Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minął 2026-07-01, 22:00

Tak
1
17%
Nie
3
50%
Obojętne mi to
2
33%

Liczba głosów: 6
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Misia pisze: A Żora jak super wyglądał :shock: ::ok:: Pozytywne zaskoczenie.W tych dżinsach i koszulce po prostu bosssko mu było :zeby: Niezłe ciało ma chłopak!
Oj tak :zeby: Żora ciało ma po prostu :serce: Ale i tak mi podpadł brakiem dystansu u Wojewódzkiego tydzień temu :P
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

Dobrze, że Tuskówna odpadła, bo tańczyła najgorzej, ale i tak wolałbym nie oglądać już tej 'pedofilskiej' twarzyczki Komarenki ^^
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Jesienią kolejna edycja 'Tańca z gwiazdami'
30.04.2007

Telewizja TVN poszukuje tancerzy do swojego rozrywkowego show.

Wygląda na to, że już jesienią widzowie TVN zobaczą kolejną edycję „Tańca z gwiazdami”. Mimo, że stacja nie informuje oficjalnie o swoich planach, to na stronie internetowej programu pojawiło się już ogłoszenie o „Castingu dla tancerzy”.

Aby wziąć w nim udział trzeba mieć ukończone 18 lat, posiadać klasę taneczną minimum „A” w przynajmniej w jednym stylu tanecznym i na adres tzg@tvn.pl przesłać takie informacje jak imię, nazwisko, telefon, wiek, wzrost, waga, klasa taneczna/styl, a także opisać najważniejsze osiągnięcia taneczne i dołączyć zdjęcia. Wszystkie osoby spełniające podane kryteria zostaną umówione telefoniczne na indywidualne spotkanie.

Tymczasem 6 maja TVN nada ostatni już odcinek piątej edycji tanecznego show. W wielkim finale o Kryształową Kulę zawalczą dwie pary: Ivan Komarenako i Blanka Winiarska oraz Krzysztof Tyniec i Kamila Kajak.

Jednak to nie będzie koniec tanecznych emocji ten wiosny. Tydzień później, 13 maja, widzowie będą mogli obejrzeć specjalne wydanie „Tańca z gwiazdami” w którym uczestnicy programu zaprezentują ulubione przez widzów i najwyżej ocenione przez jury tańce wszystkich edycji show. Na parkiecie pojawią się m.in. Kinga Rusin i Małgorzata Foremniak. Być może zatańczą także jurorzy.

źródło wirtualnemedia.pl
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Goku

Post autor: Goku »

Zastanawiam się co za debil zmusza nas do dalszego oglądania Ivana w tym programie ::ke:: ::ke:: ::ke:: I jakim sposobem uzyskał najwięcej głosów ::ke:: ::ke:: ::ke::... Mam nadzieję, że w finale zwycięży Krzysztof Tyniec z piękną Kamilą Kajak :serce:
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Jaki debil ::ysz:: :?:
Od odpadnięcia Cerekwickiej ja kibicuję Ivanowi 8)
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Ale nie wiem czy wy też macie takie odczucia: Ivan dla mnie ani razu nie zatańczył charakterystycznie i z nerwem. Cały czas wypada tak samo. Np. dla mnie Tyniec miał świetnego foxtrota, tango i paso. Cerekwicka piękną rumbę, sambę i tango. Obuchowicz jive'a, rumbę i cha-cha. Ewa Wachowicz sambę i paso. Po tych tańcach dali mi się zapamiętać. A Ivan...? :roll:
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Mi wczorajsze tango i cha-cha Ivana na długo pozostanie w pamięci. Zatańczył naprawdę super i udowodnił, że zasługuje na finał!
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Oczywiście jestem za Krzysztofem Tyńcem :: bow :: Musi wygrać, nie ma innej opcji ::ok:: 8)

