Herosi (Heroes)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Ja też się skusiłem i też nie żałuję :mrgreen:
Podobie jak Szogunkę, strasznie bawi mnie Hiro ::jezyk:: No i interesuje mnie wątek gościa, który "maluje przyszłość".
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

No oglądajcie bo dalej będzie jeszcze lepsze;) 10 odcinek niestety mam uszkodzony i ściągam jeszcze raz jest w nim [shadow=red]to, co działo się z naszymi bohaterami 6 miesięcy wcześniej wówczas niektórzy juz mieli swoje moce, niektórzy jeszcze nie wiedzieli o nich a inni je właśnie odkryli. [/shadow]
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

[shadow=red]A ja jestem po 21 i później serial zrobi się beznadziejny , wszystko tak zamotają , że niewiadomo o co chodzi.Za dużo tajemnic za mało rozwiązań[/shadow]
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

mucha331 pisze:Ja też się skusiłem i też nie żałuję :mrgreen:
Podobie jak Szogunkę, strasznie bawi mnie Hiro ::jezyk::
Ja go uwielbiam!! :D To moja ulubiona postac w tym serialu!! :) On jest boski :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Mnie zachowanie Hiro denerwuje, to takie w stylu prawdziwego stereotypowego japońskiego dziecka którego światem w dzieciństwie było anime i manga.
Najbardziej lubię Claire i Niki.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

A mnie Hiro zawsze rozsmiesza :D A Claire i Nikki tez bardzo lubie :)
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Alexander pisze:Mnie zachowanie Hiro denerwuje, to takie w stylu prawdziwego stereotypowego japońskiego dziecka którego światem w dzieciństwie było anime i manga.
Właśnie z tego powodu go nie lubię. Zachowuje się najbardziej niedorzecznie ze wszystkich bohaterów, jak małe dziecko ::kwasny::
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Alexander pisze:Mnie zachowanie Hiro denerwuje, to takie w stylu prawdziwego stereotypowego japońskiego dziecka którego światem w dzieciństwie było anime i manga.
Najbardziej lubię Claire i Niki.
A co masz przeciwko mandze i anime:P Poza tym nie masz racji bo [shadow=red]Hiro i jego kumpel będą wspominać raczej bohaterów Marvela jak Spiderman co ma z manga niewiele wspólnego. [/shadow]Mi właśnie podoba się to bo sam w dzieciństwie żyłem komiksami:) Zgadzam się co do Claire i Niki to dla mnie najciekawsze wątki a Niki jest dla mnie najciekawszą postacią. Jeszcze dosyć ciekawa tapeta:

Obrazek

Zauważcie że Niki ma swoje odbicie w kałuży i że to odbicie ma inaczej ułożone ręce (czyli jest to Jessika) Ja zobaczyłem to dopiero po tygodniu:D (a tapeta na moim pulpicie)
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Właśnie do mangi i anime nic nie mam, jedynie miłe wspomnienia ale to facet jest a nie bejbi :P
Nobody does it better
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Najlepsza historia to ta z cheerleaderką :!: Fajnie leżała z otwartą klatką :twisted: Najmniej zrozumiały dla mnie jest wątek Niki, ale mam nadzieje ze kiedyś mnie oświeci :wink:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Błąd... "Chapter three" a lektor czyta "Rozdział czwarty"...

Wątek Claire jest wspaniały! Będzie jeszcze ciekawiej! Lubie ten serial ale Hiro i jego zachowanie.... :zmiesz::
Nobody does it better
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Też słyszałam lektora i się zastanawiałam "o sooo choziiii??" ::chytry::

W sumie szybko losy hirołsów zaczęły się przecinać.
Nie wpadłabym na zdolność brata polityka (imię??) więc miło że nam sam powiedział :zeby:
Niki mnie zadziwia jako jedyna, która nie jest "świadomym hirołsem"
Claire jak zwykle najlepsza :: bow ::
Abec

Post autor: Abec »

On się nazywa Peter Petrelli ;) Co ciekawe, dwaj bracia mieli pierowotnie być ojcem i synem ;)
Goku

Post autor: Goku »

Po trzecim odcinku mógłbym powiedzieć tylko jedno słowo C - l - a - i - r - e :serce: :serce: :serce: Jej wątek przyćmił wszystkie pozostałe...

Po czwartym odcinku mogę powiedzieć dwa słowa C - l - a - i - r - e i N - i - k - i :serce: :serce: :serce: Tylko nie wiem czy w tym wypadku pisać Niki czy jej alter ego... Hmm...

Nie lubię Simone i Izaaka :| ::kwasny::
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Ale się nam Hiro wyrobił... prawdziwy maczo z kataną na plecach :D .
Zaimponowała mi Claire. Mimo, że wie że jest niezniszczalna, jej czyn wymagał odwagi.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
ODPOWIEDZ