Oj takMisia pisze: A Żora jak super wyglądał![]()
Pozytywne zaskoczenie.W tych dżinsach i koszulce po prostu bosssko mu było
Niezłe ciało ma chłopak!
Taniec z gwiazdami
Jesienią kolejna edycja 'Tańca z gwiazdami'
30.04.2007
Telewizja TVN poszukuje tancerzy do swojego rozrywkowego show.
Wygląda na to, że już jesienią widzowie TVN zobaczą kolejną edycję „Tańca z gwiazdami”. Mimo, że stacja nie informuje oficjalnie o swoich planach, to na stronie internetowej programu pojawiło się już ogłoszenie o „Castingu dla tancerzy”.
Aby wziąć w nim udział trzeba mieć ukończone 18 lat, posiadać klasę taneczną minimum „A” w przynajmniej w jednym stylu tanecznym i na adres tzg@tvn.pl przesłać takie informacje jak imię, nazwisko, telefon, wiek, wzrost, waga, klasa taneczna/styl, a także opisać najważniejsze osiągnięcia taneczne i dołączyć zdjęcia. Wszystkie osoby spełniające podane kryteria zostaną umówione telefoniczne na indywidualne spotkanie.
Tymczasem 6 maja TVN nada ostatni już odcinek piątej edycji tanecznego show. W wielkim finale o Kryształową Kulę zawalczą dwie pary: Ivan Komarenako i Blanka Winiarska oraz Krzysztof Tyniec i Kamila Kajak.
Jednak to nie będzie koniec tanecznych emocji ten wiosny. Tydzień później, 13 maja, widzowie będą mogli obejrzeć specjalne wydanie „Tańca z gwiazdami” w którym uczestnicy programu zaprezentują ulubione przez widzów i najwyżej ocenione przez jury tańce wszystkich edycji show. Na parkiecie pojawią się m.in. Kinga Rusin i Małgorzata Foremniak. Być może zatańczą także jurorzy.
źródło wirtualnemedia.pl
30.04.2007
Telewizja TVN poszukuje tancerzy do swojego rozrywkowego show.
Wygląda na to, że już jesienią widzowie TVN zobaczą kolejną edycję „Tańca z gwiazdami”. Mimo, że stacja nie informuje oficjalnie o swoich planach, to na stronie internetowej programu pojawiło się już ogłoszenie o „Castingu dla tancerzy”.
Aby wziąć w nim udział trzeba mieć ukończone 18 lat, posiadać klasę taneczną minimum „A” w przynajmniej w jednym stylu tanecznym i na adres tzg@tvn.pl przesłać takie informacje jak imię, nazwisko, telefon, wiek, wzrost, waga, klasa taneczna/styl, a także opisać najważniejsze osiągnięcia taneczne i dołączyć zdjęcia. Wszystkie osoby spełniające podane kryteria zostaną umówione telefoniczne na indywidualne spotkanie.
Tymczasem 6 maja TVN nada ostatni już odcinek piątej edycji tanecznego show. W wielkim finale o Kryształową Kulę zawalczą dwie pary: Ivan Komarenako i Blanka Winiarska oraz Krzysztof Tyniec i Kamila Kajak.
Jednak to nie będzie koniec tanecznych emocji ten wiosny. Tydzień później, 13 maja, widzowie będą mogli obejrzeć specjalne wydanie „Tańca z gwiazdami” w którym uczestnicy programu zaprezentują ulubione przez widzów i najwyżej ocenione przez jury tańce wszystkich edycji show. Na parkiecie pojawią się m.in. Kinga Rusin i Małgorzata Foremniak. Być może zatańczą także jurorzy.
źródło wirtualnemedia.pl
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Ale nie wiem czy wy też macie takie odczucia: Ivan dla mnie ani razu nie zatańczył charakterystycznie i z nerwem. Cały czas wypada tak samo. Np. dla mnie Tyniec miał świetnego foxtrota, tango i paso. Cerekwicka piękną rumbę, sambę i tango. Obuchowicz jive'a, rumbę i cha-cha. Ewa Wachowicz sambę i paso. Po tych tańcach dali mi się zapamiętać. A Ivan...? 
Mi wczorajsze tango i cha-cha Ivana na długo pozostanie w pamięci. Zatańczył naprawdę super i udowodnił, że zasługuje na finał!
