Czarodziejki (Charmed)
Odcinek zaczął się od przesłuchania jakiegoś Japończyka, którego Daryl próbuje przekonać, że grozi mu niebezpieczeństwo (bo Pheobe miała wizję). Japończyk nie wierzy więc dziewczyny razem z Darylem zaczynają go śledzić i wtedy napada na niego demon, który okazuje się byłym chłopakiem Prue z collegu (zdaje mi się, że nazywał się Billy) no i Prue nie zabija go. Później dowiaduje się od Leo, że demony werbują ludzi do swojego świata - tylko muszą oni przejśc inicjację, która kończy się zabiciem niewinnego. Prue jest przekonana, że uda jej się "nawrócić" chłopaka.justyna18 pisze:Czy ktoś mógł by mi streścić wszorajszy odcinek? Bardzo bym prosiła.
W międzyczasie Pheobe wyznaje Piper, ze Cole żyje, ale boi się o tym powiedzieć Prue.
Pheobe wymyśla zaklęcie, aby odnaleźć Billy'ego, które jest "troszeczkę" za mocne tzn. dziewczyny powoli odzyskują co zgubiły np. stertę skarpetek, psa babci, a Pheobe "odzyskuje" swoje brązowe włosy
W końcu dziewczyny trafiają do siedziby demona, który werbuje ludzi i muszą stoczyć tam walkę z dwoma potężnymi gościami - wrestling
Na ringu walczą Prue i Pheobe, a w tym czasie demon zabija Piper
Później z pomocą matki Billy'ego udaje im się go wyzwolić i zabić demona.
Na końcu jest rozmowa Prue i Pheobe. Pheobe dziwi się, że Prue nie może jej zrozumieć skoro sama nie zabiła Billy'ego. Jednak Prue mówi jej, że to nie o to ma fo niej żal tylko o to, że potrafiła okłamać własne siostry!
Mam nadzieję, że trzyma się to kupy
- Marek Forrester
Codziennie kiedy się budze zaczynaja się Czarodziejki, oczarowany tym serialem od 3 dni ściągam sezon 1
Jednak idzie tak wolno jak nigdy... Ma ktoś może jakikolwiek sezon Charmed na DVD?
pierwszy sezon bardzo fajny, drugiego nie pamiętam i trzeci obecny także jest niezły. Czy mi się wydaje czy Czarodziejki już były kiedyś emitowane w polskiej telewizji?
pierwszy sezon bardzo fajny, drugiego nie pamiętam i trzeci obecny także jest niezły. Czy mi się wydaje czy Czarodziejki już były kiedyś emitowane w polskiej telewizji?
Nobody does it better
-
Athaya
Hej wszystkim
Czarodziejki oglądam od jakiegoś czasu i uwielbiam ten serial (nic tylko spaczenie umysłu!) Ale muszę przyznać, że po przeglądnięciu zasobów na Youtube jakoś nie mogę się doczekać kolejnych sezonów. To oznacza, że naprawdę mam cichutką nadzieję, że jednak puszczą w Polsce wszystkie serie
Kto mi się podoba najbardziej? Oczywiście, że Piper i Leo! Ich relacje, życie małżeństwo śmieszne i smutne chwile. Stanowią taką normalną parę w tym całym bałaganie
Ostatni odcinek 8 serii zwalił mnie z nóg to muszę przyznać
Najbardziej podobały mi się cofnięcia w czasie
Płakałam ze śmiechu w niektórych sytuacjach
Ale w końcu wszystko ułożyło się dobrze
Czarodziejki oglądam od jakiegoś czasu i uwielbiam ten serial (nic tylko spaczenie umysłu!) Ale muszę przyznać, że po przeglądnięciu zasobów na Youtube jakoś nie mogę się doczekać kolejnych sezonów. To oznacza, że naprawdę mam cichutką nadzieję, że jednak puszczą w Polsce wszystkie serie
Kto mi się podoba najbardziej? Oczywiście, że Piper i Leo! Ich relacje, życie małżeństwo śmieszne i smutne chwile. Stanowią taką normalną parę w tym całym bałaganie
Ostatni odcinek 8 serii zwalił mnie z nóg to muszę przyznać
Ale w końcu wszystko ułożyło się dobrze
- Marek Forrester
Żałuje ,że nie mogłem dzisiaj oglądać Czarodziejek!
Mam dwa pełne sezony na dvd a kolejnych nie mogę ściągać bo mój internet płata mi fikla i nie ściąga się żaden film, nawet opery...
Ja jestem zafascynowany tym serialem, dosłownie szukam po całym mieście symbolu Czarodziejek - Triquetry...
Kocham dowcipy Pheobe i humorki Piper no i mądrości Prue 
Mam dwa pełne sezony na dvd a kolejnych nie mogę ściągać bo mój internet płata mi fikla i nie ściąga się żaden film, nawet opery...
Ja jestem zafascynowany tym serialem, dosłownie szukam po całym mieście symbolu Czarodziejek - Triquetry...
Nobody does it better