Post autor: plaska »

wspaniale :) Tyle że 10 sezon i dalsze to juz bardziej serial SF... :) co nie zmienia faktu, ze sie ciesze. Moze uda mi sie czasami zerknac :)
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl

Post autor: Gabra-Sheila »

Bardzo się cieszę z powrotu ER =] Szkoda tylko, że nie dali 1 sezonu od początku wszystko.. :D Z moim Rosem kochanym :serce:
Dziś nie będę mogła obejrzeć odcinka :( Czy mógłby ktoś później króciutko streścić :?: =*
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

A od którego odcinka wznowili emisję?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Post autor: Tomala »

Od paczątku 10. sezonu. Gdyby puszczali od początku to bym oglądał, a tak to mi się nie opłaca.

Post autor: Marek Forrester »

A ja zaczołem oglądać mimo ,że moja przygoda z ER zakończyła się na 5 sezonie. Jestem miło zaskoczony, odcinki przepełnione humorem, dramaturgią i nutką tajemnicy. Będę zaglądał od czasu do czasu, wypadek na początku odcinka całkiem mnie zszokował.
Nobody does it better

Post autor: DeaconFan »

Fajny był dziś odcinek na Polsacie, oglądał ktoś? Jak Carter znalazł Lukę w Afryce! :D Jak ja uwielbiam Carter'a, był wspaniały w tym odcinku. :) Poza tym fajny motyw z tym uratowaniem Luki przed zabiciem (jak wzięli go za księdza). I ogólnie podobało mi się, że akcja odcinka toczyła się w scenerii Afryki. :)

A ogląda ktoś najnowsze odcinki - 15 sezon? Ja tylko rzucam okiem na streszczenia, nie mam czasu oglądać (może w wakacje obejrzę) i widzę, że dużo starych postaci gościnnie powraca! Byli już m.in.: Mark Green, Robert Romano (we flashback'ach, ale nowo nakręconych), na parę odcinków wrócił John, czytałem, że w 15x19 wracają Peter Benton, Carol Hathaway oraz... Doug Ross! Aż nie mogę w to uwierzyć! :shock: :D
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: Gabra-Sheila »

DeaconFan pisze:Fajny był dziś odcinek na Polsacie, oglądał ktoś? Jak Carter znalazł Lukę w Afryce! :D Jak ja uwielbiam Carter'a, był wspaniały w tym odcinku. :) Poza tym fajny motyw z tym uratowaniem Luki przed zabiciem (jak wzięli go za księdza). I ogólnie podobało mi się, że akcja odcinka toczyła się w scenerii Afryki. :)

A ogląda ktoś najnowsze odcinki - 15 sezon? Ja tylko rzucam okiem na streszczenia, nie mam czasu oglądać (może w wakacje obejrzę) i widzę, że dużo starych postaci gościnnie powraca! Byli już m.in.: Mark Green, Robert Romano (we flashback'ach, ale nowo nakręconych), na parę odcinków wrócił John, czytałem, że w 15x19 wracają Peter Benton, Carol Hathaway oraz... Doug Ross! Aż nie mogę w to uwierzyć! :shock: :D
Ja oglądałam :) Już myślałam, że Luka nie żyje :( :( Ale przeżył. Modlitwa go uratowała :zeby: Mnie ta akcja w Afryce na początku denerwowała, bo chciałam zobaczyć sceny w szpitalu (których nie widziałam ponad 3 lata! jak dawno ER nie ogladałam :cry: właściwie 4 lata..:< ) , ale przecież tak rzadko ogląda się sceny na Czarnym Kontynencie ; )
Dzisiejszego odcinka za to wogóle nie widziałam :( Tylko kątem oka zobaczyłam Romano i jego hak. Pamiętam, jak ja dawniej nienawidziłam tego człowieka :x A co mu się stało w tą rękę? To już wyleciało mi z głowy.

Deacon, na jakim kanale (czy w necie ;) ) oglądasz 15 sezon? :D
Też słyszałam o tych powrotach :mrgreen: Najbardziej cieszy mnie powrót Douga :serce: Ile odcinków ma 15 sezon? ::chytry::

A co mu się stało w tą rękę? To już wyleciało mi z głowy.
O ile się nie mylę, obcięło mu ją śmigło helikoptera, jak jakiegoś pacjenta ratował.
Deacon, na jakim kanale (czy w necie ;) ) oglądasz 15 sezon? :D
Też słyszałam o tych powrotach :mrgreen: Najbardziej cieszy mnie powrót Douga :serce: Ile odcinków ma 15 sezon? ::chytry::
Pisałem Gabra, że nie oglądam (na razie), a czytam tylko streszczenia (może obejrzę w wakacje ściągnięty sezon z neta). :wink: A 15, ostatni sezon, ma mieć 22 odcinki, w ostatnim chyba pojawią się gościnnie Doug, Carol, Benton, Kerry oraz Susan, więc zapowiada się super zakończenie serialu. :)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

http://film.interia.pl/telewizja/serial ... ec,1273791
NBC chce stworzyć spin-off "ER"! Ma on się skupiać na postaci Tony'ego Gates'a.
Szczerze mówiąc średnio mi się to podoba bo "Ostry dyżur" w sumie będzie miał 15. sezonów i to w zupełności wystarczy moim zdaniem.

Będzie brakowało "ER" ale spin-off moim zdaniem w żaden sposób nie będzie przypomiał stergo dobrego dyżuru. Poprostu będzie to kolejny serial o lekarzach.
Nobody does it better

Mnie też nie podoba się pomysł realizacji spin-offu. Najlepiej będzie jeśli zakończą ER w najlepszym momencie, czyli na 15 sezonie, kiedy to do serialu co chwilę wracają jakieś stare postaci i znów akcja toczy się wokół John'a Carter'a - jednego z niegdyś czołowych bohaterów serialu. Po co więc dalej to ciągnąć? 15 sezonów w zupełności wystarczy, a jeśli zrobią spin-off to pewnie tylko dla KASY...

W czwartek w USA był ostatni odcinek "ER". To już definitywny koniec.
Dobra wiadomość dla polskich fanów. Na Polsacie zaraz po 10. sezonie będzie emitowany 11.
Val

Post autor: Val »

ER to ewelacyjny i jedyny w swoim rodzaju serial. 10ty sezon, który jest obecnie emitowany na PolSacie, to jeden z najlepszych sezonów - poza tym wystepują w nim: Romano, Weaver, Carter, Lockhart, Kovac - najlepsi bohaterowie.

Post autor: Mandy »

Na Polsacie znów nie ma "Ostrego Dyżuru" :/ Czy to tylko na okres wakacji?
Well, I die just a little bit...
My love for You is something I can't hide and I...
... cry just a little bit...
Cry...

To pewnie dlatego ,że kolejny sezon dobiegł końca i na kolejne poczekamy, myśle ,że to kwestia wakacji.
Nobody does it better
ODPOWIEDZ