Eurowizja

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Mamy kolejne dzikie karty ::krzyw:: - udział w KE 2010 wezmą Sonic Lake z utworem "There is a way" oraz Nefer z "Chciałem zostać sam".
Która gwiazda większa każdy może sam osądzić.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Nie znam nikogo z tej dwójki.

Żenada, że PIN zrezygnował.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Nefer to młodzi chłopacy grający rocka, debiut w tym samym czasie co Video, ale pierwszego to nie znam :P Nie ma sie co oszukiwac, nikt bardziej znany na eurowizję w tym roku nie pojedzie
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Oleg pisze:A Kopania niby znana? Dowiedziałem się o jej istnieniu właśnie w związku z polskimi preselekcjami dopiero.. jak większośc zresztą :ziewam:
Ja - o dziwo! - znałam ją wcześniej, kilka lat temu znana była z piosenki "Sleep" przecież.
Brała udział chyba w jakimś "Idolu" czy podobnym mu tworze.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Tkk_Bolly pisze:Nefer to młodzi chłopacy grający rocka, debiut w tym samym czasie co Video, ale pierwszego to nie znam Nie ma sie co oszukiwac, nikt bardziej znany na eurowizję w tym roku nie pojedzie
No, ja też kojarzę "Nefer" mniej więcej z czasu debutu Video. Ich piosenkę "Nieważne" można chyba swego czasu było usłyszeć na choćby Vivie. Tego drugiego zespołu nie kojarzę.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Nie znam nikogo z kandydatów, ale skoro "Nefer" gra rocka to im kibicuje.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Tkk_Bolly

Ale warto zauważyc jak kariera Video od czasu debiutu poszła do przodu, a zespołu Nefer stanęła w miejscu. A pierwszy singiel "Nieważne" był tak popularny jak "Bella" Video.
No cóż teraz moim faworytem staje się Nefer, fajny utwór, mało tego typu będzie na ESC, będzie się wyróżniał. Pozatym w zespole nikt nie ma skończonych 18 lat chyba, to też pewnie małolaty z różnych krajów będą wysyłac smsy na swoich młodych idoli, oby na Nefer :mrgreen:
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Kolejne trzy dzikie karty: Iwona Węgrowska z piosenką „Uwięziona”, ZoSia z utworem „Jak ptak” i zespół Leszcze z piosenką „Weekend”.
Tutaj można posłuchać wszystkich piosenek
Tkk_Bolly

To pojądą Leszcze :roll: Kiedy nie byli tak popularni to i tak marny"Tak się bawi nasza klasa" zdobył nagrodę publiczności. A teraz po kolejnych sezonach "Tak to leciało" to pewnie i by wygrali z Pin. Iwona Węgrowska rok temu dobra piosenka, w tym trochę gorsza,jednak i tak to moja faworytka :wink:
Tkk_Bolly

Fani Eurowizji z tego co czytam po komentarzach chcą Iwonę :D Co mnie bardzo cieszy, tylko czy teraz przy likwidacji jury, da radę z wygrac Leszczami? Coraz bardziej wydaje mi się to realne :D Historia znowu się powtórzy znana polska wokalistka śpiewająca balladę trzeci rok z rzędu
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Czy Iwona śpiewa balladę, polemizowałbym trochę. Na razie to ona jest moją faworytką, jej piosenka mi się bardzo podoba. JeSli nie pojawi się ktoś lepszy (a bardzo w to wątpię) to kibicuję jej właśnie. Co ciekawe, wcześniejsze jej utwory mnie w ogóle nie powalały, teraz sie postarała. :D
Tkk_Bolly

A moim zdaniem wszystkie poprzednie nie licząc duetów i utworów z zespołem Abra! i Abracadabra były lepsze - Kiedyś zapomne, 4 lata i Zatem przepraszam

http://www.tvp.pl/rozrywka/festiwale-i- ... -w-sopocie

Taki występ Iwony na ESC byłby idealny , Super fryzura, świetna sukienka, choreografia, piosenka rytmiczna, szybka wpadająca w ucho, w ojczystym języku, taneczna a zarazem pozwala pokazac jak wspaniałe możliwości głosowe ma Iwona. Idealna piosenka i występ na ESC. A co może zrobic z tą eurowizyjną propozycją? Niewiele
Tkk_Bolly

Goku

Post autor: Goku »

Tkk_Bolly pisze:Mamy finał w kieszeni! :D
http://muzyka.interia.pl/raport/eurowiz ... ie,1431029
Piosenka nawet fajna, gdyby wywalić te wstawki śpiewane po polsku, bo to brzmi strasznie ::plask wczolo:.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Fajna jest ta piosenka, ale jak przejdzie preselekcje, to będzie cud ::loll::
Polacy raczej nie lubią takich piosenek.
ODPOWIEDZ