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
- kimberly1990
- katarzynka
Na początku dzisiejszych "Kulis" było wyraźnie widać, że Stefano był wkurzony na Tuskównę
Że nie są jednak tacy sielankowi. Nie dziwię mu się, ona jest sympatyczna, ale to ani o jotę nie poprawia jej tańca, a jemu akurat zależało żeby dobrze zatańczyć. Ale w sumie Stefano już raz wygrał, więc nie powinien specjalnie rozpaczać. Zauważam jednak pewną analogię: Kinga Rusin też była sympatyczna, ale niespecjalnie umiała tańczyć, w sumie po każdym odcinku myślałam, że to właśnie ona odpadnie, a ona szła dalej. Jej jedynym udanym tańcem była rumba (Tusk - tango). Na szczęście zły scenariusz się nie powtórzył i ostatnia szansa na odpadnięcie została wykorzystana przez Kasię 
Teraz to już przesadziłaś
Kinga Rusin od początku bardzo dobrze tańczyła i od początku była jedną z faworytek programu. Jej noty były bardzo wysokie, 9, 10... A czy Tuskówna dostała kiedyś od Iwony 10
Jak piszesz, najlepszy taniec- tango...A Tuskówna dostała 6 punktów
Ogólnie bardzo się ucieszyłem, że ta głupia i prostacka pokraka odpadła
:twiste:
Mam nadzieję, że wygra Tyniec, chociaż Iwana też lubię
Kinga Rusin od początku bardzo dobrze tańczyła i od początku była jedną z faworytek programu. Jej noty były bardzo wysokie, 9, 10... A czy Tuskówna dostała kiedyś od Iwony 10
Ogólnie bardzo się ucieszyłem, że ta głupia i prostacka pokraka odpadła
Mam nadzieję, że wygra Tyniec, chociaż Iwana też lubię
- katarzynka
Damians, pewnie masz rację - pamięć bywa zawodna
Ale mnie się po prostu tak kołacze, że po niej zwykle jechali jurorzy (się znający), poza tym w porównaniu z Sadowskim to ona nie tańczyła szczególnie wybitnie
[ Dodano: 2007-05-01, 00:10 ]
O kurczak, dop teraz przeglądnęłam sobie stronę i zobaczyłam punktację każdego odcinka - wierzyć się nie chce, że aż do wczoraj Tuskówna ze Stefano zawsze, ZAWSZE byli pierwsi u widzów
Porażka 
[ Dodano: 2007-05-01, 00:10 ]
O kurczak, dop teraz przeglądnęłam sobie stronę i zobaczyłam punktację każdego odcinka - wierzyć się nie chce, że aż do wczoraj Tuskówna ze Stefano zawsze, ZAWSZE byli pierwsi u widzów
Też mnie to śmieszy, że Tuskówna zawsze miała najwięcej głosów, potem Tyniec- a tu nagle najwięcej głosów dostał Iwan
Po prostu TVN ewidentnie pchał nie umiejącą tańczyć Tuskównę do przodu na zasadzie "byle dalej". A w przedostatnim odcinku doszli do w nosku, że to nie ma sensu, bo jakby to wyglądało jakby w finale Tyniec za taniec dostał 40 punktów, a Tuskówna 26, q po trzech Tańcach na jego koncie byłoby 120 punktów, a Tuskówna nie przekroczyłaby setki
Ktoś wcześniej napisał, że "Tuskówna odeszła z klasą". Nie zgadzam się tym. Za ostatni taniec dostała 6 punktów, wiec na pewno nie ma w tym żadnej klasy
Ktoś wcześniej napisał, że "Tuskówna odeszła z klasą". Nie zgadzam się tym. Za ostatni taniec dostała 6 punktów, wiec na pewno nie ma w tym żadnej klasy
Zatańczyła , co nawet podkreśliłam Iwonka (albo Piotr) po raz drugi w tym programie. W końcu zatańczyła!Damians pisze:ktoś wcześniej napisał, że "Tuskówna odeszła z klasą". Nie zgadzam się tym. Za ostatni taniec dostała 6 punktów, wiec na pewno nie ma w tym żadnej klasy
Co złego, to nie ja