Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Zablokowany
vizar

Post autor: vizar »

witam !
tutaj zglasza sie kolejny fan Kim 8) cudowna jest :serce:

pozdrawiam wszystkich fanów BB
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Victor jest takim samym intrygantem jak Brooke. Ridge ją kocha tylko boi się tego przyznać gdyby mu była oboujętna to nie martwił się nią i tym co robi z Victorem tylko cieszył się ,że jest szcześliwa. Kim się dziś popłakała :( Ależ ona ma dobre serducho.... Amber strasznie wyglądała ona chyba naprawde kocha to nie narodzone maleństwo... Nie moge patrzeć na jej cierpienie
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Roxi

Post autor: Roxi »

To prawda, bardzo ładna była ta scena z Amber i Kimberly. W tej scenie obie były bohaterkami pozytywnymi.
Zbieraj me gesty, przyklejaj do papieru, powstanie z nich osobowosc, dla Ciebie - przyjacielu. Zadumaj się nad nią, odczytaj ją "inaczej" - zabacz jak wiele może mieć ona znaczeń.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Mi sie podobał tekst :"Nazywam sie Victor Newman i nikt nie bedzie tak ze mną pogrywał":) to skojarzyło mi się normalnie z Jamesem Bondem :lol: "My name is Newman...Victor Newman":) A ta pielęgniarka ze szpiatala jaka głuuupia ! :roll: Jak mogła nie zauważyć od razu ze Amber jest w ciąży z takim brzuchem ! Dopiero jak Kimberly jej powiedziała , to się skapneła. Jak już mówicie o tych rajstopach Kimberly (heh) to ja sie wypowiem może o spódnicy - skojarzyła mi się ze szkolnym stylem TaTu;)
Pozdrawiam
krzysno

Post autor: krzysno »

bb-alexander pisze:Victor jest takim samym intrygantem jak Brooke. Ridge ją kocha tylko boi się tego przyznać gdyby mu była oboujętna to nie martwił się nią i tym co robi z Victorem tylko cieszył się ,że jest szcześliwa.
A tu się nie zgodzę, można być zazdrosnym o podrywacza Victora (w końcu jest na kolacji z jego byłą żoną) i kochać Taylor. To że Brooke mówi iż są na siebie skazani i Ridge ją kocha nie musi przecież oznaczać prawdy, co zresztą wytknął jej Victor. Bardzo podobało mi się jego zagranie i zdemaskowanie intrygi Brooke. Jednak faceci nie są wcale tacy głupi, za jakich niektóre kobiety ich uważają. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
fanka mns

Post autor: fanka mns »

A ja przestraszyłam się nie na żarty jak Wiktor rzekł "zrywam kontrakt" ...aż mnie przerażenie wzięło...dopiero potem sytuacja się całkowicie odwróciła...
Sytuacja w szpitalu faktycznie zaskakująca, z obu stron Amber ,jak i KIm...ciekawe tylko, czemu Amber nie kazała zadzwonić po Ricka a prosiła Kim ,żeby z nią została....zobaczymy :)
krzysno

Post autor: krzysno »

fanka mns pisze:A ja przestraszyłam się nie na żarty jak Wiktor rzekł "zrywam kontrakt" ...aż mnie przerażenie wzięło...dopiero potem sytuacja się całkowicie odwróciła...
Sytuacja w szpitalu faktycznie zaskakująca, z obu stron Amber ,jak i KIm...ciekawe tylko, czemu Amber nie kazała zadzwonić po Ricka a prosiła Kim ,żeby z nią została....zobaczymy :)
To bym tak wytłumaczył, że Amber jest w szoku i widziała przed sobą znajomą osobę - Kimberly, co jej chwilowo wystarczyło. Jak jej się "polepszy" to zawiadomi Ricka.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

mailo pisze:Mi sie podobał tekst :"Nazywam sie Victor Newman i nikt nie bedzie tak ze mną pogrywał":) A ta pielęgniarka ze szpiatala jaka głuuupia ! :roll: Jak mogła nie zauważyć od razu ze Amber jest w ciąży z takim brzuchem ! Dopiero jak Kimberly jej powiedziała , to się skapneła.
No właśnie, też się z tego śmiałam :) Może pomyślała, że Amber jest po prostu puszysta. :) Podobało mi się, że Victor jednak nie zerwał kontraktu i pragnie pomóc Brooke :) Ale tak jak ktoś tu już pisał, też się przestraszyłam gdy powiedział, że zrywa kontrakt - nie spodziewałam się tego.
Awatar użytkownika
AdamST220

