles -Macy zachowała się dziecinnie -zwłaszcza jak pobiegła za tatusiem :lol:
Zgadzam się z Tobą. Współczuję Sally, zawsze lubiłam tę postać za jej humor i fajną postawę wobec Stefci :) Mam nadzieję, że Macy zrozumie sytuację swojej matki...
Adex-fan Brooke pisze: Co do Taylor i Brooke .....no niestety nie mogę tu spoilerować a korci mnie ::chytry::
A jak mnie korci?!!! Ale spoko, wiedząć o przyszłych wydarzeniach nie denerwuję się teraz tak bardzo ;)
Adex-fan Brooke pisze:Brooke już po wizycie w Y&R opowiedziała nam na szczęście co się działo a jak wam podobają się jej własnie już jeszcze krótsze włosy?
To już są te krótsze? Ja nie zauważyłam róznicy, choć Brooke w tej okropnej bluzce jaką miała ostatnio bardzo mi się nie podobała! Niech się szybko przebierze w coś ładnego :)
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Nie wiem, czego Adam się spodziewał. Może myślał, że Sally przyjmie go z otwartymi ramionami jak Macy. Ale po tym jak odszedł od niej 25 lat temu bez słowa reakcja Sally była prawidłowa. Nic nie usprawiedliwia tego, że je porzucił. Nawet, jeśli naprawdę chciał je chronić.

Brooke bardzo ładnie wygląda w krótkich włosach. Muszę przyznać, że dobrze zrobiła, że obcięła włosy, bo miała je bardzo zniszczone.
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Rick nie jest aż tak głupi i podly, żeby zostawić Amber. Nie dlatego, że Amber jest bardzo ładna, bo to moze nie jej "zasluga" i nei jej wina jakby nei była, ale że jest dobra i za całokształt. Swoją droga, tak margniesie dodam, ze Amber jest duża ładniesjza od Kimberly, ale nie to zatrzyma(ło) Ricka u znacznej bardziej wartościowej dziewczyny, ale to , że ma swój rozum mimo zauroczeniu jakiemu się poddał.
Amber wartościowsza dziewczyna? Z całym szacunkiem,jednak prawda jest bezwzględna: to pusta dziewczyna,konwencjonalna wieśniaczka,nic nie wiedząca o miłości!
Zgadzam się natomiast z pierwszym zdaniem i z tym,że Kimberly powinna była niejednokrotnie przypomnieć Rick'owi o jego dziewczynie,jednakże w tej kwestii pozostaję w sprzecznościach,ponieważ równie dobrze rozumiem motywy Kimberly,kiedy wyraża ona swe stanowisko w tej sprawie("Rick kocha mnie,a nie Kimberly",ma świadomość skazania tego związku Rick'a z Amber na klęskę).
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Boze jaka ta kolacyujka byla beznadziejna! Ta durna Kim, oh jaki mi jej szkoda, Amber wyglądała i zachowywała się strasznie i ten toast Ricka. Oh jakie to on ma trudne zycie.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Adex-fan Brooke pisze:Co do Taylor i Brooke .....no niestety nie mogę tu spoilerować a korci
No pewnie że nie mozesz!! Tylko bys spróbował odebrac mi przyjeność oglądania :lol: 8) Po pierwszym szoku, podejrzewam, że Taylor chyba jednak nie jest w ciąży, bo w sumie nie odpowiedziała tylko zrobiła minę. Poza tym nikt prawie tego nie komentuje, więc to chyba znak, ze jednak za szybko wyciągnąłem wnioski.
Nil

Post autor: Nil »

Adam odszedł od Sally 25 lat temu, kiedy Macy miała 7 lat. CJ ma 17 lat, czyli urodził się, gdy Macy miała lat 8 :!: I do tego, gdy miała te ok. 7-8 lat poślubiła Thorne'a :shock: !!!
Zablokowany