wspaniale
Tyle że 10 sezon i dalsze to juz bardziej serial SF...
co nie zmienia faktu, ze sie ciesze. Moze uda mi sie czasami zerknac 
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
Fajny był dziś odcinek na Polsacie, oglądał ktoś? Jak Carter znalazł Lukę w Afryce!
Jak ja uwielbiam Carter'a, był wspaniały w tym odcinku.
Poza tym fajny motyw z tym uratowaniem Luki przed zabiciem (jak wzięli go za księdza). I ogólnie podobało mi się, że akcja odcinka toczyła się w scenerii Afryki.
A ogląda ktoś najnowsze odcinki - 15 sezon? Ja tylko rzucam okiem na streszczenia, nie mam czasu oglądać (może w wakacje obejrzę) i widzę, że dużo starych postaci gościnnie powraca! Byli już m.in.: Mark Green, Robert Romano (we flashback'ach, ale nowo nakręconych), na parę odcinków wrócił John, czytałem, że w 15x19 wracają Peter Benton, Carol Hathaway oraz... Doug Ross! Aż nie mogę w to uwierzyć!
A ogląda ktoś najnowsze odcinki - 15 sezon? Ja tylko rzucam okiem na streszczenia, nie mam czasu oglądać (może w wakacje obejrzę) i widzę, że dużo starych postaci gościnnie powraca! Byli już m.in.: Mark Green, Robert Romano (we flashback'ach, ale nowo nakręconych), na parę odcinków wrócił John, czytałem, że w 15x19 wracają Peter Benton, Carol Hathaway oraz... Doug Ross! Aż nie mogę w to uwierzyć!
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Ja oglądałamDeaconFan pisze:Fajny był dziś odcinek na Polsacie, oglądał ktoś? Jak Carter znalazł Lukę w Afryce!Jak ja uwielbiam Carter'a, był wspaniały w tym odcinku.
Poza tym fajny motyw z tym uratowaniem Luki przed zabiciem (jak wzięli go za księdza). I ogólnie podobało mi się, że akcja odcinka toczyła się w scenerii Afryki.
![]()
A ogląda ktoś najnowsze odcinki - 15 sezon? Ja tylko rzucam okiem na streszczenia, nie mam czasu oglądać (może w wakacje obejrzę) i widzę, że dużo starych postaci gościnnie powraca! Byli już m.in.: Mark Green, Robert Romano (we flashback'ach, ale nowo nakręconych), na parę odcinków wrócił John, czytałem, że w 15x19 wracają Peter Benton, Carol Hathaway oraz... Doug Ross! Aż nie mogę w to uwierzyć!![]()
![]()
Dzisiejszego odcinka za to wogóle nie widziałam
Deacon, na jakim kanale (czy w necie
Też słyszałam o tych powrotach
O ile się nie mylę, obcięło mu ją śmigło helikoptera, jak jakiegoś pacjenta ratował.A co mu się stało w tą rękę? To już wyleciało mi z głowy.
Pisałem Gabra, że nie oglądam (na razie), a czytam tylko streszczenia (może obejrzę w wakacje ściągnięty sezon z neta).Deacon, na jakim kanale (czy w necie) oglądasz 15 sezon?
Też słyszałam o tych powrotachNajbardziej cieszy mnie powrót Douga
Ile odcinków ma 15 sezon?
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
http://film.interia.pl/telewizja/serial ... ec,1273791
NBC chce stworzyć spin-off "ER"! Ma on się skupiać na postaci Tony'ego Gates'a.
Szczerze mówiąc średnio mi się to podoba bo "Ostry dyżur" w sumie będzie miał 15. sezonów i to w zupełności wystarczy moim zdaniem.
NBC chce stworzyć spin-off "ER"! Ma on się skupiać na postaci Tony'ego Gates'a.
Szczerze mówiąc średnio mi się to podoba bo "Ostry dyżur" w sumie będzie miał 15. sezonów i to w zupełności wystarczy moim zdaniem.
Mnie też nie podoba się pomysł realizacji spin-offu. Najlepiej będzie jeśli zakończą ER w najlepszym momencie, czyli na 15 sezonie, kiedy to do serialu co chwilę wracają jakieś stare postaci i znów akcja toczy się wokół John'a Carter'a - jednego z niegdyś czołowych bohaterów serialu. Po co więc dalej to ciągnąć? 15 sezonów w zupełności wystarczy, a jeśli zrobią spin-off to pewnie tylko dla KASY...
ER to ewelacyjny i jedyny w swoim rodzaju serial. 10ty sezon, który jest obecnie emitowany na PolSacie, to jeden z najlepszych sezonów - poza tym wystepują w nim: Romano, Weaver, Carter, Lockhart, Kovac - najlepsi bohaterowie.