Post autor: AdamST220 »

Masz u mnie wielkiego plusa Vizar :!: Witaj w naszym nielicznym gronie pięknej Kim :serce:
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Intryga Brooke wypadła celująco. Żal mi Taylor zostać upokorzonym przez męża przy swojej największej rywalce. Współczuje Amber przeżywa teraz ciężkie chwile może stracić dziecko i jednocześnie Ricka. Kimberly to dobra dusza, że tak wspiera psychicznie Amber. Może jeszcze zostaną przyjaciółkami.
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
Paco

Post autor: Paco »

No nie Ridge to skończony idiota. Skompromitowal się robiąc te sceny. Victor się z niego smiał, było z czego :oops: Taylor powinna wyjść z lokalu i nie zawracać sobie nim głowy. A co do Amer i Kim to faktycznie nastąpiła jakaś odmiana, ale nie sądze, ze to długo potrwa.
Awatar użytkownika
fanka mns

Post autor: fanka mns »

Mało powiedziane, że Ridżunio to idiota, jak można być tak nierozumnym stworzeniem i nie wiedzieć czego się chce, miota się między Brooke i Taylor jak ta ćma na ślepo i sam nie wie do czego dąży....
Na miejscu Taylor tez bym wyszła i nici z robienia dzieci a na miejscu Brooke pogoniłabym go daleko i na jego oczach wyszła z Wiktorem...
Ten facet działa mi na nerwy jak mało kto...casanova od siedmiu boleści..ech...
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Kurde, nie obejrzałam dzisiaj, bo chyba ktoś napisał na forum, że nie ma w piątek żadnego odcinka i nie zaprogramowałam go sobie ;( Dobrze, że są powtórki, nagram sobie w poniedziałek, bo to ciekawy odcinek musiał być :twisted:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Amber na pweno zadziwiła Kimberley iż oddała nerkę Rickowi oraz jak w panice powiedziała aby w razie czego ratowali dziecko a nie ją -pokazała znowu swój charakter -teraz tym bardziej Kimberley powinna się odwalić.
Brooke udała się jej mała intryga -Ridge zareagował ośmieszając Taylor -będzie musiała pani doktor namówić go szybko na to dziecko :lol: Teraz mam odcinki kiedy Brooke ma najbardziej krótkie włosy -chwilami jak na nią patrzę uważam iż dziwnie wygląda. Taylor by tak nie pozwolili się pokazać -daliby jej perukę :lol:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Wiesz Adex, bardzo męczą mnie te ostatnie akcje Brooke :? Bardzo ją kocham, ale teraz mam ochotę nią potrząsnąć i powiedzieć ..." dziewczyno, daj sobie spokój z tym idiotą" ::kwasny::
To już jest obsesja, a nie miłość. Tylko w serialu może się tak zachowywać kobieta - piękna, inteligentna, bogata, wzbudzająca pożądanie innych mężczyzn i mogąca mieć cały świat u swych stóp. :shock:
W realu każda kobieta pogoniłaby tego durnia Ridge'a do diabła ::kwasny::
Na głupotę Taylor też już nie mogę patrzeć. Mądra pani psycholog nie widzi, że to wszystko farsa - ten cały ich beznadziejny trójkąt ::krzyw:: I w tej sytuacji decydować się na dziecko :?: :nie:
Widzę, że moja miłość do Brooke mnie wykańczy, bo nie mam wpływu na tych idiotów scenarzystów i nie mogę wkroczyć w akcję żeby zrobić tam porządek. ::cojest::
A będzie chyba jeszcze gorzej - nie wiem jak to przetrzymam :cry:
Zablokowany