Ogólnie o filmach

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

gregi pisze:ja sie w piątek wpraszam do kumpla by w koncu zobaczyc ten film. a Piłe (1 czesc) obejrzalem tylko do polowy bo wyszedlem z kuzynem na impreze, a rano odsypialismy i potem szybko trzeba bylo odniesc film z powrotem do wypożyczalni. :(
Ty się lepiej wproś do mnie, bo mi tylko obecujesz że na kawkę wpadniesz i obiecujesz.. :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
gregi

Post autor: gregi »

wiwi pisze:Piła 1 i Piła 2 są super. Gregi musisz obejrzeć, jeśli lubisz takie filmy oczywiście :) Ale mi się bardzo podobało i druga część była tak samo zaskakująca jak pierwsza, a zwykle sequele wychodzą nieudane. Podobno szykuje się też Piła 3 :)
jasne ze lubie. uwielbiam sie bać. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Mnie sie Piły nie pododbały, jakieś takie zmulone. A House Of Wax 2005 to tandeta, gniot. A plastikowa Paris Hilton jest beznadziejna. Wole juz oryginalną wersję z lat 60., a nie ten syfiasty remake.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

wiwi pisze:Piła 1 i Piła 2 są super. Gregi musisz obejrzeć, jeśli lubisz takie filmy oczywiście :) Ale mi się bardzo podobało i druga część była tak samo zaskakująca jak pierwsza, a zwykle sequele wychodzą nieudane. Podobno szykuje się też Piła 3 :)
Trójka? co jak? kiedy? wiwiw to sprawdzone? Uwielbiam ten film tak bardzo ze dostałem nawet przez niego ostrzezenie ::jezyk:: (zacząłem dyskusje w "Wiernym Ogrodniku"heheh)
Awatar użytkownika
Kingsajz

Przeceż USA zawsze wszystko z wyprzedzeniem robi. POza tym juz Straszny Film 4 jest gotowy, nawet ziwastun widziałem. JUż wkrótce Sin City 2 i 3. Piraci z Karaibów 2 juz w USA mieli premiere...itp...itd
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
mailo

Mój qmpel ściągnął "Oszukać przeznaczenie 3" tylko nie ma napisów....... :(
Awatar użytkownika
Kingsajz

Historia ta sama. Jest laska i jej znajomi. Wspaniale się bawią w Lunaparku. Przed wejściem na kolekje górksą, laska ma wizje masakry. Zatrzymuje wszystko i pzez 90 minut jej znajomi i tak umierają. Jedynie co ratuje ten film, który jest identyczny do poprzednich to efetky trójwymiarowe.
Awatar użytkownika
mailo

No ja nie widziałem zadnej części. Chętnie obejrze wszystkie 3 na raz :mrgreen:
Awatar użytkownika
Kingsajz

I zanudzisz się na smierc, chocicaż dwójka jest bardziej efektowna, chociaż scenariusz jest prawie identyczny.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Mailo o Pile 3 wyczytałam gdzieś na jakimś portalu filmowym. Nie wiedziałam, ze Final Destination (Oszukać Przeznaczenie) ma już 3 części. Oglądałam pierwsze dwie, ale bardziej podobała mi się pierwsza, bo to było coś nowego ;) W dwójce to praktycznie bohaterowie się zmienili, ale chodziło o to samo ;) Już się nie mogę doczekać drugiej części Piratów z Karaibów. Pierwsza część była bardzo fajna (Johnny Depp świetnie zagrał :))
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Jeśli chodzi o "Oszukać przeznaczenie" to podobała mi się tylko pierwsza część,bo druga była prawie,że kopią tylko bardziej drastyczna.A ja niestety na krwawe i drastyczne sceny się nie nadaje :? Poza tym nie spodobało mi się to,ze wszyscy z pierwszej części zginęli :o .Tak więc trzeciej części chyba nawet nie obejrze,
Ostatnio byłam w kinie na filmie "Jak w niebie"(Just like in heaven)z Reese,tą od "legalnej blondynki".Ja wiem,ze to taka komedyjka romantyczna,ale jak mam już iść na coś mało ambintego to zamiast filmów typu "Piła" wybieram takie ::jezyk:: .I naprawde fajny filmik,nawet mimo nierealnego i niepoprawnie szczęśliwego zakończenia ::jezyk:: Taka fajna bajeczka o miłości,podobało mi się.Aha no i pierwsza rola Reese gdzie mi się spodobała.Bo wcześniej jej nie znosiłam :evil: Nawet jak film mi się podobał(Miasteczko Pleasentville)to jej gra nie,a w tym filmie owszem!A facet,głowny bhater to -----> :serce:
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Ireth, może ja nie pamiętam dokładnie, ale wydaje mi się, że w pierwszej części Final Destination główna bohaterka przeżyła! Też się zastanawiałam nad tym filmem z Reese Whiterspoon, żeby pójść na niego w walentynki, ale ostatecznie wybrałm Tylko mnie kochaj ;) A wie ktoś czy film Derailed z J. Aniston był już w kinach? Bo chyba go przegapiłam :(
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

A może widział ktoś z was "Opowieści z narnii", co???
Ja byłem i się zakochałem w tym filmie, a jeszcze bardziej w złej czarownicy. :D
Film naprawdę wart polecenia - o dziwo kiedy ja byłem, było mnóstwo studentów... ::rad::
Polecam(szczególnie czarownicę) :serce: ::ok::
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

wiwi pisze:Ireth, może ja nie pamiętam dokładnie, ale wydaje mi się, że w pierwszej części Final Destination główna bohaterka przeżyła! Też się zastanawiałam nad tym filmem z Reese Whiterspoon, żeby pójść na niego w walentynki, ale ostatecznie wybrałm Tylko mnie kochaj ;) A wie ktoś czy film Derailed z J. Aniston był już w kinach? Bo chyba go przegapiłam :(
Miałam na myśli,że w ogóle zginęli wszyscy,bo przecież pierwsza część jak się kończyła to żyła chyba trójka z nich?A w drugiej już tylko ta dziewczyna była(o reszcie wspomnienie,że zmarli)a i ona zginęła... :( Z drugiej przyżyłam bohaterka,ale to już nie top samo...
A jak przetłumaczyli ten Derailed?Bo jakiś z Jennifer jest teraz w kinach(z ust do ust),ale też musiałam wybierać i poszłam na Reese :) .
Primok

Post autor: Primok »

Derailed - to chyba przetłumaczyli na Wykolejony.
ODPOWIEDZ