Gotowe na wszystko (Desperate Housewives)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Może bedą chcieli dać reszte tego dłuższego odcinka jako pierwszy odcinek następnej serii??Głupie by to było,ale kto wie.
Ja wam radzę ściągnąć sobie z tenu-warto :mrgreen: !!!Dużo rzeczy się wyjaśnia(choć też troche komplikuje ::jezyk:: ).
Też mi się podobały te scenki z przeszłości.Suzan miała zabójcze afro jak się bree wprowadzała :zeby:
A tak w ogóle to stawiam na to,że w 3 serii główną tajemnicą bedzie sprawa tej babki w szpitalu psychiatrycznym do której jeździ Orson.Niby nic na to nie wskazywało,ale jakoś mi się tak wydaje,że to nie było tylko ot tak sobie,ale że pociągną to dalej.Zwłaszcza,że w dalszej częsci odcinka Orson się pojawia...Ale spoilerowac nie mogę a szkoda!!!Korci ::krzyw::

[ Dodano: 2006-07-08, 19:56 ]
Alexander pisze:To nie dziadek miał umrzeć ale.... No właśnie ktoś kto wydawał się szczęśliwy i podjął ważną decyzję ale nie będę spoilerował skoro POLSAT nie zaszczyci nas ostatnim odcinkiem... Myślicie ,że dadzą go we wrześniu kiedy wyemitują trzecie sezon? Bo chyba wyemitują?
Aleksander,ale przecież TA OSOBA o której mówisz to...nie widaomo czy nie żyje!Domyśliłam się z opisu o kim mówisz,ale ja uważam,że to nie to.Zwłaszcza ze względu na spoilery-pogłoski o którym mówiłam wyżej.
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Alexander pisze:Myślicie ,że dadzą go we wrześniu kiedy wyemitują trzecie sezon? Bo chyba wyemitują?
Alexander chyba nie myślisz, że Polsat wyemituje DH3 we wrześniu ::ke:: Przecież dopiero w USA startują pod koniec września, czy na początku października. Ja myślę, że DH zobaczymy najwcześniej na początku 2007 ::ysz::
A w czwartek odcinki wreszcie były trochę bardziej humorystyczne ::loll:: zwłaszcza ten pierwszy ::cojest:: A najlepsza była oczywiście Bree z tortem ::rad:: ::loll:: i ten tekst do dziewczyny:"to ty wyglądzasz na łasucha ::loll:: ". "Nie, to Barbie" ::cojest::
Za to kocham desperatki i mam nadzieję, że Polsat skoro wyjaśni tą drażniącą sprawę :zmiesz::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Napisałem w tej sprawie maila do nich a w poniedziałek zadzwonie!

Fakt, 24 września w USA ruszy 3 sezon więc u nas możemy spodziewać się go w 2007 roku ale ja chce obejrzeć ostatni odcinek z 2 sezonu w całości bo w drugiej części wydarzyło się znacznie wcześniej... Ale Ireth masz racje bo w II części mowa była o dwóch osobach które umarły... A ta akcja z panem Sollisem mnie rozbawiła już się wystraszyłem ,że Gabbi zostanie alone :(
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Alexander pisze:Napisałem w tej sprawie maila do nich a w poniedziałek zadzwonie!

Fakt, 24 września w USA ruszy 3 sezon więc u nas możemy spodziewać się go w 2007 roku ale ja chce obejrzeć ostatni odcinek z 2 sezonu w całości bo w drugiej części wydarzyło się znacznie wcześniej... Ale Ireth masz racje bo w II części mowa była o dwóch osobach które umarły... A ta akcja z panem Sollisem mnie rozbawiła już się wystraszyłem ,że Gabbi zostanie alone :(
Ja też tak myśałem :!: Już miałem wizję, jak Gabrielle wychowuje dzieciaczka razem z Chinką ::bojesie::
Też wysłałem maila. Wczoraj. Ale odzewu brak" :shock: " Alexander jak zadzwinisz to prosimy daj nam znać, czego się dowiedziałeś.
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Oleg pisze:
Alexander pisze:Napisałem w tej sprawie maila do nich a w poniedziałek zadzwonie!

Ja też tak myśałem :!: Już miałem wizję, jak Gabrielle wychowuje dzieciaczka razem z Chinką ::bojesie::
Też wysłałem maila. Wczoraj. Ale odzewu brak" :shock: " Alexander jak zadzwinisz to prosimy daj nam znać, czego się dowiedziałeś.
Z ta paskudnicą Xiao coś tam?Niewdzięcznica :evil:
Zapomnialam dodać,że Bree była cudna gdy zgłaszała się do szpitala i powiedziała,że ma załamanie nerwowe po czym uśmiechnęła się w ten swój obłędny sposób ::loll:: I scenki z tortem też.No,w sumie tamta dziewczyna rzeczywiście wyglądała na łasucha ::jezyk:: :mrgreen: Ale Daniele się wstydu najadła.Myślicie,że mathew jest niebezpieczny?Tzn że mógłby coś zrobić daniele?Mi się wydaje,że tamto z melanie to było "w afekcie" i że tak po prostu nie zabiłby nikogo...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Wtedy Matthew był bardzo wkurzony i miał dosyć obrażania swojego brata... Więc to był impuls, raczej Danielle nic nie grozi. Ale kiedy on się na nią zezłości może jej zrobić krzywdę.
Jasne ,że dam znać ale nie wiem czy coś z tego będzie bo na maila nic nie odpisali a dzwoniąc do telewizji, dziś koleżanka dzwoniła po południu nikt nie odbierał!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

