Gotowe na wszystko (Desperate Housewives)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

No, fajnie :serce: W ogóle w ostatnim odcinku zobaczyliśmy kilku dobych ( i złych :wink: ) znajmoych : George'a, Mary Alice, Johna, czy Rexa.
Ciekawy ten wątek z Orsonem ::jezyk:: Na początku myślałem, że to były mąż Susuan jedzie tym autem a tu :twisted:
Szkoda tylko, że zaczyna mieć kontakty z Bree. Nie wiem, czy zniesie kolejnego psychola w swoim życiu ::kwasny:: W każdym razie bardzo ładnie się zachowała przed córką i pojawiła się szansa na poprawę ich kontaktów :D
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

I ten psychol jeszcze jest dentystą! ::bojesie:: Aż mnie ciarki przeszły, wyobrażacie sobie leczyć zęby u takiego psychola? Ciekawe o co chodzi z tą kobietą którą odwiedza w zakładzie? Pewnie ją w cos wrobił.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Szkoda Mike'a :cry: Mam nadzieje, ze zyje i bedzie w III serii :( :( :( :( :( Orson jest stukniety tak jak Georg ::kwasny:: :zmiesz::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Wszyscy dentyści, lekarze i aptekarze mają fioła na punkcie Bree :?
Nobody does it better
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

W końcu obejrzałam ten ostatni odcinek i mam nadzieję, ze Mike przeżył. Liczyłam, że ułoży się mu i Susan jeszcze w tej serii a tak nie wiadomo, czy w ogóle żyje :( Dobrze, że Gaby wyrzuciła Carlosa z domu :twisted: Oby tylko ta Chinka jej jakiegoś numeru nie wykręciła teraz...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Nie spodziewałem się po Carlosie takich rzeczy, ale fakt Gabby kazała mu "zafundować" sobie romans... Mam nadzieje ,że Gabrielle znajdzie sobie kogoś bo jest cudowną kobietą. Dziwi mnie decyzja Gabby, nie chciała dziecka, zgodziła się na nie ze względu na Carlosa a skoro jego już przekreśliła to co z dzieckiem?

Susan tak czekała na Mike a tu nic, ostatecznie pomyślała ,że zrezygnował ,że ma ją gdzieś a on niestety ale został potrącony i to przez kogo!? Co on chciał osiągnąć? Susan kocha Mika ale może już ta miłość się skończyła, potrącenie wyglądało groźnie...

Desperackie ratowanie Bree bardzo mi się nie podobało! Przecież policja i FBI mogła nie zdążyć a ten psychol Matthew mógł ją zastrzelić, Danielle wróciła do matki, mam nadzieje ,że Andrew też wróci....

Ciesze się ,że Lynette zaakceptowała dziecko męża, w końcu nie zrobił go w trakcie ich małżeństwa więc... Szkoda tylko ,że był taki nie szczery!Ale pewnie córeczka i jej mamusia ostro zawojują jeszcze w życiu Lynette.
----------------------------------------------------------------------------------------
1 sezon "Gotowych na wszystko" we wrześniu w Polskich sklepach, pewnie cena będzie wahać się między 169-199 złotych. Nie będzie dodatków specjalnych za to wynagrodzeniem ma być lektor! Tutaj zdjęcie polskiego wydania DH na DVD:
Obrazek
I strona na której wszystko o DVD "DH" w Polsce
Tutaj
Nobody does it better
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Ale Gaby o tym romansie mówiła znacznie wcześniej. Potem już się im niby ułożyło, mieli dziecko, ta scena gdy prawdziwi biologiczni rodzice odebrali małą była świetna i pokazała, że Gaby naprawdę pokochała to maleństwo. W końcu postanowili mieć własne innym sposobem. Głupio ze strony Carlosa, że romansuje z Chinką i że jeszcze się usprawiedliwiał tym starym przyzwoleniem, przecież wszystko się zmieniło i szło ku lepszemu... Ale musiał to zepsuć ;)
Gabra-Sheila

Już z niecierpliwością czekam na III serie. I kolejny zły mężczyzna trafia się Bree. Najbardziej mnie ciekawi co z Mikiem,a le mam nadzieję, ze wszystko ok.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Tak, Bree coś ma pecha do mężczyzn, tych złych za to oni ją ubustwiają... Też zastanawiam się co z Miki'em.... Mam nadzieje ,że żyje bo widać między nim a Susan wielką chemię! 3 sezon startuje w USA 23 września więc myśle ,że POLSAT (jeśli wogule zdecyduje się emitować, bo wiemy ,że ten kanał lubi przerywać seriale w połowie m.in. Przyjaciele) wyemituje koło grudnia, ewentualnie na początku 2007 roku aby te straty nie były za wielkie.

[ Dodano: 2006-07-17, 15:59 ]
Gdyby ktoś nie widział tutaj mamy filmik z gry "Desperate Housewives" czyli jak będziemy bawić się już w 2007!

Download
Nobody does it better
Gabra-Sheila

Wyczytaam przed chwilą na onecie, że pojawi się nowy obiekt uczuć Susan. A to by znaczyło, że Mike nie żyje :?: :?: Nie, wystarczy śmierci w tym serialu. Rok temu zmarł Rex, bo został ostruty przez George'a. Teraz Matthew zastrzelony przez policje, a gdyby do tego doszedł Mike załamka :cry: :cry: :cry: www.jamesdenton.com ::krzyw::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Obawiam się ,że Mike umrze skoro Susan znajduje nowego adoratora...
Mary Alice, matka Carlosa, Rex, dziadek Zack'a, Matthew i Mike!! Wystarczy tych śmierci!
Wolę aby w trzeciej serii wystąpił Mike i wrócił Andrew, ale scenarzyści lubią zaskakiwać!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
alexisjunior

Post autor: alexisjunior »

Jeżeli ktoś jest bardzo ciekawy tego, co wydarzy się w trzecim sezonie "Gotowych na wszystko", to daję link do SPOILERU :
http://www.filmweb.pl/Wiem,co,b%EAdzie, ... ,id=471846
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Wow :shock: Dzięki alexisjunior :: bow ::
Ja z reguły nie czytam spoilerów, ale na ten się skusiłem.

Nie czytać dalej ::jezyk:: :

[shadow=red]Ślub Bree i Orsona :shock: :shock: [/shadow]
Awatar użytkownika
alexisjunior

Post autor: alexisjunior »

Jak to przeczytałam, to już nie mogę się doczekać kiedy to w Polsce wyemitują :)
Ostatnio zmieniony 2006-07-18, 19:21 przez alexisjunior, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dzięki ja też przeczytałem, w końcu to za długo czekać. :) a to i tak tylko zachęta.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