Sally Spectra i spółka

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

DeaconFan, w MNS nic nie jest wieczne, więc powrót Spectry jest ciągle możliwy. ::jezyk:: Myślałem, że przyjmą ją na innym stanowisku, ale sekretarka to też dobra posada. :)
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Teraz mamy styczeń 2006, a Darlene zmarła w styczniu 2007. To już ostatni rok, w którym możemy ją oglądać, a właściwie u nas pół roku :roll: :(
jushub

Post autor: jushub »

Aktorka grająca Saly zmarła ale nie pamiętam kiedy.
Wydawało mi się , że w 2005 r. ale niedawno widziałam Saly jako sekretarkę na miejscu Megan więc nie wiem
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

jushub pisze:Aktorka grająca Saly zmarła ale nie pamiętam kiedy.
Wydawało mi się , że w 2005 r. ale niedawno widziałam Saly jako sekretarkę na miejscu Megan więc nie wiem
Aktorka zmarła w styczniu 2006 roku.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
cmk

Post autor: cmk »

3 posty wyżej przecież jest napisane, że zmarła w styczniu 2007!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No właśnie 2007, coś mi się pomyliło przy pisaniu ::kwasny::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Odkąd nie ma już firmy Spectra, postać Sally stała się postacią trzecioplanową, pojawia się bardzo rzadko, dzisiaj mieliśmy okazję widzieć ją w dwóch odcinkach jako sekretarkę. Nadal jednak ma to swoje słynne poczucie humoru. :wink:
Ogólnie jednak brakuje mi teraz Sally i reszty bandy Spectra na TVP1. Niestety wkrótce przyjdzie nam się całkowicie pożegnać z tą postacią na TVP1. :|
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Tomala

Post autor: Tomala »

Bardzo brakuje mi dawnej Sally i jej energii. Niestety te czasy już nigdy nie wrócą...
Awatar użytkownika
Damians

Mnie też brakuje Sally. Ale cieszmy się tymi scenami z nią, które jeszcze przed nami, niewiele ich, ale zawsze coś...
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Przepraszam, ale w końcu już nie wiem jak to jest ze Spectra Fashion :?:
Co jest z firmą, czy wogóle istnieje?
Wydawało mi się, że Sally jest sekretarką, ale czy była mowa o zakończeniu Spectra Couture :?
Awatar użytkownika
DeaconFan

No, Sally wyniosła się z firmy, zakomunikowała oficjalnie pracownikom, że zamyka firmę. Tyle pamiętam.

Ostatnio z bandy Spectry zaczęło mi brakować Clarke'a. Wyparował i nie wiadomo co z nim dalej... :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
DeaconFan

Sceny w domku Thorne'a i Darli i sama Sally były dziś fantastyczne. Nareszcie Sally pokazali w jakiejś innej scenie niż w FC, przez moment powiało mi dawnymi wspaniałymi czasami z bandą Spectra. :wink: Poza tym Sally i Stephanie są świetne jako przyjaciółki. :D
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Może z tego powodu, że Sally nie jest już jej konkurentką z branży. Po prostu Sally nie stanowi dla niej żadnego zagrożenia. :wink: Mimo wszystko relacje obu pań są świetne i miło się ogląda ich przyjaźń. ::rad::
Awatar użytkownika
Damians

Bardzo fajnie oglądało się wspólne sceny Sally, Darla, Clark'a... :D ::rad::
Brakuje scen z nimi w MNS :(
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Odkąd nie ma Macy to już nie to samo. A Darla jest najnudniejszą postacią w historii MNS. :lol:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
ODPOWIEDZ