Co do Polsatu - jestem bardzo zawiedziony, jeszcze mogę przeboleć, że podzielili finał ale dlaczego cisza o jego dalszej części??? Tego nie mogę zrozumieć. Zamiast tego serwują widzom jakieś "gej - armie" i tym podobne - masakra! ::bojesie::
Oczywiscie nie trzeba mówić, że odcinki był rewelacyjne, wszystkie panie pokazały siebie doskonale.
Bombowa była scenka z tortem u Bree - tak jak to było w pierwszej serii właśnie dwa ostatnie odcinki sezonu pokazują charakter Bree jak najdokładniej. W pierwzym sezonie mielismy rewelacyjne poscielenie łóżka i czyśzczenie sztućców, teraz mamy tort, ból i wyjazd do szpitala i jeszcze wiele przed nami. No i własnie szpital - jestem dumny z Bree. To dobrze, że w końcu postanowiła o siebie zadbać.Doskonała charakteryzacja - twarz taka delikatnie zmartwiona, włosy skromnie rozpuszczone. :serce:
Super były retrospekcje z Mary Alice - nareszcie popatrzyliśmy troszkę dłużej na Brendę. Cały czas mam ogromny żal, że tak pozostawili ją "samej sobie" w drugim sezonie. Jednak tylko jej sekrety są tak interesujące.... 8)
Ogolnie mistrzostwo świata, gdyby nie to, co zrobiła nam pewna telewizja, której nazwy nie wolno wymawiać.... :evil: :shock:
B@r - liczymy na coś od ciebie. :D
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Mailo mnie olśnił że to nie był ostatni odcinek ::kwasny:: rzeczywiście dziwnie się skończył i czekałem aż kto inny zginie a nie ten dziadek, kórego chyab zabił świrnięty wnuczek Zach. Kiedyś myślałem że oni z tym Zachem coś naprostują a to jednak dalej paskudna postać. Śmieszne były teksty że Gaby śmierdzi :lol: Falicia jest pomylona - po co odcieła aż 2 palce sobie?Przez chwile myślałem że Carlos umarł (dobrze jednak jak się nie czyta spoilerów a on chyba romansuje z ta dziewczyną :roll: ), najbardziej mnie cieszy że Tom nie ma romansu, to najlepsza męska postać i najlepsza, normalna para małżeńska, więc całe szczęście -teraz pewnie będą ciekawe sceny z jego nową córką oraz na pewno ta kobieta w zakładzie będzie tajemnica kolejnej serii, że Caleb nie jest mordercą akurat czytałem spoiler -ciekawi mnie co dalej z Betty- to fajan postać i co dalej z Bree? Na pewno Ireth ma rację mówiąc że oni dadzą ten odcinke ostatni jako rozpoczynający serie co za kraj! Powiedzcie skąd ściągnąc ten odcinek?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Natalia

Post autor: Natalia »

Adex-fan Brooke pisze: Powiedzcie skąd ściągnąc ten odcinek?
Adex ja ściągałam dzięki programowi BearShare. Radzę zrób to jak najszybciej, bo warto. W Stanach ten odcinek był podwójny czyli pierwszą połowę już widzieliśmy. Tytuł odcinka to Remember
Awatar użytkownika
santylia

Post autor: santylia »

Adex-fan Brooke pisze: Powiedzcie skąd ściągnąc ten odcinek?
wszystkie sezony sa na takim fajnym forumDH(odrazu sobie mozna sciagnac i nie potrzeba zadnych hasel itp teraz nie pamietam linka ale zaraz sprawdze i tu go wkleje :mrgreen: ::jezyk:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Daj Santylio bo czekając na Polsat możemy się nie doczekać...

Ps. Teraz się odwdzięcze i powiem: ładny masz avatar :)
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Będę wdzięczny za wyszukanie mi linku na torrent na ten brakujący odcinek.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
santylia

Post autor: santylia »

heeh oki sorrki ze ta duugo :mrgreen:

http://housewives-media.com/forum/index ... owforum=30

na tej stronce sa wszystie epizody ::krzyw::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Szkoda ,że Polsat nie wyemituje ostatniego odcinka DH, a ja zaraz spróbuje zadzwonić do nich i będę żądać wyjaśnień co z drugą częścią ostatniego odcinka Desperatek!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

I co, zadzwoniłeś? :mrgreen:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
ODPOWIEDZ