Tak,Taylor nie wykazuje się inteligencją terazBoldfanka pisze:
W realu każda kobieta pogoniłaby tego durnia Ridge'a do diabła![]()
Na głupotę Taylor też już nie mogę patrzeć. Mądra pani psycholog nie widzi, że to wszystko farsa - ten cały ich beznadziejny trójkątI w tej sytuacji decydować się na dziecko
![]()
![]()
:
Bieżące odcinki cz. 1
Ridge ma bardzo piękną żonę
i dziecko,więc nie powinien się uganiać za strasznie pomarszczoną Brooke,która nie jest atrakcyjna w tych krótkich włosach.Poza tym on jest idiotą skoro nie widzi,że Brooke ma na jego taką obsesję,że powinna tarafić do wariatkowa.Jak widzę Brooke to się śmieję
z tej jej naiwności,że jedna taka akcja jak z Victorem może spowodować rozpad małżeństwa.
Zdobycie Ridge’a za wszelką cenę nie jest już miłością, lecz chorobą. Brooke taka inteligentna kobieta a zachowuje się jak nastolatka, która żyje marzeniami. Przez co sama wystawia siebie na cierpienie. Po za tym jak można jechać do domu Taylor i podglądać ich w intymnych sytuacjach. Jestem ciekawa jak daleko się jeszcze posunie Brooke przez tą swoją obsesję.
Ridge miota się pomiędzy Brooke a Taylor jak "smród po gaciach"
. Sam nie wie co ma robić. Moim zdaniem te panie powinny kopnąć go w tyłek i nie zawracać sobie nim głowy. Powinny poszukać sobie facetów z którymi byłyby naprawdę szczęśliwe i nie musiałyby co chwilę walczyć o niego i dzielić się nim z inną kobietą.
No ale cóż...gdyby tak faktycznie było to moglibyśmy się pożegnać z intrygami w MNS, a wtedy było by zapewne nudno!
A propo Sally, żal mi tej kobitki- córka ją ciągle napastuje żeby przebaczyła Adamowi, a nie może zrozumieć że to nie tak łatwo zapomnieć komuś tego że porzucił rodzinę gdy ta go najbardziej potrzebowała( Sally miała problemy finansowe a jej firma stała na progu bankructwa).
Sally sama musiała sobie z wszystkim radzić.
No ale cóż...gdyby tak faktycznie było to moglibyśmy się pożegnać z intrygami w MNS, a wtedy było by zapewne nudno!
A propo Sally, żal mi tej kobitki- córka ją ciągle napastuje żeby przebaczyła Adamowi, a nie może zrozumieć że to nie tak łatwo zapomnieć komuś tego że porzucił rodzinę gdy ta go najbardziej potrzebowała( Sally miała problemy finansowe a jej firma stała na progu bankructwa).
Adam,chyba troche za surowo odbierasz Brooke!To prawda,że Ridge ma piękną żonę(jeszcze pięknaAdamST220 pisze:Ridge ma bardzo piękną żonęi dziecko,więc nie powinien się uganiać za strasznie pomarszczoną Brooke,która nie jest atrakcyjna w tych krótkich włosach.Poza tym on jest idiotą skoro nie widzi,że Brooke ma na jego taką obsesję,że powinna tarafić do wariatkowa.Jak widzę Brooke to się śmieję
z tej jej naiwności,że jedna taka akcja jak z Victorem może spowodować rozpad małżeństwa.
Brooke działa wedle swej przez siebie usypanej ścieżki myślowej,wpisuje się w swoją miłość,czy raczej obsesję do Ridge'a bez reszty. Thomas jest tylko pionkiem,który nie odgrywa większej roli w grze prowadzonej przez Brooke. Brooke bez pardonu rzuca włócznie w związek Ridge'a,Taylor,poza zasięgiem jej zainteresowania leży interes Thomas'a. Nie potrafi pojąć czym dla dzecka jest utrata spójnej rodziny,nie mogłaby skonfrontować z losem własnego syna Rick'a,który utracił ojca? Jej szczęście zasłoną dla jej oczu,reszty świata.
No własnie.Zresztą Stephanie jak na moje oko ma troche nie tak pod sufitem i jeśli chodzi o obsesje to u niej by się znalazło nawet kilkawiwi pisze:A mnie doprowadza do śmiechu moralność Stephanie. Mówi do Brooke, że nie może rozbić związku Taylor i Ridge'a ze względu na Thomasa, jednak gdy urodziła się Bridget i myślano, że jest córką Ridge'a to wtedy wszystko było w porządku, że dziecko nie wychowuje się w pełnej rodzinie
Co do Brooke to wyżej napisałam co sądze o tym co robi i dlaczego ją usprawiedliwiam.Natomiast ŻADNEGO usprawiedliwienia nie mogę znaleźć dla Taylor która ośmiesza się potwornie coraz bardziej.Wykorzystała własne dziecko by odbić Ridge'a Brooke,wykazała się nie lada hipokryzją przy okazji-bo gdy Bridget była mała to jakoś miała odmienne zdanie co do wychowywania dziecka bez ojca
Ja nie oglądałem w ostatnich czterech latach(a prawdopodobnie w dłuższym odstępie czasu) tylu odcinków MnS co w ciągu ostatniego miesiąca,więc nie wiem co to była za sytuacja,więc proszę aby ktoś mi ją przybliżył.Ireth pisze: Nie zapomnij w jakich okolicznościach Ridge odszedł od Brooke.Sam jej narobił nadziei tym gadaniem,że z nikim innym nie był tak szczęśliwy jak z nią,że nie chce odejść ale musi dla dobra małego Thomasa.Sam dał jej do zrozumienia,że odchodzi nie z miłości do Taylor ale do dziecka.Więc nic dziwnego,ze się łudzi.
