Post autor: Pottermaniack »

Bluzka była dobra, bo sprawiła, że biust nie rzucał się w oczy. Postronny widz nie zwróciłby na niego uwagi. :P Jeśli ktoś wie o jej operacjach, automatycznie zwraca uwagę na szczegóły i niedoskonałości.
Mikiks pisze:Ona ma biust na wysokości pasa :D
Raczej mostka. :P
Awatar użytkownika
Tim
Awatar użytkownika

Post autor: Tim »

Pottermaniack pisze:Bluzka była dobra, bo sprawiła, że biust nie rzucał się w oczy. Postronny widz nie zwróciłby na niego uwagi. :P Jeśli ktoś wie o jej operacjach, automatycznie zwraca uwagę na szczegóły i niedoskonałości.
Mikiks pisze:Ona ma biust na wysokości pasa :D
Raczej mostka. :P
Na wysokości pasa czy mostka jeden pies. ::jezyk:: I tak to wygląda fatalnie nawet mój ojciec zwrócił na jej wygląd uwagę jak oglądałem B&B w dużym pokoju, a on coś tam robił. Zobaczył Taylor i się przeraził bo pamiętał ją jeszcze z tych odcinków z początków B&B kiedy była piękna.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."

Post autor: Mikiks »

No właśnie, co za różnica na jakiej wysokości ma, po prostu jest wstrętnie obwisły jak u 200-letniej babci :P :P :P :twisted:

Post autor: Gabra-Sheila »

Brooke miała wczoraj (i przedwczoraj? :D ) śliczną bluzeczkę na sobie :serce: :serce: :serce: Niebieski kolor, uwielbiam <3 Jak dla mnie genialna : )
Chciałabym mieć taką w swojej szafie ::rad::
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Co sądzicie o nowym kolorze włosów Gaby? :? Ja wolałem ją w poprzednim.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Tim
Awatar użytkownika

Post autor: Tim »

No cóż tym razem styliści B&B się nie popisali. Według mnie Gaby w takiej fryzurze prezentuje się bardzo niekorzystnie.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Zgadzam się. Gaby jako postać jest Latynoską, więc te blond włosy w jej wypadku mogą nieco sztucznie wyglądać. Lepiej byłoby, gdyby zostawiono jej poprzedni kolor włosów. Wyglądała naturalniej.

Post autor: Tiril »

Blond?? Kiedy czytałam Wasze posty, że zmieniła kolor włosów to myślałam, że może jakiś troche jaśniejszy, może rudy? Ale blond?? Przecież ta dziewczyna ma nie ciemną, a czarną oprawę oczu!! Wygląda pewnie jak w peruce. Aż z ciekawości obejrzę dzisiaj odcinek:)
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true

Bridget wyglądała wczoraj świetnie, reszta średnio, za to Stephanie wyszła najlepiej w tej różowej koszuli. :lol: Żeby w czymś takim pokazać się publicznie ( w firmie ), w dodatku kiedy mąż, syn i wnuk są projektantami...

Post autor: Damians »

Stephanie robi teraz jako sprzątaczka w przytułku, więc ta koszula pasuje jak ulał.

Gaby faktycznie w tym kolorze wygląda tragicznie. Jakby trochę obcięła te włosy, to może wyglądałaby jakoś korzystniej...

A Bridget już kiedyś miała na sobie ten czarny, dziwny kostium :mrgreen:

Ale Stephanie jest współzałożycielką jednego z najbardziej szanowanych domów mody na świecie, mogła się jakoś odpowiednio ubrać do tego miejsca. A co, jakby ją zobaczyli paparazzi? :roll:

Post autor: Beja »

Ich nigdy nie przyłapują paparazzi. ::jezyk::
Choćby Brooke i Nick - było wiele okazji, żeby ich przyłapać i nic. :roll:

Post autor: Adex-fan Brooke »

Fajna odmiana ta różowa koszula Stephanie, taki luźny styl to prawdziwy styl Susan :D Nie mam nic przeciwko, głupie jest ciągłe chodzenie w kostiumach i garniturach. W przypadku Stephanie głównie zmienia się w ostatnich latach tylko kolor kostiumu ::rad::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Styl który prezentuje Stephanie (czyli te kostiumiki) pasuje do jej postaci i pozycji którą zajmuje.
Poza tym, kobieta ta niestety nie ma takich możliwości jak np Jackie, ma dużo bardziej zawężony zakres pasujących jej ubrań.
A co do Jackie i jej stylu - super. Dama na wysokim poziomie z dobrym gustem.
Sad but true

Dlaczego Jackie chodzi po firmie w czerwonym szlafroku??
Sad but true
ODPOWIEDZ