Samo Życie
Nie bój się ja też tak myślałem, ale wolałem ukryć prawde.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
normalnie gwazda nam sie rodzi!!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
Wiesz B@r, czytałam, że Daniel Olbrychski na swoje 50-cio lecie gra Króla Leara (reżyseruje zaproszony przez niego Konczałowski) w Teatrze na Woli i casting do obsady robił....oglądając seriale, szczególnie Samo Życie i Kryminalnych.
Do jednej z ról wybrał naszego Łukasza (Dariusz Wnuk - to dla niewtajemniczonych
)
W ogóle stwierdził w tym wywiadzie , że największe talenty rodzą się w naszych serialach i gdyby nie S.Ż. (bardzo ceni ten serial) nie dostrzegłby tak wspaniałego aktora jak Dariusz.
Cieszę się bardzo
Do jednej z ról wybrał naszego Łukasza (Dariusz Wnuk - to dla niewtajemniczonych
W ogóle stwierdził w tym wywiadzie , że największe talenty rodzą się w naszych serialach i gdyby nie S.Ż. (bardzo ceni ten serial) nie dostrzegłby tak wspaniałego aktora jak Dariusz.
Cieszę się bardzo
PS Kiedyś wspominałeś, że Łukasz coś ostatnio wygląda mizernie.
To pewnie ze zmęczenia, bo miał mordercze próby (bardzo poważny spektakl) i jednocześnie grał w serialu. Nie zauważyłam, żeby były jakieś dłuższe przerwy.
[ Dodano: 2006-01-23, 00:09 ]
Gazeta Wyborcza Dział KULTURA z dnia 21-21 stycznia 2006.
Wywiad na stronę z Dorotą Wyżyńską.
Premiera 21-21. 01.2006 w Teatrze na Woli w Warszawie.
Na premierę nie zdążyłam, ale niedługo polecę, bo interesuje mnie i Olbrychski i Wnuk, no i oczywiście Szekspir.
Ściskam
To pewnie ze zmęczenia, bo miał mordercze próby (bardzo poważny spektakl) i jednocześnie grał w serialu. Nie zauważyłam, żeby były jakieś dłuższe przerwy.
[ Dodano: 2006-01-23, 00:09 ]
Gazeta Wyborcza Dział KULTURA z dnia 21-21 stycznia 2006.
Wywiad na stronę z Dorotą Wyżyńską.
Premiera 21-21. 01.2006 w Teatrze na Woli w Warszawie.
Na premierę nie zdążyłam, ale niedługo polecę, bo interesuje mnie i Olbrychski i Wnuk, no i oczywiście Szekspir.
Ściskam
A tak
Sprawdziłem na stronie Teatru na Woli i tam gra też Borys Jaźnicki(Czarek)i Przemysław Sadowski(Kacper). Ekipa z SŻ na czele z Darkiem
Też się w takim razie na to wybieram
Postaram się jutro dorwać gazetkę.
Pozdrawiam,
B@r
[ Dodano: 2006-01-27, 16:57 ]
Akcja rozgrywa się po tym, jak Agnieszka nakrywa Kasię i Łukasza jak rzucają do tarczy w przywieszone tam zdjęcia Przemka.
Łukasz wyznaje Agnieszce po raz drugi miłość.

http://s15.yousendit.com/d.aspx?id=2OIY ... 0D6NLFB9UO
Sprawdziłem na stronie Teatru na Woli i tam gra też Borys Jaźnicki(Czarek)i Przemysław Sadowski(Kacper). Ekipa z SŻ na czele z Darkiem
Pozdrawiam,
B@r
[ Dodano: 2006-01-27, 16:57 ]
Akcja rozgrywa się po tym, jak Agnieszka nakrywa Kasię i Łukasza jak rzucają do tarczy w przywieszone tam zdjęcia Przemka.
Łukasz wyznaje Agnieszce po raz drugi miłość.

http://s15.yousendit.com/d.aspx?id=2OIY ... 0D6NLFB9UO
Rozwód na bardzo dobrej drodze na korzyść Marysi.
Są nowe zeznania Bożenki (gosposi), która przypomniała sobie, że słynną taśmę (zniszczoną przez Ryszarda) z igraszkami Rysia i Marty oglądała policja i można to sprawdzić w ich notatkach służbowych i ew. zeznaniach.
Dobra była scena Ryszarda z jego mecenasem jak mu powiedział prawie dosłownie, że uważał od początku Rysia za oszusta, ale udawał, bo chciał wygrać sprawę.
No, ale tym razem pewnie zwycięży sprawiedliwość, a nie jego kunszt adwokacki. Powiedział to z rozbawieniem i jakby zadowolony, że Ryszard przegra ,mimo że oczywiście on też przegra jako adwokat.
Tak na marginesie t o zawód adwokata jest dla mnie bardzo "szemrany" - nie ważna jest sprawiedliwość, ważna jest sztuka wygrywania sprawy.....
Są nowe zeznania Bożenki (gosposi), która przypomniała sobie, że słynną taśmę (zniszczoną przez Ryszarda) z igraszkami Rysia i Marty oglądała policja i można to sprawdzić w ich notatkach służbowych i ew. zeznaniach.
Dobra była scena Ryszarda z jego mecenasem jak mu powiedział prawie dosłownie, że uważał od początku Rysia za oszusta, ale udawał, bo chciał wygrać sprawę.
No, ale tym razem pewnie zwycięży sprawiedliwość, a nie jego kunszt adwokacki. Powiedział to z rozbawieniem i jakby zadowolony, że Ryszard przegra ,mimo że oczywiście on też przegra jako adwokat.
Tak na marginesie t o zawód adwokata jest dla mnie bardzo "szemrany" - nie ważna jest sprawiedliwość, ważna jest sztuka wygrywania sprawy.....
- Adex-fan Brooke
Z tego co ostatnio zerkałem to znowu bardzo ciekawie w "Samym życiu" i te niektóre teksty są zaje..fajne
nie to co sztuczna słodkość i grzeczność w np. "MjakM" Tamarka ma teraz ładniejszą perukę -ale ten jej narzeczony jest ciapowaty
A podobno była scenka jak Agata spoliczkowała rywalkę? Bardzo chciałbym to zobaczyć -jest gdzieś video?
Mam nadzieję też że Agata zwiąże się z kimś fajnym i nie wróci do tego zarozumiałego dupka.
A podobno była scenka jak Agata spoliczkowała rywalkę? Bardzo chciałbym to zobaczyć -jest gdzieś video?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city