Identyfikujecie się w jakiś sposób z bohaterami?
Ciekawa wypowiedz. Ja jakoś nigdy po przez Mode nie starałem się być bardziej elegancki, przeważnie to mnie smieszyła ta sztuczna kultura.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
-
Oj! chip chłopem? - nigdy w życiu, ja wam pokaże! Zainteresowało mnie to, że z Mody czerpiasz wałsnie pozytywne wartośći, dla mnie ten serial jest bardziej relaksem, niz źródłem.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
Moze nie tyle sie identyfikuje co zauważam pewne wspolne cechy w mojej osobie i postaci serialowej....
Brook-jak sobie cos postanowie to to osiągne... nie zawsze fair....
Bree z desperatek- po mamie mam pedantyzm i perfekcjonizm
Pozatym sledze do sie w modziw swiatowej dzieje ale nie wiem komu to przypisac bo pomino ze serial jest o odmu mody to po za (Morgan, Czasem Tylor i Brook) to mało kto tam wyglada jak byobcował z modą....
Brook-jak sobie cos postanowie to to osiągne... nie zawsze fair....

Bree z desperatek- po mamie mam pedantyzm i perfekcjonizm
Pozatym sledze do sie w modziw swiatowej dzieje ale nie wiem komu to przypisac bo pomino ze serial jest o odmu mody to po za (Morgan, Czasem Tylor i Brook) to mało kto tam wyglada jak byobcował z modą....
Czy BECKY UMRZE
Proszę napiszczie czy becky umrze
Re: Czy BECKY UMRZE
A co to ma do tematu??Napisz to w "Komu drobny Spojler??" albo "Wkrótce na TVP1"...Do tego tu to NIEspojlerowe!!!Ambrosia Moore pisze:Proszę napiszczie czy becky umrze
Zauważyłam, że odkąd intensywnie oglądam "Modę na sukces" zaczęłam większą wagę przywiązywać do sposobu ubierania się
. Ubieram się bardziej elegancko, bo kiedyś preferowałam sportową odzież. Cieszę się z tej zmiany
.
Gdybym miała wskazać postać, która jest najbardziej zbliżona do mnie charakterem, powiedziałabym, że jest to Becky
. Z natury jestem spokojną osobą, staram się być życzliwa wobec innych, nie miewam szalonych pomysłów. Niestety czasem brakuje mi spontaniczności
Ogólnie dostrzegam, że "Moda na sukces"wywiera na mnie pozytywny wpływ
.

Gdybym miała wskazać postać, która jest najbardziej zbliżona do mnie charakterem, powiedziałabym, że jest to Becky

Ogólnie dostrzegam, że "Moda na sukces"wywiera na mnie pozytywny wpływ

Hehe, ja nie wiem czy mam coś wspólnego z którymś z bohaterów MNS... Może jestem trochę z charakteru podobny do Stephenie (Oh my god
), łatwo się wściekam o byle co (Przypomina mi się scena ze snu Thorne'a kiedy Steph dowiedziała się żeThorne kocha Brooke, to jak się rzucała na tym wózku było bezcenne...) i jestem bardzo uparty.

Mojego charakteru w żadnym bohaterze nie mogę dostrzeć , ale napewno mam coś z Twany 

Ostatnio zmieniony 2006-11-23, 21:58 przez Robi, łącznie zmieniany 1 raz.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Comeback + I Love Lauren & Sheila :-D...
Elo! Wróciłem po dłuższej nieobecności - kilkakrotne awarie internetu i pare zwykłych ale dużych zajęć domowych! No. to wracając do tematu (chociaż jestem naturalnie facetem!
) to najbardziej identyfikuje się z... Lauern (jeśli chodzi m.in. o charakter, specyficzne poczucie humoru, pewnego rodzaju luz
itp). Czasem identyfikuje się też z... Sheilą - gdy ktoś zaczyna mnie wnerwiać
)!!! Wtedy ja kombinuje, ja by tu "uspokoić" jakiegoś gościa (lub też gościówę
) Z reguły jestem pacyfistą jak Lauren, a w ekstremalnych przypadkach jestem "lekko wojowniczy" - jak Sheila
) Ale spoko, luzik!
w sumie jestem
!!! Zresztą pewnie większość z Was lubi je co nie
P.S. Niebawem się spotkamy (ten weekend) w dziale: Galeria Lauren - tam będą nowości! Pa
...

Czasami odgrywam sobie w domowym zaciszu scenki z "Mody..."
Próbuję się wczuć w postacie, poznać ich uczucia. To fajna zabawa.
A ostatnio często się bawię z młodszą siostrą w kalambury. To znaczy pokazujemy jakieś scenki z serialu i zgadujemy, która postać w nich uczestniczyła. 

No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...