Identyfikujecie się w jakiś sposób z bohaterami?

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Kingsajz

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Kingsajz »

Ciekawa wypowiedz. Ja jakoś nigdy po przez Mode nie starałem się być bardziej elegancki, przeważnie to mnie smieszyła ta sztuczna kultura.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

A można i tak :) Ja staram się być właśnie taki elegancki i stylowy. Nie lubie być hamski i może dlatego nie chodze ze spodniami z rozpoorkiem w kolanach i bluzach z kapturami oraz na łyso! :| Wole bardziej styl normalny nie hip hopowy :) Elegancko i kulturalnie... :)
Nobody does it better
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Oj! chip chłopem? - nigdy w życiu, ja wam pokaże! Zainteresowało mnie to, że z Mody czerpiasz wałsnie pozytywne wartośći, dla mnie ten serial jest bardziej relaksem, niz źródłem.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
anna

Post autor: anna »

Moze nie tyle sie identyfikuje co zauważam pewne wspolne cechy w mojej osobie i postaci serialowej....
Brook-jak sobie cos postanowie to to osiągne... nie zawsze fair.... :oops:
Bree z desperatek- po mamie mam pedantyzm i perfekcjonizm
Pozatym sledze do sie w modziw swiatowej dzieje ale nie wiem komu to przypisac bo pomino ze serial jest o odmu mody to po za (Morgan, Czasem Tylor i Brook) to mało kto tam wyglada jak byobcował z modą....
Ambrosia Moore

Czy BECKY UMRZE

Post autor: Ambrosia Moore »

Proszę napiszczie czy becky umrze
Goku
x 2

Re: Czy BECKY UMRZE

Post autor: Goku »

Ambrosia Moore pisze:Proszę napiszczie czy becky umrze
A co to ma do tematu??Napisz to w "Komu drobny Spojler??" albo "Wkrótce na TVP1"...Do tego tu to NIEspojlerowe!!!
Ambrosia Moore

Post autor: Ambrosia Moore »

NAŚLADUJĘ MAKSYMALNIE AMBER miny i wogóle przydawaja się hahehihohu
Kitty

Post autor: Kitty »

Zauważyłam, że odkąd intensywnie oglądam "Modę na sukces" zaczęłam większą wagę przywiązywać do sposobu ubierania się ::ok:: . Ubieram się bardziej elegancko, bo kiedyś preferowałam sportową odzież. Cieszę się z tej zmiany ::rad:: .
Gdybym miała wskazać postać, która jest najbardziej zbliżona do mnie charakterem, powiedziałabym, że jest to Becky :) . Z natury jestem spokojną osobą, staram się być życzliwa wobec innych, nie miewam szalonych pomysłów. Niestety czasem brakuje mi spontaniczności :oops:
Ogólnie dostrzegam, że "Moda na sukces"wywiera na mnie pozytywny wpływ :serce: .
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Hehe, ja nie wiem czy mam coś wspólnego z którymś z bohaterów MNS... Może jestem trochę z charakteru podobny do Stephenie (Oh my god ::plask wczolo: ), łatwo się wściekam o byle co (Przypomina mi się scena ze snu Thorne'a kiedy Steph dowiedziała się żeThorne kocha Brooke, to jak się rzucała na tym wózku było bezcenne...) i jestem bardzo uparty.
Robi
x 2

Post autor: Robi »

Mojego charakteru w żadnym bohaterze nie mogę dostrzeć , ale napewno mam coś z Twany ::loll::
Ostatnio zmieniony 2006-11-23, 21:58 przez Robi, łącznie zmieniany 1 raz.
Cosmo

Post autor: Cosmo »

No ja też! :mrgreen: :lol:
Kate

Post autor: Kate »

Ja z nikim się nie utożsamiam. jestem wyjątkowa,oryginalna i niepowtarzalna xP

P.S. hejka wszystkim,jestem njÓ ; >
arturkcf

Post autor: arturkcf »

Robi pisze:Mojego charakteru w żadnym bohaterze nie mogę dostrzeć , ale napewno mam coś z Twany ::loll::
Hahahaha! Może szyję? :P Fajnie, że pojawiła się w serialu znowu, pewnie na krótko:/, lecz zawsze coś. Pod jakimi względami uważasz że masz coś z Tawny?
JamesBond#00788

Comeback + I Love Lauren & Sheila :-D...

Post autor: JamesBond#00788 »

Elo! Wróciłem po dłuższej nieobecności - kilkakrotne awarie internetu i pare zwykłych ale dużych zajęć domowych! No. to wracając do tematu (chociaż jestem naturalnie facetem! :) ) to najbardziej identyfikuje się z... Lauern (jeśli chodzi m.in. o charakter, specyficzne poczucie humoru, pewnego rodzaju luz :D itp). Czasem identyfikuje się też z... Sheilą - gdy ktoś zaczyna mnie wnerwiać :x )!!! Wtedy ja kombinuje, ja by tu "uspokoić" jakiegoś gościa (lub też gościówę :P ) Z reguły jestem pacyfistą jak Lauren, a w ekstremalnych przypadkach jestem "lekko wojowniczy" - jak Sheila :twisted: ) Ale spoko, luzik! :lol: w sumie jestem ::ok:: !!! Zresztą pewnie większość z Was lubi je co nie :?: P.S. Niebawem się spotkamy (ten weekend) w dziale: Galeria Lauren - tam będą nowości! Pa :!: 8) ...
Kaska

Post autor: Kaska »

Czasami odgrywam sobie w domowym zaciszu scenki z "Mody..." :mrgreen: Próbuję się wczuć w postacie, poznać ich uczucia. To fajna zabawa. :) A ostatnio często się bawię z młodszą siostrą w kalambury. To znaczy pokazujemy jakieś scenki z serialu i zgadujemy, która postać w nich uczestniczyła. :lol:
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
ODPOWIEDZ