Jak zaczęła się Twoja przygoda z "MnS"?

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Heh, ja przedstawię ze szczegółami jak zacząłem oglądać MNS. Była to połowa lipca i byłem u mojej babci i kuzynów. Moja kuzynka razem z babcią oglądały codziennie ten serial. Na poczatku gadałem że to głupie i w ogóle... Ale potem jakoś mnię to wciągnęło. Pamiętam że to wątek Becky i Amber mnię wessał (na poczatku myślałem że Becky to jakaś wariatka bo uciekła z dzieckiem). No i pamiętam też tego starego Ricka :). Potem jak wróciłem dodomu to i tak nie miałem czasu oglądac bo zawsze gdzieś tam byłem poza domem... No a potem rozpoczął się rok szkolny i zaraz po przyjściu ze szkoły mam MNS :D I oglądam do dziś już prawie pół roku. :mrgreen:
Abec

Post autor: Abec »

Podsumowując: Oleg musi się przygotować, że zawsze w wakacje i ferie będzie się na forum pojawiało sporo nowych użytkowników ::jezyk::
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Moja przygoda z MNS zaczęła się od marca tego roku, i było to tak...
Byłem chory, strasznie mi się nudziło. Moja siostra wróciła i wlączyła MNS. Ja oczywiście powiedziałem jej, żeby w tej chwili zmieniła kanał, ale powiedziała mi-Chorzy i ryby pilota nie mają-więc musiałem oglądać. Zaciekawił mnie wątek z Rickiem, Amber i Kimberly, potem to już normalnie oglądałem.
Kitty

Post autor: Kitty »

Ja niestety nie pamiętam pierwszego oglądanego przeze mnie odcinka "Mody", ani w jakich okolicznościach to nastąpiło :cry: . Trochę żałuję :cry: . Pamiętam jednak dokładnie, że moja babcia oglądała ten serial . Lubiła go i chyba było to tak, że zaczęłam oglądać "Modę" właśnie z nią. Odwiedzałam babcię, ona oglądała, więc dotrzymywałam jej towarzystwa. Jednak patrzyłam na ten serial bez większego zainteresowania, mimo że babcia wyjaśniała mi wszystkie wątki. A potem się wciągnęłam :D .
Kiedyś babcia odkładała każdą pracę, by móc oglądać "Modę". A potem nagle jej się odwidziało i stwierdziła, że to serial dla kucharek i sprzątaczek ::cojest:: :roll: . Nie wiem, co jej się stało. Za to druga babcia z dziadkiem wytrwale oglądają B&B. Dziadek nie mówi "oglądam Modę na sukces", tylko "oglądam Brooke" ::jezyk:: .
Wracając do mnie, z dawniejszych odcinków pamiętam m.in. :
-starszego pana, który pracował w firmie Sally,
-Kristen jak była z Clarkiem,
-Caroline- taki wątek jak Ridge miał bybrać między nią i Brooke i wybrał Caroline.Jednak ten watek nie należy pewnie do najdawniejszych odcinków - może wie ktoś w których mniej więcej odcinkach były te wydarzenia? Bo sama jestem ciekawa.
Poza tym ze mną było tak, że w czasie szkolnym nie mogłam oglądać "Mody", gdyż uczyłam się w szkole poza moim miejscem zamieszkania i telewizora nie miałam :cry: .
Teraz bardzo systematycznie oglądam "Modę", co bardzo dziwi moją rodzinę :roll: i niektórych znajomych :roll: ::jezyk:: .
Marisa

Post autor: Marisa »

Kitty pisze:Dziadek nie mówi "oglądam Modę na sukces", tylko "oglądam Brooke" ::jezyk::
Za to moja siostra zawsze mówi "idę oglądać Amber" ::jezyk::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Kitty, ten starszy pan to Saul, aktor już nie żyje niestety. Wątki, które opisywałaś oznaczają, że MNS oglądasz od bardzo dawna, podejrzewam, że jakieś 10 lat. Ja także jestem prawie od początku wierny temu serialowi. Sam się wciągnąłem, a oglądałem z babcią.
Kitty

Post autor: Kitty »

Dziękuję Dawidku, że przypomniałeś mi imię tej postaci, bo właśnie nie mogłam sobie przypomnieć :: bow :: . Lubiłam Saula.
Abarek

Post autor: Abarek »

Moja przygoda z Modą na Sukces na dobre rozpoczęła się w te wakacje 8) Od tej pory regularnie oglądam MnS. Jednak film ten znam bardzo długo, nie oglądając potrafiłam wymienić głowne postacie, oczywiście u mojej babci nieraz się spoglądało jak się było mniejszym ::jezyk:: Najstarszy odcinek jaki pamiętam było to jak Ridge, Brooke i jeszcze pare osób kapią się w basenia błota :lol: oj to musiało być dawno temu... ::krzyw::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Kitty, proszę bardzo.
Abarek, ja jakos nie mogę sobie tej sceny przypomnieć, a to może oznaczać, że to rzeczywiście było bardzo dawno temu.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

To było podczas wieczoru kawalerskiego Ridge'a przed ślubem z Brooke, do którego nie doszło :) Brooke też tam się zjawiła i skończyła z Ridgem w błocie ;)
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

wiwi pisze:To było podczas wieczoru kawalerskiego Ridge'a przed ślubem z Brooke, do którego nie doszło :) Brooke też tam się zjawiła i skończyła z Ridgem w błocie ;)
Heh jak to nasza Brooke :wink:
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

W tym temacie dawałam nawet zdjęcie z tej sytuacji :) http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=29&start=0
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Abarek

Post autor: Abarek »

Dzięki za przypomnienie kiedy to było 8) Widzę, że tu sami znawcy losów Forresterów ::jezyk::
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Pamiętam "Modę..." jeszcze z dziecinstwa, kiedy moja babcia kazdego popoludnia siadala przed telewizorem, aby ogladac ten film ::krzyw:: Wtedy uwazalam to za totalna glupote, zawsze wysmiewalam sie z MNS ::jezyk:: Zastanawialam sie jak dlugo oni beda to jeszcze krecic i bawilo mnie kiedy na ekranie widzialam napis: np. "odc. 1456" ::ok:: ::jezyk:: Dopiero gdzies tak w kwietniu tego roku, kiedy zobaczylam Jacoba Younga w roli Ricka, zaczelam ogladac :serce: :mrgreen: Zainteresowal mnie najpierw jeden watek (Riock, Kim, Amber i cala jej ciaza), a pozniej calosc wciagnela mnie maksymalnie ::ok:: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Majka21

Post autor: Majka21 »

Ja ogladalam chyba od poczatku, choc w ogole nie pamietam Brooke jak sluzyla u Forresterów czy cos takiego..

Jakos przypominam sobie akcje z jakimis corkami Stephanie, na wózku chyba.. jak odkryli ze ona zyje czy cos w stylu, ze Steph. ukrywala prawde ze ma corke no nie wiem :P [sorki jak przekrecam, ale to mi sie nasuwa na pierwsza mysl].. Pamietam jakies sceny jak wlasnie Królowa jezdzila do jakiegos domu gdzie byla dziewczyna na wózku.

Wiem ze mialam przerwy w ogladaniu, bo strasznie mnie wkurzal serial [flaki w oleju], teraz zas juz jest bardziej żwawo, wątki nie ciagna sie kurde po tysiac odcinkow :D wiec zle nie jest.. no i to gadanie plecami do siebie mnie dobijalo.. ogolnie moje przerwy trwaly z miesiac dwa i znow zaczynalam ogladac.. i tak wiedzialam wszystko :P
ODPOWIEDZ