Sally Spectra i spółka
- Pottermaniack
- Adex-fan Brooke
Aktorka zmarła w styczniu 2006 roku.jushub pisze:Aktorka grająca Saly zmarła ale nie pamiętam kiedy.
Wydawało mi się , że w 2005 r. ale niedawno widziałam Saly jako sekretarkę na miejscu Megan więc nie wiem
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
Odkąd nie ma już firmy Spectra, postać Sally stała się postacią trzecioplanową, pojawia się bardzo rzadko, dzisiaj mieliśmy okazję widzieć ją w dwóch odcinkach jako sekretarkę. Nadal jednak ma to swoje słynne poczucie humoru.
Ogólnie jednak brakuje mi teraz Sally i reszty bandy Spectra na TVP1. Niestety wkrótce przyjdzie nam się całkowicie pożegnać z tą postacią na TVP1.
Ogólnie jednak brakuje mi teraz Sally i reszty bandy Spectra na TVP1. Niestety wkrótce przyjdzie nam się całkowicie pożegnać z tą postacią na TVP1.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
No, Sally wyniosła się z firmy, zakomunikowała oficjalnie pracownikom, że zamyka firmę. Tyle pamiętam.
Ostatnio z bandy Spectry zaczęło mi brakować Clarke'a. Wyparował i nie wiadomo co z nim dalej...
Ostatnio z bandy Spectry zaczęło mi brakować Clarke'a. Wyparował i nie wiadomo co z nim dalej...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Sceny w domku Thorne'a i Darli i sama Sally były dziś fantastyczne. Nareszcie Sally pokazali w jakiejś innej scenie niż w FC, przez moment powiało mi dawnymi wspaniałymi czasami z bandą Spectra.
Poza tym Sally i Stephanie są świetne jako przyjaciółki.