Awatar użytkownika
Tim
Awatar użytkownika

Post autor: Tim »

Kolor beżowy wpada bardziej w brąz a ekri to taki bardzo bardzo jasny kremowy :wink:
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."

Post autor: Goku »

Marek Forrester pisze:Nie mogę patrzeć na ten niebieski sweterek jednej z bliźniaczek :shock:
Albo znaleźli go na bazarze albo pożyczyli go z szafy z lat 80'tych. Nie widać ,że Steffy czy Pheobe (bo nie wiem która to) ma ojca projektanta!
Niebieski sweterek kojarzy mi się z tym, którego kiedyś najpierw Rick nie zdejmował przez jakiś rok, a potem chyba Rick'owi się znudził, bo dostał go Thorne xDD. A jak ten wygląda? Bo może to ten sam? xDD
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Marek Forrester pisze:Dziś bardzo fajną bluzkę miała Taylor, przeplatana i w moim ulubionym kolorze "ekri" :P
Też mi się ona bardzo podoba i się zachwycałem, ale to raczej kolor fuksji! :serce:

Obrazek
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Post autor: Marek Forrester »

Kolor fuksji ::ke::
Zawszw podziwiałem gejów którzy znają się na modzie, ja nie mam tego bakcyla ::krzyw::
Nobody does it better

Post autor: Adex-fan Brooke »

::loll:: ::loll:: Dobrze że nie kolor fugi ::rad:: no faktycznie w miarę jej ładnie, ta peruka jest nawet ciekawa
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Tiril »

Marek Forrester pisze:Kolor fuksji ::ke::
Zawszw podziwiałem gejów którzy znają się na modzie, ja nie mam tego bakcyla ::krzyw::
Nie trzeba znać się na modzie, żeby kolory od siebie odróżniać.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true

Post autor: Tomala »

Tiril pisze:Nie trzeba znać się na modzie, żeby kolory od siebie odróżniać.
Odróżniać kolory jest łatwo, ale takie zakręcone odcienie już niekoniecznie. Ja na modzie średnio się znam, ale mam wrażenie, że ostatnio jest z tym coraz lepiej i coraz lepiej dopasowuję ubrania do siebie.
Dzisiaj Brooke jakoś zbyt elegancko wyglądała.
Za to Massimo miał fajny krawat.

Post autor: Damians »

Adex-fan Brooke pisze:::loll:: ::loll:: Dobrze że nie kolor fugi ::rad::
W łazience mam na podłodze kafelki w tym kolorze, fugę też podobną xD
Brzydko jej w tym, ma za duży dekolt i te sztuczne piersi mimo wszystko obwisają. Najładniej obecnej Taylor byłoby w golfie, najlepiej po sam nos ::jezyk::

Post autor: wiwi »

B@r pisze: Też mi się ona bardzo podoba i się zachwycałem, ale to raczej kolor fuksji! :serce:
Hehehe, oj B@r... Jednak faceci nie znają się na kolorach :D Fuksja to taki ostry ciemny róż. Coś takiego jak kolor tego emota -> ::plask wczolo:
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D

Post autor: Goku »

Według wikipedii to jest kolor majtkowy ::loll:: - http://pl.wikipedia.org/wiki/Lista_kolo ... 3.B3.C5.BC

Goku pisze:Według wikipedii to jest kolor majtkowy - http://pl.wikipedia.org/w...m#R.C3.B3.C5.BC
Nie wytrzymam ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll::
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Przyjrzałem się dziś wdzianku Taylor i przypomniał mi się ten temat. To na pewno nie był ecru (tak się pisze te "ekti"). Sama bluzka mi się podobała - akurat pasuje do Taylor.
Stephanie w czerwonym kostiumie - kolor idealnie charakteryzuje temperaturę jej nienawiść do Brooke. :zeby:
Ciekawie ubrana była dzisiaj Bridget. Ozdoba na szyi wskazywałaby, jakby nie zdążyła jej zdjąć po jakimś wytwornym spotkaniu. :wink:

Post autor: Beja »

Dawidek pisze:Ciekawie ubrana była dzisiaj Bridget. Ozdoba na szyi wskazywałaby, jakby nie zdążyła jej zdjąć po jakimś wytwornym spotkaniu. :wink:
Ależ ona nie mogła jej zdjąć, bo spadłaby jej bluzka! Ta metalowa ozdoba była częścią ubrania. ::jezyk::
Stephanie lepiej jest w wyrazistych kolorach, tak jak dziś w czerwieni.

Post autor: Damians »

Tomala pisze:
Goku pisze:Według wikipedii to jest kolor majtkowy - http://pl.wikipedia.org/w...m#R.C3.B3.C5.BC
Nie wytrzymam ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll::

Kolor majtkowy xDDD ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll::
Poprawie się - Taylor pięknie w nim wyglądała ::loll:: :zeby: :zeby:

Widzieliście jakie Sally miała dziś ogniste włosy? Chyba świeżo po farbowaniu.
ODPOWIEDZ