Styl w "MnS"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Brooke miała niezłą sukienkę, ale wygląd ogólny popsuły straszne odrosty. :roll: Za to Jackie wyglądała świetnie. :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Właśnie że to Jackie wyjątkowo brzydko wyglądała, jakoś czarno i tłusto
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tomala

Post autor: Tomala »

Bardzo ładnie dzisiaj wyglądała Brooke. I sukienka i fryzura :) A te odrosty o których pisze Pottermaniack jakoś mi się nawet nie rzuciły w oczy.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Zgadzam się, Brooke ładnie wyglądała. No i ta niezapomniana klasyczna elegancja Stephanie.
Ten jej telefon tez mi się rzucił w oczy. W ogóle taka jaskrawa obudowa nie pasuje do Stephanie, kobiety, która jednak ma w sobie coś z eleganckiej matrony. Ale z drugiej strony, nikomu jeszcze nie zaszkodziła odrobina szaleństwa, nawet Stephanie.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Stephanie miała różowy telefon, masakra ::loll:: ::cojest:: Zgadzam się, że on kompletnie nie pasuje do Stephanie, nie wiem, skąd scenarzyści wytrzasnęli ten model.

Brooke wyglądała przepięknie! Na ten ślub czekałem kilka lat, dzisiejszy wygląd Brooke przebił - jak dla mnie - wszystkie jej dotychczasowe suknie ślubne, po prostu był piękny :D I jeszcze ta różyczka wpięta do marynarki Ridge'a, pasująca do tego co Brooke miała na głowie. To chyba nawet najładniejsze kreacje ślubne w całej historii MNS - proste, ale piękne ::rad::

Bridget jest bardzo ładnie w tych krótszych, prostych włosach :)
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Damians pisze:Stephanie miała różowy telefon, masakra ::loll:: ::cojest:: Zgadzam się, że on kompletnie nie pasuje do Stephanie, nie wiem, skąd scenarzyści wytrzasnęli ten model.
To był jasny odcień fioletu, nie różowy. :P Sprawdzałem ponownie w Internecie. Może to zwiastun nowego kierunku Forrester Creations? ::jezyk::
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Z kolei mnie ta suknia ślubna Brooke się w ogóle nie podobała. Nie mówię , że jest brzydka, ale nie wywarła na mnie wielkiego wrażenia.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Suknia całkiem niezła, jedna z najlepszych na licznych ślubach Bridge'a. Dla mnie najlepsza była ta z 2004 roku. :wink:
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Hunter jest nazywana "sexy 16-stką", a ciekawe, jak zostanie określony dzisiejszy strój Brooke? :P "Pechowa 13-nastka"? :twisted: Ale wczoraj ten niebieski strój wyglądał świetnie, Taylor też w dzisiejszym niebieskim nieźle. :wink:
Awatar użytkownika
Damians

Może miała przykrótką bluzkę, ale można to wytłumaczyć tym, że jest tam ciepło ::jezyk::
Za to moją uwagę zwróciło co innego, a mianowicie to, co miała pod oczami :roll: Jakby trzy dni nie spała, strasznie to wyglądało :?

A co do Taylor, do dzisiaj pokazali jej biust z góry, śmiesznie odstawał :lol:
Awatar użytkownika
Pottermaniack

W marcu jest w LA tak ciepło? :P Brooke nawet w lipcu się tak nie ubiera. Wyglądała jak przeciętna dziewczyna z mojego gimnazjum, które muszą pokazać pępek i zaszpanować. :lol:
Awatar użytkownika
Damians

Pottermaniack pisze:przeciętna dziewczyna z mojego gimnazjum, które muszą pokazać pępek i zaszpanować. :lol:
To jeszcze pokazują pępki?? :lol:
Powiedz im, ze moda na to skończyła się już dano temu :lol:
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Damians pisze:
Pottermaniack pisze:przeciętna dziewczyna z mojego gimnazjum, które muszą pokazać pępek i zaszpanować. :lol:
To jeszcze pokazują pępki?? :lol:
Powiedz im, ze moda na to skończyła się już dano temu :lol:
W gimnazjum byłem w zeszłym roku, a wtedy moda na pępki się kończyła. :P
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Głupi ten strój Brooke był i ostatnio włosy ma marnie podcięte (a jeszcze nie tak dawno miała piękne długi czas), to wszystko jednak przynajmniej wygląda naturalnie dobrze w porównaniu z biustem Taylor, który też mi się rzucił w oczy pokazany od góry.
Tak w ogóle Hunter wygrała z tym chirurgiem co go zaskarżyła o spapranie?
Bridget ostatnio wygląda bardzo ładnie w swojej fryzurce w prostych włosach.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Adex-fan Brooke pisze: Tak w ogóle Hunter wygrała z tym chirurgiem co go zaskarżyła o spapranie?
Wygrała. Wina chirurga była dość oczywista.
ODPOWIEDZ