justyna18 pisze:Czy ktoś mógł by mi streścić wszorajszy odcinek? Bardzo bym prosiła.
Odcinek zaczął się od przesłuchania jakiegoś Japończyka, którego Daryl próbuje przekonać, że grozi mu niebezpieczeństwo (bo Pheobe miała wizję). Japończyk nie wierzy więc dziewczyny razem z Darylem zaczynają go śledzić i wtedy napada na niego demon, który okazuje się byłym chłopakiem Prue z collegu (zdaje mi się, że nazywał się Billy) no i Prue nie zabija go. Później dowiaduje się od Leo, że demony werbują ludzi do swojego świata - tylko muszą oni przejśc inicjację, która kończy się zabiciem niewinnego. Prue jest przekonana, że uda jej się "nawrócić" chłopaka.
W międzyczasie Pheobe wyznaje Piper, ze Cole żyje, ale boi się o tym powiedzieć Prue.
Pheobe wymyśla zaklęcie, aby odnaleźć Billy'ego, które jest "troszeczkę" za mocne tzn. dziewczyny powoli odzyskują co zgubiły np. stertę skarpetek, psa babci, a Pheobe "odzyskuje" swoje brązowe włosy
W końcu dziewczyny trafiają do siedziby demona, który werbuje ludzi i muszą stoczyć tam walkę z dwoma potężnymi gościami - wrestling

W obliczu śmierci Pheobe wyznaje Prue prawdę co do Cole'a.
Na ringu walczą Prue i Pheobe, a w tym czasie demon zabija Piper

Na szczęście dziewczynom udaje się pokonać wrestlerów i zanoszą Piper do Leo, który ją ożywia
Później z pomocą matki Billy'ego udaje im się go wyzwolić i zabić demona.
Na końcu jest rozmowa Prue i Pheobe. Pheobe dziwi się, że Prue nie może jej zrozumieć skoro sama nie zabiła Billy'ego. Jednak Prue mówi jej, że to nie o to ma fo niej żal tylko o to, że potrafiła okłamać własne siostry!
Mam nadzieję, że trzyma się to kupy