Plebiscyty i konkursy
Nie. Ta 16 zdobyła najwięcej głosów, więc ma największe poparcie. Nie wiem, czy pamiętasz, ale w poprzedniej edycji niechętnie i wyjątkowo zrobiłem takie coś. Niechętenie, bo właśnie nie chciałem, by takie sytuacje się powtarzały. Jak właśnie teraz. Poza tym, po to były eliminacje, w których aż 22 osoby głosowały, by teraz już były najpopularniejsze postaci 
Wyniki końcowe 1. nominacji:
Bridget 24 (Marisa, Sally Fan, Alexander, Tkk_Bolly anka_ , Robi, Damians, Beja, Klaudusia, mucha331, Cosmo, Piotrek16, mailo, B@r, Gabra-Sheila, Misia, kimberly1990, Irma, Caroline, arturkcf, Oleg, Ambrossia Moore, katarzynka, PetroPython)
Tony 19 (wiwi, Abec, Primok, Patrycja , paulincia, Goku, Onyks, paula ;], Szogunka, Mateo, Mareczek, May, Roni, Milagros, nutelka, Kamil, Lizzy, mysia, tomala)
Odpada Tony, a już wkrótce 2. nominacja i głosowanie na stronie.
Bridget 24 (Marisa, Sally Fan, Alexander, Tkk_Bolly anka_ , Robi, Damians, Beja, Klaudusia, mucha331, Cosmo, Piotrek16, mailo, B@r, Gabra-Sheila, Misia, kimberly1990, Irma, Caroline, arturkcf, Oleg, Ambrossia Moore, katarzynka, PetroPython)
Tony 19 (wiwi, Abec, Primok, Patrycja , paulincia, Goku, Onyks, paula ;], Szogunka, Mateo, Mareczek, May, Roni, Milagros, nutelka, Kamil, Lizzy, mysia, tomala)
Odpada Tony, a już wkrótce 2. nominacja i głosowanie na stronie.
Mimo tego, ze nie przpadam za Taylor to jednak zaglosowałam właśnie na nią
Poniewaz Sheili na oczy nie widzałam a co do Clarca to jakoś jest dla mnie mało znacząca postacią 
Może dlatego, że nie oglądałam ważniejszych akcji z nim związanych.
Może dlatego, że nie oglądałam ważniejszych akcji z nim związanych.
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Ja oczywiście zagłosowałam na Taylor
. Bardzo ją lubię
. To moja ulubiona postać
.
Ostatnio zmieniony 2007-06-30, 13:42 przez Caroline, łącznie zmieniany 1 raz.
- Adex-fan Brooke