Brooke vs. Macy

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

A Thorne przekonał się o przyszłości jego związku w Wenecji,więc trochę dziwi mnie jego zachowanie,postępuje nielogicznie...
Kiedyś byłem w tej konfrontacji po stronie Brooke ,ale teraz jestem zdecydowanie za Macy
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Ja również jestem za Macy ::ok:: Ale główną winą obarczam Thorne'a, a nie Brooke. Powinien byc facetem i podejmowac odpowiedzialne decyzje, a nie takie, które mogą zranić innych.
bastet78

Post autor: bastet78 »

Macy rzekomo zginie,to jak wróci do życia?
Abec

Post autor: Abec »

Było to już kilak(dzisiąt) razy tłumaczone. Z wypadku samochodowego wyciągnie ją ojciec i umieści we Włoszech dla zdrowia psychicznego. Tam rozpozna ją Thorne, już po zakończeniu związku z Brooke.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Nie zginie ,uda jej się w ostatnj chwili samej wydostać z samochodu,który chwile później wybuchnie ,ale to będzie tylko powiedziane :wink:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Marisa

Post autor: Marisa »

Ile jeszcze będzie trwała wielka miłość Brooke do Thorne'a :?: Tzn. kiedy powie Deaconowi (?), iż wie co to prawdziwa miłość po czuła ją do Ridge'a :?: ::ke:: ::plask wczolo: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll::
Primok

Post autor: Primok »

To ja już wiem, czemu na Brooke spadną niedługo te wszystkie "nieszczęscia". Tak jak powiedziała ostatnio Sally - za śmierć Macy powinno spotkać ją wiele nieprzyjemności w życiu i to się sprawdzi :wink: .
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Czy według was to wina Brooke ::ke:: Przcież to nie ona jest winna, że ta alkoholiczka spowodowała wypadek :zmiesz:: Dlaczego wszyscy obwiniają o wszystko Brooke, nie mogę tego pojąć....
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

To w 75% wina Brooke- to ona sprowokowała Macy do wzięcia kluczyków. Noi co się stało to widzieliśmy.W konflikcie Macy vs Brooke zawsze byłam po stronie Macy. Szkoda Macy, zwłaszcza że po tym jak wróci to znowu zginie...
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Teraz okazuję się ,że to Brooke prowadziła auto ::loll:: ::loll:: I to ona chciała zabić Macy ::loll:: ::loll:: , a Logan nie reagowała na prośby Macy aby ta się zatrzymała ::loll:: ::loll::

Granica absurdu zaczyna się coraz bardziej przesuwać ( w tą gorszą strone ) .
Awatar użytkownika
Mareczek

Lizzy pisze:To w 75% wina Brooke- to ona sprowokowała Macy do wzięcia kluczyków. (...)
Przepraszam za wypowiedź, ale czy wy się dobrze czujecie? Jakto Brooke sprowokowała Macy do wzięcia kluczyków? Przecież to ona sama ukradła je Brooke, i to ona nie chciała zwolnić, najlepiej bybyło gdyby Brooke nie zdążyła wsiąść do samochodu ::ok::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Zaraz ktoś wymysli że Brooke bała się kradzieży auta i chciała zatrzymac Macy :lol: a to też nie jest prawda bo Brooke bała się że Macy jest pijana i zrobi sobie krzywdę.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Mareczek pisze:Czy według was to wina Brooke ::ke:: Przecież to nie ona jest winna, że ta alkoholiczka spowodowała wypadek :zmiesz:: Dlaczego wszyscy obwiniają o wszystko Brooke, nie mogę tego pojąć....
Brooke nie jest w pełni temu winna, ale miała kilka sposobów, żeby powstrzymać Macy.
A Brooke jeszcze wcześniej wymachiwała Macy papierami rozwodowymi, jak to określiła Sally. ::chytry:: Brooke jest po części winna temu wypadkowi. I nawet się nie przejęła śmiercią Macy. ::ysz:: ::plask wczolo:
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
Mareczek

Kaska pisze:
Mareczek pisze:Czy według was to wina Brooke ::ke:: Przecież to nie ona jest winna, że ta alkoholiczka spowodowała wypadek :zmiesz:: Dlaczego wszyscy obwiniają o wszystko Brooke, nie mogę tego pojąć....
Brooke jest po części winna temu wypadkowi. I nawet się nie przejęła śmiercią Macy. ::ysz:: ::plask wczolo:
Jak to nie przejęła się? W szpitlu była bardzo przejęta, chciała iść na pogrzeb ale Stephannie jej zabroniła..... To wina Macy w 99%
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jak to nie Kaska? Chyba nie pamiętasz scen po wypadku skoro piszesz taki fałsz.
Poza tym co z tego że ktoś się kłóci a potem ta osoba robi coś szalonego to co zawsze to jest wina osoby, która się z nią kłóciła? Bardzo uproszczone myślenie zwłaszcza w tym przypadku gdy Brooke chciała się wycofać a Macy ją rzuciła na ziemię. Nie mówie że to było w pełni rozsądne ze strony Brooke aby tam pojechać, ale to nie powód aby robić z niej kozła ofiarnego. Sally jest zwyczajnie kobietą po dramacie i co jakiś czas ma ochotę na zemsty na Forresterach.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