Nie spodziewałem się po Carlosie takich rzeczy, ale fakt Gabby kazała mu "zafundować" sobie romans... Mam nadzieje ,że Gabrielle znajdzie sobie kogoś bo jest cudowną kobietą. Dziwi mnie decyzja Gabby, nie chciała dziecka, zgodziła się na nie ze względu na Carlosa a skoro jego już przekreśliła to co z dzieckiem?
Susan tak czekała na Mike a tu nic, ostatecznie pomyślała ,że zrezygnował ,że ma ją gdzieś a on niestety ale został potrącony i to przez kogo!? Co on chciał osiągnąć? Susan kocha Mika ale może już ta miłość się skończyła, potrącenie wyglądało groźnie...
Desperackie ratowanie Bree bardzo mi się nie podobało! Przecież policja i FBI mogła nie zdążyć a ten psychol Matthew mógł ją zastrzelić, Danielle wróciła do matki, mam nadzieje ,że Andrew też wróci....
Ciesze się ,że Lynette zaakceptowała dziecko męża, w końcu nie zrobił go w trakcie ich małżeństwa więc... Szkoda tylko ,że był taki nie szczery!Ale pewnie córeczka i jej mamusia ostro zawojują jeszcze w życiu Lynette.
----------------------------------------------------------------------------------------
1 sezon "Gotowych na wszystko" we wrześniu w Polskich sklepach, pewnie cena będzie wahać się między 169-199 złotych. Nie będzie dodatków specjalnych za to wynagrodzeniem ma być lektor! Tutaj zdjęcie polskiego wydania DH na DVD:
I strona na której wszystko o DVD "DH" w Polsce
Tutaj