Przeszłość

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

To chyba niby miał być taki kawał Ridge'a, a w stosunkach byli dobrych (tylko nie jestem pewien czy byli wtedy razem)... :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

A czy doszło między Lauren i Ridge'm do jakiegoś pocałunku?
Awatar użytkownika
DeaconFan

kubeczek pisze:A czy doszło między Lauren i Ridge'm do jakiegoś pocałunku?
Szczerze mówiąc nie pamiętam już takich szczegółów, ale chyba nie. A jeśli tak, to pewnie Ridge się szybko wycofał... :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
DeaconFan

A jednak się całowali, znalazłem coś na ten temat w Internecie. :wink:
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Czy mógłby mi ktoś streścić historię zakochania się Eryka i Brooke oraz ich małżeństwo?
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Pottermaniack pisze:Czy mógłby mi ktoś streścić historię zakochania się Eryka i Brooke oraz ich małżeństwo?
Miej-więcej było to tak że Ridge postanowił być z Caroline a Brooke była załamana, Stephanie oczywiście jeszcze jej ubliżała, rodzina Brooke wyjechała bo Stephanie uknuła aby jej rodzice musieli wyjechać a Erykowi było szkoda Brooke, chyba nawet (jako że nie miała dużo pieniędzy) kupił jej bilet by mogła odwiedzić rodziców, Eryk miał dość starej wredej Stephanie a Brooke przypominała mu zapewne młodą Beth Logan, tak więc zbliżyli się do siebie i zakochali, potem Brooke zaszła w ciążę(wówczas wpleciono to do scenariusza bo KKL zaszła) chciała jednak usunąć nie wierząc że mogą być razem, ale on ją powstrzymał (chyba dowiedział się od Pierra?) no i szczęśliwi zaręczyli się a Stephanie po dziś dzień skręca ze złości, potem Caroline była umierająca i poprosiła aby Brooke zeszła się z Ridge'm, ale Brooke wówczas obiecała chyba tylko być przy nim a przyszłość wiązała z Erykiem.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
DeaconFan

Adex-fan Brooke pisze:(chyba dowiedział się od Pierra?)
Tak. A Pierre później założył jakąś restaurację w Los Angeles, tylko nie jestem pewien czy to było Cafe Russe, czy coś innego? :roll:
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

DeaconFan pisze:
Adex-fan Brooke pisze:(chyba dowiedział się od Pierra?)
Tak. A Pierre później założył jakąś restaurację w Los Angeles, tylko nie jestem pewien czy to było Cafe Russe, czy coś innego? :roll:
Tak, to było Cafe Russe
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
jahek

Post autor: jahek »

A mi się wydaje, że to nie było Cafe Russe. Obejrzyjcie sobie 25. odcinek Mns na youtube. Gdzie spotykają się Storm i Alex? Przypuszczam, że w Cafe Russe.
STREFKA czyli Stephanie, Thorne, Ridge, Eric, Felicia, Kristen i Angela
Awatar użytkownika
kubeczek

Co to jest BeLieF?
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

kubeczek pisze:Co to jest BeLieF?
Tkanina , która nie gniecie się , została stworzona przez Brooke.
Awatar użytkownika
kubeczek

1. Dlaczego Clarke'a ścigali mafiozi? Może mi ktoś streścić wątek "Clarke i mafiozi"?
Awatar użytkownika
DeaconFan

kubeczek pisze:1. Dlaczego Clarke'a ścigali mafiozi? Może mi ktoś streścić wątek "Clarke i mafiozi"?
Wszystko jest opisane w najnowszym numerze naszego modowego magazynu - dział spoilerowy/Internetowe Gazety B&B/artykuł: ARCHIWUM MNS.
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=57&start=135

Polecam! I zachęcam do komentowania! :D
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ciąg dalszy rozmowy z tematu ,,Brooke vs. Taylor ''
DeaconFan pisze:Ale tą akcję z pobiciem Granta przez Ridge'a nie bardzo pamiętam.
http://www.youtube.com/watch?v=P9oeBov1Uv4
Ostatnio zmieniony 2009-08-06, 23:48 przez Robi, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
DeaconFan

No już coś mi świta, dzięki. :) Grant to kiedyś niezły sukinsyn był. :P

Za to pamiętam doskonale jak Ridge jako zorro kiedyś na żyrandolu pomykał. :)
ODPOWIEDZ