Raczej mostka.Mikiks pisze:Ona ma biust na wysokości pasa
Na wysokości pasa czy mostka jeden pies.Pottermaniack pisze:Bluzka była dobra, bo sprawiła, że biust nie rzucał się w oczy. Postronny widz nie zwróciłby na niego uwagi.Jeśli ktoś wie o jej operacjach, automatycznie zwraca uwagę na szczegóły i niedoskonałości.
Raczej mostka.Mikiks pisze:Ona ma biust na wysokości pasa
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Administrator
Blond?? Kiedy czytałam Wasze posty, że zmieniła kolor włosów to myślałam, że może jakiś troche jaśniejszy, może rudy? Ale blond?? Przecież ta dziewczyna ma nie ciemną, a czarną oprawę oczu!! Wygląda pewnie jak w peruce. Aż z ciekawości obejrzę dzisiaj odcinek:)
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Sad but true
Fajna odmiana ta różowa koszula Stephanie, taki luźny styl to prawdziwy styl Susan
Nie mam nic przeciwko, głupie jest ciągłe chodzenie w kostiumach i garniturach. W przypadku Stephanie głównie zmienia się w ostatnich latach tylko kolor kostiumu 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Styl który prezentuje Stephanie (czyli te kostiumiki) pasuje do jej postaci i pozycji którą zajmuje.
Poza tym, kobieta ta niestety nie ma takich możliwości jak np Jackie, ma dużo bardziej zawężony zakres pasujących jej ubrań.
A co do Jackie i jej stylu - super. Dama na wysokim poziomie z dobrym gustem.
Poza tym, kobieta ta niestety nie ma takich możliwości jak np Jackie, ma dużo bardziej zawężony zakres pasujących jej ubrań.
A co do Jackie i jej stylu - super. Dama na wysokim poziomie z dobrym gustem.
I’m your dream, make you real
Sad but true
Sad but true