Która gwiazda większa każdy może sam osądzić.
Eurowizja
Ja - o dziwo! - znałam ją wcześniej, kilka lat temu znana była z piosenki "Sleep" przecież.Oleg pisze:A Kopania niby znana? Dowiedziałem się o jej istnieniu właśnie w związku z polskimi preselekcjami dopiero.. jak większośc zresztą
Brała udział chyba w jakimś "Idolu" czy podobnym mu tworze.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
No, ja też kojarzę "Nefer" mniej więcej z czasu debutu Video. Ich piosenkę "Nieważne" można chyba swego czasu było usłyszeć na choćby Vivie. Tego drugiego zespołu nie kojarzę.Tkk_Bolly pisze:Nefer to młodzi chłopacy grający rocka, debiut w tym samym czasie co Video, ale pierwszego to nie znam Nie ma sie co oszukiwac, nikt bardziej znany na eurowizję w tym roku nie pojedzie
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Ale warto zauważyc jak kariera Video od czasu debiutu poszła do przodu, a zespołu Nefer stanęła w miejscu. A pierwszy singiel "Nieważne" był tak popularny jak "Bella" Video.
No cóż teraz moim faworytem staje się Nefer, fajny utwór, mało tego typu będzie na ESC, będzie się wyróżniał. Pozatym w zespole nikt nie ma skończonych 18 lat chyba, to też pewnie małolaty z różnych krajów będą wysyłac smsy na swoich młodych idoli, oby na Nefer
No cóż teraz moim faworytem staje się Nefer, fajny utwór, mało tego typu będzie na ESC, będzie się wyróżniał. Pozatym w zespole nikt nie ma skończonych 18 lat chyba, to też pewnie małolaty z różnych krajów będą wysyłac smsy na swoich młodych idoli, oby na Nefer
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Kolejne trzy dzikie karty: Iwona Węgrowska z piosenką „Uwięziona”, ZoSia z utworem „Jak ptak” i zespół Leszcze z piosenką „Weekend”.
Tutaj można posłuchać wszystkich piosenek
Tutaj można posłuchać wszystkich piosenek
To pojądą Leszcze
Kiedy nie byli tak popularni to i tak marny"Tak się bawi nasza klasa" zdobył nagrodę publiczności. A teraz po kolejnych sezonach "Tak to leciało" to pewnie i by wygrali z Pin. Iwona Węgrowska rok temu dobra piosenka, w tym trochę gorsza,jednak i tak to moja faworytka 
Fani Eurowizji z tego co czytam po komentarzach chcą Iwonę
Co mnie bardzo cieszy, tylko czy teraz przy likwidacji jury, da radę z wygrac Leszczami? Coraz bardziej wydaje mi się to realne
Historia znowu się powtórzy znana polska wokalistka śpiewająca balladę trzeci rok z rzędu
A moim zdaniem wszystkie poprzednie nie licząc duetów i utworów z zespołem Abra! i Abracadabra były lepsze - Kiedyś zapomne, 4 lata i Zatem przepraszam
http://www.tvp.pl/rozrywka/festiwale-i- ... -w-sopocie
Taki występ Iwony na ESC byłby idealny , Super fryzura, świetna sukienka, choreografia, piosenka rytmiczna, szybka wpadająca w ucho, w ojczystym języku, taneczna a zarazem pozwala pokazac jak wspaniałe możliwości głosowe ma Iwona. Idealna piosenka i występ na ESC. A co może zrobic z tą eurowizyjną propozycją? Niewiele
http://www.tvp.pl/rozrywka/festiwale-i- ... -w-sopocie
Taki występ Iwony na ESC byłby idealny , Super fryzura, świetna sukienka, choreografia, piosenka rytmiczna, szybka wpadająca w ucho, w ojczystym języku, taneczna a zarazem pozwala pokazac jak wspaniałe możliwości głosowe ma Iwona. Idealna piosenka i występ na ESC. A co może zrobic z tą eurowizyjną propozycją? Niewiele