Ale ja nic takiego nie pisałem... To dellB@r pisze:Alexander, wprowadzasz ludzi w błąd...![]()
![]()
Brooke poznała Ridge'a na przyjęciu które było w ogóle w pierwszych odcinkach-na TVP nigdy tego nie było.
Alexander - mam do Ciebie pro
[ Dodano: 2006-07-12, 20:28 ]
Mam do Ciebie prosbe Alexander. Pisales ze w wakacje bylo w swiecie seriali opisy od 1 do 4200 odcinka? czy moglbys mi powiediec, skad moge je dostac, albo jeeli mozes to jakos mi je przeslac, powiedziec, skad moge je wiac. Prosze cie bardzo. Jesli oczywiscie bylaby taka mozliwosc. Z gory dzieki. Napisz tez czy te opisy sa dlugie czy krotkie, szczegolowe, czy ogolne?
[ Dodano: 2006-07-12, 20:28 ]
Mam do Ciebie prosbe Alexander. Pisales ze w wakacje bylo w swiecie seriali opisy od 1 do 4200 odcinka? czy moglbys mi powiediec, skad moge je dostac, albo jeeli mozes to jakos mi je przeslac, powiedziec, skad moge je wiac. Prosze cie bardzo. Jesli oczywiscie bylaby taka mozliwosc. Z gory dzieki. Napisz tez czy te opisy sa dlugie czy krotkie, szczegolowe, czy ogolne?
Kuba...fan Sheili Carter. Wkurzyłeś Sheilę? Teraz za to słono zapłacisz...
Ja mam gdzieś ŚS, w którym napisano, co wydarzyło się w odcinkach niewyemitowanych w Polsce, ale streszczeń konkretnych odcinków tam raczej nie napisano.
Alexnader coś to chyba nie tak byłoAlexander pisze:To artykuł ŚS z wakacji 2005 w którym opisane były odcinki od 1-4200. Może ma ktoś skany z tych artykułów?
Jeśłi możesz Alexander to poskanuj te artykuły nam
ja je gdzieś mam, ale zajmie mi trochę je odszukać
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
A może mi ktoś przypomnieć jak to było z postrzeleniem, bodajże Grant'a ? Pamiętam, że był posądzony Ridge, czy wziął na siebie odpowiedzialność, jak to w końcu było ? Bo był to moment, kiedy zrobiłem sobie przerwę z "Modą...".
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195