Streszczenia pochądzą STĄD. To jak już będziesz pytał, to spytaj również o videa, gdzie puszczali Sheili taśmy z płaczem dziecka. Jest to jeden z nielicznych przebłysków z czasów, kiedy nie oglądałem jeszcze Mody. Fajnie by było to obejrzać, znając temat.
Dzięki! Omar, odszukaj na YT użytkowniczkę BandBTerry - ona w swoim kanale ma playlistę o Sheili i często daje różne ciekawe klipy z archiwalnych odcinków. Polecam Ci!Omar pisze:Streszczenia pochądzą STĄD. To jak już będziesz pytał, to spytaj również o videa, gdzie puszczali Sheili taśmy z płaczem dziecka. Jest to jeden z nielicznych przebłysków z czasów, kiedy nie oglądałem jeszcze Mody. Fajnie by było to obejrzać, znając temat.
Haha, znam ten ból! Z francuzczyczną też mam kłopot. Rozumiem tylko jak bohaterowie się witają lub dziękują sobie. Kimbro też ma fajny kanał faktycznie. Równie ciekawy ma Bundy1965. Warto czasem poszperać ludziom w subskrypcjach bo mają naprawdę świetne kanały, a nie każdy upublicznia klipy i stąd nie wszystkie da się znaleźć w wyszukiwarce.Omar pisze:Mam ją nawet w subskrypcjach ale czasu zawsze mało... Muszę zwiedzić ten porofil w najbliższym czasie.Fajnie, że po niemiecku, to sporą większość rozumiem. kimbro393 ma fajne videa, z Sheilą również, ale niestety po francusku...
![]()
Ni w ząb dla mnie.
Może mi ktoś przypomnieć związki Macy , to znaczy tylko powiedzieć z kim się spotykała
Bo mam pewien mętlik w głowie odnośnie jej osoby.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Administrator
Nie, "na stówę" pojawił się jakoś z początkiem lat 90-tych więc chyba nawet nie doszło nigdy do jego konfrontacji z Caroline. Macy na pewno rywalizowała z Karen o Thorne'a, ale czy o Connor'a też to już muszą specjaliści przypomnieć.Dawidek pisze:Z Connor'em spotykała się chyba Karen. Caroliune już nie żyła. Chyba, że on był w początkach serialu, w co wątpię.
Ale chyba jeszcze miała jakiś mężczyzn , kiedys Boldfanka wymieniała z imienia i nazwiska chłopów Macy. Były to postaci dość mało znaczące jeżeli spojrzymy z perspektywy czasu.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Thorne,Jake,Sly,Anthony,Grant,Giovanni(w zasadzie nie liczy się),Lorenzo,Deacon i wydaje mi się że jeszcze z kimś Macy kręciła
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Faceci MacyDamians pisze:Kto, Macy była mało znacząca??
Licze na Boldfanke , jej post był inspiracją mojego dzisiejszego pytania. Dzięki Adex.Adex-fan Brooke pisze:Thorne,Jake,Sly,Anthony,Grant,Giovanni(w zasadzie nie liczy się),Lorenzo,Deacon i wydaje mi się że jeszcze z kimś Macy kręciła
Adex-fan Brooke pisze:Thorne,Jake,Sly,Anthony,Grant,Giovanni(w zasadzie nie liczy się),Lorenzo,Deacon i wydaje mi się że jeszcze z kimś Macy kręciła
Ze Sly'em też się spotykała kiedy to było bo tego nie pamiętam???
A z takim afroamerykaninem który miał upośledzonego brata, to zdaje sie były początki jej alkoholizmu jak spiewała w takim barze..