Jak zaczęła się Twoja przygoda z "MnS"?
Heh, ja przedstawię ze szczegółami jak zacząłem oglądać MNS. Była to połowa lipca i byłem u mojej babci i kuzynów. Moja kuzynka razem z babcią oglądały codziennie ten serial. Na poczatku gadałem że to głupie i w ogóle... Ale potem jakoś mnię to wciągnęło. Pamiętam że to wątek Becky i Amber mnię wessał (na poczatku myślałem że Becky to jakaś wariatka bo uciekła z dzieckiem). No i pamiętam też tego starego Ricka
. Potem jak wróciłem dodomu to i tak nie miałem czasu oglądac bo zawsze gdzieś tam byłem poza domem... No a potem rozpoczął się rok szkolny i zaraz po przyjściu ze szkoły mam MNS
I oglądam do dziś już prawie pół roku. 
Podsumowując: Oleg musi się przygotować, że zawsze w wakacje i ferie będzie się na forum pojawiało sporo nowych użytkowników 
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Moja przygoda z MNS zaczęła się od marca tego roku, i było to tak...
Byłem chory, strasznie mi się nudziło. Moja siostra wróciła i wlączyła MNS. Ja oczywiście powiedziałem jej, żeby w tej chwili zmieniła kanał, ale powiedziała mi-Chorzy i ryby pilota nie mają-więc musiałem oglądać. Zaciekawił mnie wątek z Rickiem, Amber i Kimberly, potem to już normalnie oglądałem.
Byłem chory, strasznie mi się nudziło. Moja siostra wróciła i wlączyła MNS. Ja oczywiście powiedziałem jej, żeby w tej chwili zmieniła kanał, ale powiedziała mi-Chorzy i ryby pilota nie mają-więc musiałem oglądać. Zaciekawił mnie wątek z Rickiem, Amber i Kimberly, potem to już normalnie oglądałem.
Ja niestety nie pamiętam pierwszego oglądanego przeze mnie odcinka "Mody", ani w jakich okolicznościach to nastąpiło
. Trochę żałuję
. Pamiętam jednak dokładnie, że moja babcia oglądała ten serial . Lubiła go i chyba było to tak, że zaczęłam oglądać "Modę" właśnie z nią. Odwiedzałam babcię, ona oglądała, więc dotrzymywałam jej towarzystwa. Jednak patrzyłam na ten serial bez większego zainteresowania, mimo że babcia wyjaśniała mi wszystkie wątki. A potem się wciągnęłam
.
Kiedyś babcia odkładała każdą pracę, by móc oglądać "Modę". A potem nagle jej się odwidziało i stwierdziła, że to serial dla kucharek i sprzątaczek
. Nie wiem, co jej się stało. Za to druga babcia z dziadkiem wytrwale oglądają B&B. Dziadek nie mówi "oglądam Modę na sukces", tylko "oglądam Brooke"
.
Wracając do mnie, z dawniejszych odcinków pamiętam m.in. :
-starszego pana, który pracował w firmie Sally,
-Kristen jak była z Clarkiem,
-Caroline- taki wątek jak Ridge miał bybrać między nią i Brooke i wybrał Caroline.Jednak ten watek nie należy pewnie do najdawniejszych odcinków - może wie ktoś w których mniej więcej odcinkach były te wydarzenia? Bo sama jestem ciekawa.
Poza tym ze mną było tak, że w czasie szkolnym nie mogłam oglądać "Mody", gdyż uczyłam się w szkole poza moim miejscem zamieszkania i telewizora nie miałam
.
Teraz bardzo systematycznie oglądam "Modę", co bardzo dziwi moją rodzinę
i niektórych znajomych
.
Kiedyś babcia odkładała każdą pracę, by móc oglądać "Modę". A potem nagle jej się odwidziało i stwierdziła, że to serial dla kucharek i sprzątaczek
Wracając do mnie, z dawniejszych odcinków pamiętam m.in. :
-starszego pana, który pracował w firmie Sally,
-Kristen jak była z Clarkiem,
-Caroline- taki wątek jak Ridge miał bybrać między nią i Brooke i wybrał Caroline.Jednak ten watek nie należy pewnie do najdawniejszych odcinków - może wie ktoś w których mniej więcej odcinkach były te wydarzenia? Bo sama jestem ciekawa.
Poza tym ze mną było tak, że w czasie szkolnym nie mogłam oglądać "Mody", gdyż uczyłam się w szkole poza moim miejscem zamieszkania i telewizora nie miałam
Teraz bardzo systematycznie oglądam "Modę", co bardzo dziwi moją rodzinę
-
Abarek
Moja przygoda z Modą na Sukces na dobre rozpoczęła się w te wakacje
Od tej pory regularnie oglądam MnS. Jednak film ten znam bardzo długo, nie oglądając potrafiłam wymienić głowne postacie, oczywiście u mojej babci nieraz się spoglądało jak się było mniejszym
Najstarszy odcinek jaki pamiętam było to jak Ridge, Brooke i jeszcze pare osób kapią się w basenia błota
oj to musiało być dawno temu... 
W tym temacie dawałam nawet zdjęcie z tej sytuacji
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=29&start=0
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
- kimberly1990
Pamiętam "Modę..." jeszcze z dziecinstwa, kiedy moja babcia kazdego popoludnia siadala przed telewizorem, aby ogladac ten film
Wtedy uwazalam to za totalna glupote, zawsze wysmiewalam sie z MNS
Zastanawialam sie jak dlugo oni beda to jeszcze krecic i bawilo mnie kiedy na ekranie widzialam napis: np. "odc. 1456"
Dopiero gdzies tak w kwietniu tego roku, kiedy zobaczylam Jacoba Younga w roli Ricka, zaczelam ogladac
Zainteresowal mnie najpierw jeden watek (Riock, Kim, Amber i cala jej ciaza), a pozniej calosc wciagnela mnie maksymalnie

Ja ogladalam chyba od poczatku, choc w ogole nie pamietam Brooke jak sluzyla u Forresterów czy cos takiego..
Jakos przypominam sobie akcje z jakimis corkami Stephanie, na wózku chyba.. jak odkryli ze ona zyje czy cos w stylu, ze Steph. ukrywala prawde ze ma corke no nie wiem
[sorki jak przekrecam, ale to mi sie nasuwa na pierwsza mysl].. Pamietam jakies sceny jak wlasnie Królowa jezdzila do jakiegos domu gdzie byla dziewczyna na wózku.
Wiem ze mialam przerwy w ogladaniu, bo strasznie mnie wkurzal serial [flaki w oleju], teraz zas juz jest bardziej żwawo, wątki nie ciagna sie kurde po tysiac odcinkow
wiec zle nie jest.. no i to gadanie plecami do siebie mnie dobijalo.. ogolnie moje przerwy trwaly z miesiac dwa i znow zaczynalam ogladac.. i tak wiedzialam wszystko 
Jakos przypominam sobie akcje z jakimis corkami Stephanie, na wózku chyba.. jak odkryli ze ona zyje czy cos w stylu, ze Steph. ukrywala prawde ze ma corke no nie wiem
Wiem ze mialam przerwy w ogladaniu, bo strasznie mnie wkurzal serial [flaki w oleju], teraz zas juz jest bardziej żwawo, wątki nie ciagna sie kurde po tysiac odcinkow