Niebieski sweterek kojarzy mi się z tym, którego kiedyś najpierw Rick nie zdejmował przez jakiś rok, a potem chyba Rick'owi się znudził, bo dostał go Thorne xDD. A jak ten wygląda? Bo może to ten sam? xDDMarek Forrester pisze:Nie mogę patrzeć na ten niebieski sweterek jednej z bliźniaczek![]()
Albo znaleźli go na bazarze albo pożyczyli go z szafy z lat 80'tych. Nie widać ,że Steffy czy Pheobe (bo nie wiem która to) ma ojca projektanta!
Też mi się ona bardzo podoba i się zachwycałem, ale to raczej kolor fuksji!Marek Forrester pisze:Dziś bardzo fajną bluzkę miała Taylor, przeplatana i w moim ulubionym kolorze "ekri"

"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Odróżniać kolory jest łatwo, ale takie zakręcone odcienie już niekoniecznie. Ja na modzie średnio się znam, ale mam wrażenie, że ostatnio jest z tym coraz lepiej i coraz lepiej dopasowuję ubrania do siebie.Tiril pisze:Nie trzeba znać się na modzie, żeby kolory od siebie odróżniać.
Dzisiaj Brooke jakoś zbyt elegancko wyglądała.
Za to Massimo miał fajny krawat.
Hehehe, oj B@r... Jednak faceci nie znają się na kolorachB@r pisze: Też mi się ona bardzo podoba i się zachwycałem, ale to raczej kolor fuksji!![]()
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
Według wikipedii to jest kolor majtkowy
- http://pl.wikipedia.org/wiki/Lista_kolo ... 3.B3.C5.BC
Nie wytrzymamGoku pisze:Według wikipedii to jest kolor majtkowy - http://pl.wikipedia.org/w...m#R.C3.B3.C5.BC
Administrator
Przyjrzałem się dziś wdzianku Taylor i przypomniał mi się ten temat. To na pewno nie był ecru (tak się pisze te "ekti"). Sama bluzka mi się podobała - akurat pasuje do Taylor.
Stephanie w czerwonym kostiumie - kolor idealnie charakteryzuje temperaturę jej nienawiść do Brooke.
Ciekawie ubrana była dzisiaj Bridget. Ozdoba na szyi wskazywałaby, jakby nie zdążyła jej zdjąć po jakimś wytwornym spotkaniu.
Stephanie w czerwonym kostiumie - kolor idealnie charakteryzuje temperaturę jej nienawiść do Brooke.
Ciekawie ubrana była dzisiaj Bridget. Ozdoba na szyi wskazywałaby, jakby nie zdążyła jej zdjąć po jakimś wytwornym spotkaniu.
Ależ ona nie mogła jej zdjąć, bo spadłaby jej bluzka! Ta metalowa ozdoba była częścią ubrania.Dawidek pisze:Ciekawie ubrana była dzisiaj Bridget. Ozdoba na szyi wskazywałaby, jakby nie zdążyła jej zdjąć po jakimś wytwornym spotkaniu.
Stephanie lepiej jest w wyrazistych kolorach, tak jak dziś w czerwieni.
Tomala pisze:Nie wytrzymamGoku pisze:Według wikipedii to jest kolor majtkowy - http://pl.wikipedia.org/w...m#R.C3.B3.C5.BC![]()
![]()
![]()
![]()
Kolor majtkowy xDDD
Poprawie się - Taylor pięknie w nim wyglądała