Gotowe na wszystko (Desperate Housewives)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Mocne sceny, świetne teksty, czyli nowe videa.

sezon II

Andrew mówi Bree, że jest starą, złośliwą pijaczką.Bree policzkuje Andrew.
( 1:23 min \ 7,61 MB )

Obrazek

:arrow: Pobierz/Download

Andrew prosi swojego chłopaka żeby go pobił.
( 0:39 min \ 2,81 MB )

Obrazek

Andrew przyprowadza do domu adwokata i oskarża Bree o pobicie.
( 1:44 min \ 9,51 MB )

Obrazek

"Odwrotnością miłości nie jest nienawiść lecz obojętność. Jeśli mnie nienawidzisz, to znaczy, że wciąż coś czujesz. Nadal jesteśmy ze sobą związani, a ja mam szansę Cię uratować". Bree demonstracyjnie przed Andrew wyrzuca wszystkie butelki z akoholem, alkohol zaś wylewa do kranu. Andrew prosi matkę żeby zmieniła swoją decyzję. Bree jest nieugięta. Andrew mówi jej, że jest z niej zimna s-u-k-a.
( 2:19 min \ 12,02 MB )

Obrazek

"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Oooo tak wątek Bree i Andrew jest świetny, chyba obecnie najciekawszy. Ostatnio na polsacie oglądałem z mamą "GnW" - one nie ogląda tego serialu - i oczywiście wypytywała o wszystkich a najciekawsze było po tym jak Bree zobaczyła syna i jej przyjaciela w dwu znacznej sytuacji, na co moja mama: "Przynajmniej może być pewna ,że syn nie wpadnie..." :P
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

Jak to miło B@r, że pamiętasz jeszcze o tych wspaniałych scenach z Bree i Andrew - wielkie dzięki!!
Co do ostatnich odcinków, które oczywiście obejrzałem to:
Edie musi być zdesperowana, no bo kto normalny niszczy komuś dorobek całego życia?? Zobaczyliśmy Edie zupełnie z innej strony - jako poszkodowaną, upokorzoną, chętną zemsty. Nie popieram jej czynu, ale każdy z nas ma inne metody "łagodzenia emocji"..
Gaby:scena oddania dziecka pokazuje, że i ona pragnie być matką. Dokładnie taki sam wątek mieliśmy u nas w "modzie..." - odebranie małej Mary przez Sheilę w ciągu 6-ciu miesięcy. Ta scena była fajnie zagrana, brawa dla Evy za pokazanie, na co ją stać.
Susan: no cóż, to przykre, że nie ma gdzie mieszkać, ale chyba wiedziała, że wstepuje na ścięzkę wojenną z Edie. Było to świadome. Licze na odnowienie "znajmości blizszej" z Mike'm.
Bree: rzecz jasna mnie ona najbardziej interesowała. Wysłanie Andrew na pustkowie było tak jakby zwieńczeniem prawie "dwusezonowej" wojny jej i syna. Pokazała, że starała się go wychować, bo przecież jest matką i to jej obowiązek, nieważne jakie jest dziecko. Była bardzo dzielna. Jestem pełen podziwu, że starała się i trzymała. Pokazuje to, że już po prostu nie może, że nie ma sił aby być z synem. Rozumiem ją ale mam nadzieję, że w 3 sezonie relacje Bree /Andrew się odnowią. Scena na pustkowiu doskonale zagrana zarówno przez Marcię jak i przez Shawna. Bree była cudownie ucharakteryzowana.
Podobała mi się sentencja Mary o modliwtie - B@r mogę Cię o nią prosić?? Nie wrzucaj sceny całej, po prostu mógłbyś ja przepisac. Głośniki mi nie działają więc to bedzie najlepsze wyjście :)
Acha i jeszcze jedno: polecam najnowsze forum o desperatkach: http://www.wisterial.fora.pl/index.php
Jest bardzo sympatycznie i oczywiście juz tam działam.
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

A czy Andrew wróci do domu, bo słyszałem gdzieś ,że już nie zagra w DH... Szkoda bo to ciekawy przypadek. Myśle ,że Bree potrzebuje dobrych wakacji i odpoczynku, po takiej dwójce knujących i knąbrych dzieciaków można naprawdę się umęczyć.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Alexander pisze:A czy Andrew wróci do domu, bo słyszałem gdzieś ,że już nie zagra w DH... Szkoda bo to ciekawy przypadek. Myśle ,że Bree potrzebuje dobrych wakacji i odpoczynku, po takiej dwójce knujących i knąbrych dzieciaków można naprawdę się umęczyć.
Hmmm...A ja słyszałam,że Andrew wroci czy tzn raczej nie koniecznie wróci do domu do Bree ale będzie w serialu.
Słyszłam też,że Mike ma znów grać większa rolę niż w sezonie 2 gdzie było go troche mniej,oraz,że postacie poboczne mają być usunięte lub ich role zminimalizowane a ma być skupienie na głównych osobach.No ale wiadomo jak to jest z tymi wszystkimi plotkami i pogloskami-nie wiadomo co się potem okaże prawdą.
Co do Edie to wg mnie przesadziła.Oczywiście od razu było wiadomo,że nie ma z nią żartów,ale podpalenie??Ciekawe czy choć się upewniła,ze nie będzie Julie i Suz w domu :shock: .Poza tym przyjaźniła się z Julie więc jej postępowanie jest niewybaczalne.Obawiam się,że jej wyznanie,że zniszczy Suzan nie jest wypowiedziane na wyrost ::ysz:: I nie podoba mi się to bo polubiłam Suzan ostatnio!
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Dobrze rozumiem że wczorajsze odcinki były kończące serię? Faktycznie były fajne. Wątek Lynatte mnie zaskoczył. Bree całkiem ześwirowała. No i szokujące było to że Betty więziła w piwnicy Caleba zupełnie niesłusznie!
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

