Czarodziejki (Charmed)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
dominik

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: dominik »

Czarodziejki są świetne! :serce: Sobotni odcinek był bardzo fajny, zwłaszcza zaklęcie Pheobe :serce:
justyna18

Post autor: justyna18 »

Czy ktoś mógł by mi streścić wszorajszy odcinek? Bardzo bym prosiła.
DeaconFan
Moderator
x 27

Post autor: DeaconFan »

Czarodziejki-odc.12 (sezon 3)
W mieście dochodzi do serii brutalnych morderstw. Prue odkrywa, że giną zazwyczaj te osoby, których zdjęcie pojawiło się tego samego dnia w prasie. Postanawia ocalić życie kolejnej potencjalnej ofiary...
Fifi

Post autor: Fifi »

justyna18 pisze:Czy ktoś mógł by mi streścić wszorajszy odcinek? Bardzo bym prosiła.
Odcinek zaczął się od przesłuchania jakiegoś Japończyka, którego Daryl próbuje przekonać, że grozi mu niebezpieczeństwo (bo Pheobe miała wizję). Japończyk nie wierzy więc dziewczyny razem z Darylem zaczynają go śledzić i wtedy napada na niego demon, który okazuje się byłym chłopakiem Prue z collegu (zdaje mi się, że nazywał się Billy) no i Prue nie zabija go. Później dowiaduje się od Leo, że demony werbują ludzi do swojego świata - tylko muszą oni przejśc inicjację, która kończy się zabiciem niewinnego. Prue jest przekonana, że uda jej się "nawrócić" chłopaka.

W międzyczasie Pheobe wyznaje Piper, ze Cole żyje, ale boi się o tym powiedzieć Prue.
Pheobe wymyśla zaklęcie, aby odnaleźć Billy'ego, które jest "troszeczkę" za mocne tzn. dziewczyny powoli odzyskują co zgubiły np. stertę skarpetek, psa babci, a Pheobe "odzyskuje" swoje brązowe włosy :mrgreen:

W końcu dziewczyny trafiają do siedziby demona, który werbuje ludzi i muszą stoczyć tam walkę z dwoma potężnymi gościami - wrestling ::ke:: W obliczu śmierci Pheobe wyznaje Prue prawdę co do Cole'a.
Na ringu walczą Prue i Pheobe, a w tym czasie demon zabija Piper ::bojesie:: Na szczęście dziewczynom udaje się pokonać wrestlerów i zanoszą Piper do Leo, który ją ożywia :serce:

Później z pomocą matki Billy'ego udaje im się go wyzwolić i zabić demona. ::rad::

Na końcu jest rozmowa Prue i Pheobe. Pheobe dziwi się, że Prue nie może jej zrozumieć skoro sama nie zabiła Billy'ego. Jednak Prue mówi jej, że to nie o to ma fo niej żal tylko o to, że potrafiła okłamać własne siostry! ::ysz::

Mam nadzieję, że trzyma się to kupy :wink:
dominik

Ten odcinek był super :serce: Niespodziewałem się, że Pheobe i Prue są takie wysportowane. Najbardziej było mi żal matki (byłego chłopaka Prue), ale naszczęscie wszystko dobrze się skończyło :wink:
justyna18

Post autor: justyna18 »

wielkie dzięki Fifi. :: bow ::
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Codziennie kiedy się budze zaczynaja się Czarodziejki, oczarowany tym serialem od 3 dni ściągam sezon 1 :D Jednak idzie tak wolno jak nigdy... Ma ktoś może jakikolwiek sezon Charmed na DVD?
pierwszy sezon bardzo fajny, drugiego nie pamiętam i trzeci obecny także jest niezły. Czy mi się wydaje czy Czarodziejki już były kiedyś emitowane w polskiej telewizji?
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Ja ani nie oglądałem ani nie ogladam, ale paniętam, że były emitowane już. Przez TVP1, zdaje się, że leciały w poniedziałki koło południa.
Taylor

Post autor: Taylor »

hej! jestem tu nowa :) uwielbiam Mode na sukces, Prison break no i oczywiście Czarodziejki :) Niewiecie jak to będzie z Pheobe i Colem?? Pozdrawiam :)
wiwi

Post autor: wiwi »

Mój brat ogląda regularnie "Czarodziejki" i dzisiaj wchodzę do pokoju, patrzę na ekran a tam Bellick FBI :P ale w "Prison Break" wygląda sto razy lepiej :)
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Ja oglądałem pierwszy sezon "Czarodziejek" ale nie przypadł mi specjalnie do gust :? Taki sobie serialik :roll: Nie polecam ::rad::
dominik

Mi się strasznie podoba. Dowiedziałem się o nim od kolegi. Dzisiejszy odcinek
był taki sobie, za to Pheboe bardzo ładnie wyglądała :serce:
Athaya

Post autor: Athaya »

Hej wszystkim :)

Czarodziejki oglądam od jakiegoś czasu i uwielbiam ten serial (nic tylko spaczenie umysłu!) Ale muszę przyznać, że po przeglądnięciu zasobów na Youtube jakoś nie mogę się doczekać kolejnych sezonów. To oznacza, że naprawdę mam cichutką nadzieję, że jednak puszczą w Polsce wszystkie serie :lol:

Kto mi się podoba najbardziej? Oczywiście, że Piper i Leo! Ich relacje, życie małżeństwo śmieszne i smutne chwile. Stanowią taką normalną parę w tym całym bałaganie 8)

Ostatni odcinek 8 serii zwalił mnie z nóg to muszę przyznać :shock: Najbardziej podobały mi się cofnięcia w czasie :lol: Płakałam ze śmiechu w niektórych sytuacjach

Ale w końcu wszystko ułożyło się dobrze ::loll::
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Żałuje ,że nie mogłem dzisiaj oglądać Czarodziejek! ::kwasny::
Mam dwa pełne sezony na dvd a kolejnych nie mogę ściągać bo mój internet płata mi fikla i nie ściąga się żaden film, nawet opery... ::kwasny:: ::kwasny::

Ja jestem zafascynowany tym serialem, dosłownie szukam po całym mieście symbolu Czarodziejek - Triquetry... :serce: Kocham dowcipy Pheobe i humorki Piper no i mądrości Prue :serce:
Nobody does it better
hit_86

Post autor: hit_86 »

Kiedys lubiałam oglądać ten serial, ale obecnie juz mi sie znudził. Zaczęsto jak dla mnie pojawia sie w telewizji.
"Jeśli TO nie jest miłość, to co?!"
ODPOWIEDZ