W dużym skrócie:Ridge musiał wybrać-Taylor czy Brooke i wybrał Brooke.Było to wtedy gdy okazało się,że Taylor nie zginęła w katastrofie lotniczej,ale żyje.Niestety zanim doszło do ślubu z Brooke zobaczył ją z Grantem(nie wiedział,że ona właśnie mówi Grantowi,że kocha Ridgea i tylko z Ridgem chce być).Zobaczył ich pocałunek(pożegnalny) i się strasznie wkurzył i na złość oświadczył się Taylor na pokazie.Cały czas myślał jednak o Brooke,rozpamiętywał ten widziany pocałunek z Grantem.Potem Taylor zaszła w ciąże ale powiedziała Ridgowi,że to nie z nim tylko z Thornem.Tez tak powiedziała na złośc bo zobaczyła Ridgea z Brooke w dość intymnej sytuacji(było to nieporozumienie,ale wyglądało na sex).Po prostu Ridge był pijany i poszedł do Brooke i jakoś tak wyszło,że Taylor ich zobaczyła i wyciągnęła błędne wnioski.
Ridge ożenił się z Brooke.A Taylor nagle stwierdziła,że mu powie prawde,że to on jest ojcem Thomasa i że go odzyska.No i odzyskała.Ale akcja była taka,że Ridge prawie płakał jak odchodził od Brooke,ciągle jej powtarzał,że te kilka miesięcy małżeństwa z nią to były najszczęśliwsze w jego życiu,że nigdy nie był tak szczęśliwy itp bzdety.I ,że odchodzi,bo potrzebuje go jego mały synek,a jej dzieci są już duże więc zrozumieją.Powtarzał,że kocha Brooke i nigdy nie przestanie.Podkreślał,że to z powodu dziecka.I to niestety ale widać-że tak naprawde to z powodu Thomasa a nie Taylor wziął z nia ślub.
Ridge ożenił się z Brooke.A Taylor nagle stwierdziła,że mu powie prawde,że to on jest ojcem Thomasa i że go odzyska.No i odzyskała.Ale akcja była taka,że Ridge prawie płakał jak odchodził od Brooke,ciągle jej powtarzał,że te kilka miesięcy małżeństwa z nią to były najszczęśliwsze w jego życiu,że nigdy nie był tak szczęśliwy itp bzdety.I ,że odchodzi,bo potrzebuje go jego mały synek,a jej dzieci są już duże więc zrozumieją.Powtarzał,że kocha Brooke i nigdy nie przestanie.Podkreślał,że to z powodu dziecka.I to niestety ale widać-że tak naprawde to z powodu Thomasa a nie Taylor wziął z nia ślub.
Dzięki Ireth za streszczenie.Co do niego to mam jeszcze 1 pytanko:czy poza tym pocałunkiem łaczyło coś Granta i Brooke(bo raczej przyjaciele w ten sposób się nie żegnają) 
Ridge był sytuacji,w której obecnie jest Rick,który jest z Amber z powodu dziecka,a nie z Kimberly,którą kocha(jak ja
).Jeżeli Ridge rzeczywiście kocha Brooke to powinien z nią być,bo życie w kłamstwie źle wróży każdemu związkowi.Podobną opinię mam co do sytuacji Ricka i Kim
Jeżeli chcą rzeczywiście być z Taylor i Amber to powinni zerwać wszelkie konakty z Brooke i Kim,aby ich uczucie do nich nie wróciło.
Ridge był sytuacji,w której obecnie jest Rick,który jest z Amber z powodu dziecka,a nie z Kimberly,którą kocha(jak ja
Grant zakochał się w Brooke i doszło o ile się nie myle do 2 pocałunków(niezbyt przyjacielskich
).Jeden zobaczyła Stephanie i zaczęła węszyć.Ale oprócz tego nic ich nie łaczyło oprócz przyjaźni.Co do Taylor to Ridge jakoś tam na swój sposób ją kocha,ale to nie jest to co z Brooke...Z Taylor to raczej tak ze względu na dziecko,rodzine jaką tworzą i to z akceptacją wiedźmy S. 
Pięknie mówisz, ślicznieAdamST220 pisze:Ridge ma bardzo piękną żonęi dziecko,więc nie powinien się uganiać za strasznie pomarszczoną Brooke,która nie jest atrakcyjna w tych krótkich włosach.Poza tym on jest idiotą skoro nie widzi,że Brooke ma na jego taką obsesję,że powinna tarafić do wariatkowa.Jak widzę Brooke to się śmieję
Brooke dzisiaj znowu się poniżyła, ale no tak... to jej żywioł odwracanie kota ogonem, gdy ktoś chce jej powiedzieć prawdę prosto w oczy!