A ja się wkurzyłam, że skończyło się w taki sposób... Nic się prawie nie rozwiązało i ile teraz mam czekać na odpowiedzi? :P
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

mailo pisze:Dobrze rozumiem że wczorajsze odcinki były kończące serię? Faktycznie były fajne. Wątek Lynatte mnie zaskoczył. Bree całkiem ześwirowała. No i szokujące było to że Betty więziła w piwnicy Caleba zupełnie niesłusznie!
To jeszcze nie koniec,jeszcze jeden odcinek chyba.nie wiem bo ja oglądałam podwójny,a oni tu podzielili.Ale jeszcze mnóstwo spraw musi się wyjaśnić.
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

wiwi ja też się wkurzyłem, ale nie na finał, tylko na Polsat, bo to nie był finał sezonu :shock: :!: tylko pierwsza część podwójnego ostatniego odcinka ::ysz:: ::ke:: Ciekawe kiedy doczekamy się drugiej części tego odcinka :zmiesz:: "Brawo" ::kwasny::
P.S. Coś mi nie grało i sprawdziłem na forum GNW2 na stronie Polsatu i faktycznie ludziska domagają się wyjaśnień ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Jak to!? Ja w czwartek nie oglądałem ale myślałem ,że to dwa ostatnie odcinki, w najbliższy czwartek nie ma zaplanowanych DH? Ale masakra...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

No to może się zorientują i go dadzą. Ja sprawdzałam w programie na przyszły tydzień i nie było i pomyślałam, że tak się zakończyło głupio. Najwyżej jak polsat nawali to ściągnie się z netu! :) A co do odcinków to strasznie mi się podobały te wspomnienia Mary Alice jak się sąsiadki kolejno sprowadzały :) Dobrze, że Tom nie zdradza Lynette, bo bardzo ich lubię, ale za to Carlos... :nie:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Hmmmm już napisałem tzw. "Skargę i prośbę" do Polsatu o emisje właśnie finałowego odcinka. Mam nadzieje ,że mnie nie zawiodą. Sprawdzająć program na 13.07 to polsat nam proponuje na wieczór:
20:15 Na ratunek - dramat obyczajowy, Australia 2002
21:55 Studio Lotto (w przerwie filmu)
22:30 Fala zbrodni 3 (44) - serial sensacyjny, Polska 2005
23:30 Gej-armia (1) - reality show
...
Natomiast 20.07 prezentuje się następująco:
20:15 Pożar w Oakland - dramat obyczajowy, USA 1993
21:55 Studio Lotto
22:10 Fala zbrodni 3 (45) - serial sensacyjny, Polska 2005
23:10 Gej-armia (2) - reality show
...

To nierozsądne... Chyba nie wyemitują odcinka 47 przed rozpoczęciem trzeciej serii. Ale widze ,że POLSAT nie ma żadnych zamiarów wyemitować ten odcinek...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

wiwi pisze:No to może się zorientują i go dadzą. Ja sprawdzałam w programie na przyszły tydzień i nie było i pomyślałam, że tak się zakończyło głupio. Najwyżej jak polsat nawali to ściągnie się z netu! :)
Dokładnie wiwi ::ok:: Po raz kolejny muszę się z Tobą zgodzić. Ja też myślałem, że to ostatni, tym bardziej, że za tydzień już nie ma :roll: ale potem sobie przypomniałem, że wszyscy mówili, że taki szokujący odcinek i w ogóle ktoś zginie :twisted: a tu cdn ::ke:: tzn. z tą śmiercią toi nie wiem, bo niby Zach odłączył swojego dziadka, ale nie wiadomo w końcu czy umarł ::chytry:: No, a jak Polsat się w najbliższym czasie nie zmobilizuje to też chyba ściągnę odcnek.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

dobrze ze mi powiedzieliscie:) Ja myślałem że tak sie po prostu sezon skończył i już:) A w ogóle wszyscy trąbili tutaj że na koniec sezonu ktoś umrze, a ja jakieś znaczącego trupa tam nie widziałem... no chyba że ten stary dziadek co go Zack odłączył.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

To nie dziadek miał umrzeć ale.... No właśnie ktoś kto wydawał się szczęśliwy i podjął ważną decyzję ale nie będę spoilerował skoro POLSAT nie zaszczyci nas ostatnim odcinkiem... Myślicie ,że dadzą go we wrześniu kiedy wyemitują trzecie sezon? Bo chyba wyemitują?
Nobody does it better
ODPOWIEDZ