Przecież w B&B prawie nigdy nie martwią się takimi szczegółami jak jakieś zapiski, zaraz sprowadzą prawnika który raz dwa zmieni dokument na jaki tylko chcąDawidek pisze:tym wszystkim jest jeden problem. Nie wiadomo, jak sprawa wygląda w dokumentach małego Dominick'a. Jeśli jako ojciec wpisany jest Nick, to jest problem. I ma go Dante. Ja spodziewam się raczej wariantu, że jest wpisana tylko matka, nie pamiętam, czy było o tym mówione, jak to jest w papierach, ale chyba nie było wzmianki. Jeśli nie jest wpisany ojciec - to nie musi być adopcji - tylko procedura uznania ojcostwa.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Super była scena jak Stephanie spoliczkowała Felicie a potem tuliła, obie aktorki dobrze zagrały. Z resztą Susan zawsze gra rewelacyjnie. To by było nienaturalne gdyby Stephanie spokojnie zareagowała na takie rewelacje córki, fajnie ją skrytykowała. Wyszło że Stephanie ma córkę latawice
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ja też się z tego cieszę, ale z innego powodu. Bo to oznacza, że jak go nic nie będzie łączyć z Forresterami (np dziecko) to może wreszcie zniknie z tego serialu. Oby na zawsze. Nie cierpię go.Damians pisze: Oczywiście najbardziej cieszę się z tego, że wielki kapitan jest bezdzietny![]()
Ten nędzny mnarynarzyk nie zasługuje na dziecko, bardzo dobrze mu tak.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Administrator
Do dwóch razy sztuka.
W ankiecie zagłosowało 19 osób. Na pytanie o to, z kim najlepiej byłoby małemu nickowi, najwięcej respondentów, bo 9 wskazało parę Bridget i Dante (47%). Drugie miejsce zajęła opcja Bridget i Nick - na tę parę zagłosowało 6 osób (31%) głosujących. Dwie osoby (10%) wskazały, że najlepszym rozwiązaniem byłby biologiczny ojciec chłopca - Dante, tyle samo osób stwierdziło, że nie ma zdania. Nikt nie zagłosował na rozwiązanie, że najlepiej byłoby mu z osobą trzecią. Dziękuję za oddane głosy.
Spodziewałem się, że Dante powie Bridget, że jest ojcem małego. Na szczęście poszedł po rozum do głowy i nic nie powiedział. Lepszym rozwiązaniem to, że Nick to powie. Nie dziwię się frustracji młodego Marone'a, w końcu w ciągu zaledwie kilku dni stracił dwoje dzieci. Szkoda Bridget. Kolejny cios dla niej, jeśli nic odważy się jej powiedzieć.
W ankiecie zagłosowało 19 osób. Na pytanie o to, z kim najlepiej byłoby małemu nickowi, najwięcej respondentów, bo 9 wskazało parę Bridget i Dante (47%). Drugie miejsce zajęła opcja Bridget i Nick - na tę parę zagłosowało 6 osób (31%) głosujących. Dwie osoby (10%) wskazały, że najlepszym rozwiązaniem byłby biologiczny ojciec chłopca - Dante, tyle samo osób stwierdziło, że nie ma zdania. Nikt nie zagłosował na rozwiązanie, że najlepiej byłoby mu z osobą trzecią. Dziękuję za oddane głosy.
Spodziewałem się, że Dante powie Bridget, że jest ojcem małego. Na szczęście poszedł po rozum do głowy i nic nie powiedział. Lepszym rozwiązaniem to, że Nick to powie. Nie dziwię się frustracji młodego Marone'a, w końcu w ciągu zaledwie kilku dni stracił dwoje dzieci. Szkoda Bridget. Kolejny cios dla niej, jeśli nic odważy się jej powiedzieć.
Możesz oglądać za darmo na stronie TVP:
http://www.tvp.pl/seriale/obyczajowe/moda-na-sukces
To chyba odcinek 4533.
http://www.tvp.pl/seriale/obyczajowe/moda-na-sukces
To chyba odcinek 4533.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Administrator
Zarówno Stephanie, jak i Dante wykorzystują splot wydarzeń do swoich celów. Pana Damiano jeszcze można zrozumieć, w końcu chodzi o jego syna. Jeśli chodzi o Stephanie, to Brooke miała rację - nestorka rodu boi się, żeby Brooke nie zbliżyła się do Ridge'a. Stephanie w ogóle nie chce też widzieć, że Brooke ma inne powody, by nie być z Ridge'em.
Wracając do Dantego - to jest on idealistą, myśląc, że wszystko mu się uda. Bridget zresztą też nią jest - bo myśli, że wszystko się dla niej ułoży.
Wracając do Dantego - to jest on idealistą, myśląc, że wszystko mu się uda. Bridget zresztą też nią jest - bo myśli, że wszystko się dla niej ułoży.
Dante to straszny egoista - chce wychować syna, ale wtedy przy okazji otrzyma powód, dla którego Bridget ma być z nim.
Brooke teraz może się oburzać na pomysł Stephanie, ale za kilka miesięcy będzie prawdopodobnie tak, jak ona mówi: Logan będzie z Nickiem, a Bridget będzie wychowywać Dominicka z Dante, może będą razem. Wątpię, żeby Stephanie w tej sytuacji myślała o Ridge'u. Wie, że bez dziecka Nick i Bridget się rozejdą, więc woli przyśpieszyć bieg wydarzeń i popchnąć Brooke w ramiona Kapitana i zeswatać Bridget z Dante.
Tylko nie to - znowu ślub Bridge'a.
Na dodatek ten ślub będzie fikcją, bo Brooke kocha Nicka.