Co do Żory, to wczoraj był cudowny :serce: Od samego początku mi się podobał :serce: I nadrabiał za Cerekwicką nie tylko tańcem ale też twarzą :wink: ::jezyk::
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Na początku dzisiejszych "Kulis" było wyraźnie widać, że Stefano był wkurzony na Tuskównę :twisted: Że nie są jednak tacy sielankowi. Nie dziwię mu się, ona jest sympatyczna, ale to ani o jotę nie poprawia jej tańca, a jemu akurat zależało żeby dobrze zatańczyć. Ale w sumie Stefano już raz wygrał, więc nie powinien specjalnie rozpaczać. Zauważam jednak pewną analogię: Kinga Rusin też była sympatyczna, ale niespecjalnie umiała tańczyć, w sumie po każdym odcinku myślałam, że to właśnie ona odpadnie, a ona szła dalej. Jej jedynym udanym tańcem była rumba (Tusk - tango). Na szczęście zły scenariusz się nie powtórzył i ostatnia szansa na odpadnięcie została wykorzystana przez Kasię :twisted:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Teraz to już przesadziłaś ::cojest::
Kinga Rusin od początku bardzo dobrze tańczyła i od początku była jedną z faworytek programu. Jej noty były bardzo wysokie, 9, 10... A czy Tuskówna dostała kiedyś od Iwony 10 :?: :twisted: Jak piszesz, najlepszy taniec- tango...A Tuskówna dostała 6 punktów ::cojest:: ::plask wczolo:
Ogólnie bardzo się ucieszyłem, że ta głupia i prostacka pokraka odpadła :twisted: :twisted: :twiste:
Mam nadzieję, że wygra Tyniec, chociaż Iwana też lubię ::jezyk::
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Damians, pewnie masz rację - pamięć bywa zawodna :wink: Ale mnie się po prostu tak kołacze, że po niej zwykle jechali jurorzy (się znający), poza tym w porównaniu z Sadowskim to ona nie tańczyła szczególnie wybitnie :twisted:

[ Dodano: 2007-05-01, 00:10 ]
O kurczak, dop teraz przeglądnęłam sobie stronę i zobaczyłam punktację każdego odcinka - wierzyć się nie chce, że aż do wczoraj Tuskówna ze Stefano zawsze, ZAWSZE byli pierwsi u widzów ::ysz:: Porażka ::ysz::
Kitty

Post autor: Kitty »

Kasia Tusk odpadła, odetchnęłam z ulgą. :P
Sympatyczna to może jest, ale umiejętności taneczne - szkoda słów. ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Damians

Też mnie to śmieszy, że Tuskówna zawsze miała najwięcej głosów, potem Tyniec- a tu nagle najwięcej głosów dostał Iwan ::plask wczolo: Po prostu TVN ewidentnie pchał nie umiejącą tańczyć Tuskównę do przodu na zasadzie "byle dalej". A w przedostatnim odcinku doszli do w nosku, że to nie ma sensu, bo jakby to wyglądało jakby w finale Tyniec za taniec dostał 40 punktów, a Tuskówna 26, q po trzech Tańcach na jego koncie byłoby 120 punktów, a Tuskówna nie przekroczyłaby setki ::plask wczolo: ::plask wczolo:

Ktoś wcześniej napisał, że "Tuskówna odeszła z klasą". Nie zgadzam się tym. Za ostatni taniec dostała 6 punktów, wiec na pewno nie ma w tym żadnej klasy :twisted:
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Damians pisze:ktoś wcześniej napisał, że "Tuskówna odeszła z klasą". Nie zgadzam się tym. Za ostatni taniec dostała 6 punktów, wiec na pewno nie ma w tym żadnej klasy :twisted:
Zatańczyła , co nawet podkreśliłam Iwonka (albo Piotr) po raz drugi w tym programie. W końcu zatańczyła! :twisted: A nie przechodziła ;) Postarała się dziewczyna :twisted:
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
Damians

Ale zatańczyła na 6 punktów, więc to tak jakby nie zatańczyła ::jezyk::
ODPOWIEDZ