Bridget jest dziwna - najpierw mówi Nickowi, że ich małżeństwo nie istnieje, że on kocha Brooke, a potem, jak Stephanie mówi to samo, to strzela fochy i mówi, że Stephanie zawsze chce namieszać. Zapomniała, że wszystko to, co usłyszała od niej w kwestii Nicka i Brooke sprawdziło się. Chociaż nie trawię Logan, to wolę, żeby była z Nickiem i przerwał tą całą farsę z Ridge'em. Nikt nie będzie jej miał tego za złe, a tak dalej brnie w kłamstwa.
Bridget jest dziwna - najpierw mówi Nickowi, że ich małżeństwo nie istnieje, że on kocha Brooke, a potem, jak Stephanie mówi to samo, to strzela fochy i mówi, że Stephanie zawsze chce namieszać. Zapomniała, że wszystko to, co usłyszała od niej w kwestii Nicka i Brooke sprawdziło się. Chociaż nie trawię Logan, to wolę, żeby była z Nickiem i przerwał tą całą farsę z Ridge'em. Nikt nie będzie jej miał tego za złe, a tak dalej brnie w kłamstwa.
Administrator
Bridget jest teraz w emocjonalnej huśtawce, Nick też. Stracili córkę, jeszcze się okazało, że Nick nie jest ojcem małego Dominicka. Wydaje mi się, że ta rozmowa między małżonkami była niepotrzebna, oboje tkwili w emocjach, wątpliwościach. Lepiej byłoby im gdyby oboje przeczekali kilka dni z tą rozmową, a tak na szybko próbują rozwiązać swoje problemy.
Mnie nie dziwią fochy Bridget. Widzi, że Stephanie knuje kolejny plan - ona to ma tupet, podobnie jak Dante. Niestety, Bridget sobie na to pozwala.
Komentarza Stephanie nie komentować, bo, "tupet" to najłagodniejsze określenie wobec jej zachowania.
Mam wątpliwości, co do zachowania Brooke...Nie wiem, czy ona powiedziała "tak" na złość Stephanie, czy z miłości, czy z jeszcze innego powodu.
Mnie nie dziwią fochy Bridget. Widzi, że Stephanie knuje kolejny plan - ona to ma tupet, podobnie jak Dante. Niestety, Bridget sobie na to pozwala.
Komentarza Stephanie nie komentować, bo, "tupet" to najłagodniejsze określenie wobec jej zachowania.
Mam wątpliwości, co do zachowania Brooke...Nie wiem, czy ona powiedziała "tak" na złość Stephanie, czy z miłości, czy z jeszcze innego powodu.
Farsą to był związek Brooke i Nick'a. Ja się bardzo cieszę, że Brooke i Ridge się zeszli, bo zawsze kiedy Brooke jest z Ridgem bardziej ją lubię (no prawie zawsze). Brooke i Ridge schodzą się i rozstają od lat, więc nie można tego nazywać farsą, jakby to był jakiś przelotny romans.Pottermaniack pisze:Chociaż nie trawię Logan, to wolę, żeby była z Nickiem i przerwał tą całą farsę z Ridge'em.
Jak bardzo Stephanie nie byłaby bezczelna zawsze ma w mniejszym lub większym stopniu racjęDawidek pisze:Komentarza Stephanie nie komentować, bo, "tupet" to najłagodniejsze określenie wobec jej zachowania.
Gdy widzę tego rozwydrzonego Ridge'a jak kpi razem z Brooke z całego świata to mam ochotę przełączyć kanał. Już wolę tego dziada Nicka, chociaż ten też nie wie czego chce.
Wszyscy jak zwykle obijają się o ściany, i tylko Stephanie ma trochę oleju w głowie, ale ona jest tą podłą intrygantką więc niech spada do domku dla gości
Wszyscy jak zwykle obijają się o ściany, i tylko Stephanie ma trochę oleju w głowie, ale ona jest tą podłą intrygantką więc niech spada do domku dla gości
Brooke dziś była świetna
przygadała Stephanie oraz Ridge'owi, on teraz jak jej posłuszny piesek i Brooke przyjeła jego oświadczyny i poszli na pięterko...ale nie do seksu a do RJa gdzie Brooke mówiła piękne rzeczy... a sęp Stephanie poleciała od razu do Bridget wyczuwając koniec jej związku z Nickiem skoro już nie ma między nimi kleju jak powiedziała Bridget (czyli nie ma dzieci)
Brana przechodzi z ręki do ręki - od Ridge w ramiona Nicka.
Tego jeszcze nie było-panna młoda porwana sprzed ołtarza przez brata pana młodego.
Nareszcie małżeństwo Nicka i Bridget dobiegło końca, aż dziw, że przetrwało te wszystkie kryzysy. W najbliższym czasie zapewne runie mit, że Ridge jest przeznaczeniem Brooke. Logan jest zawsze z tym, który pasuje do aktualnej sytuacji, niekoniecznie z Forresterem. Dziwne, że na ślubie było tak mało osób z rodziny.
Skąd Stephanie wytrzasnęła taką świetną, jakrawo-fioletową komórkę?
Brooke tryumfowała nad Stephanie i kazała jej milczeć, a i tak ostatnie słowo należało do Królowej.
Nareszcie małżeństwo Nicka i Bridget dobiegło końca, aż dziw, że przetrwało te wszystkie kryzysy. W najbliższym czasie zapewne runie mit, że Ridge jest przeznaczeniem Brooke. Logan jest zawsze z tym, który pasuje do aktualnej sytuacji, niekoniecznie z Forresterem. Dziwne, że na ślubie było tak mało osób z rodziny.
Skąd Stephanie wytrzasnęła taką świetną, jakrawo-fioletową komórkę?
Brooke tryumfowała nad Stephanie i kazała jej milczeć, a i tak ostatnie słowo należało do Królowej.