Przeszłość
Szczerze mówiąc nie pamiętam już takich szczegółów, ale chyba nie. A jeśli tak, to pewnie Ridge się szybko wycofał...kubeczek pisze:A czy doszło między Lauren i Ridge'm do jakiegoś pocałunku?
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- Pottermaniack
- Adex-fan Brooke
Miej-więcej było to tak że Ridge postanowił być z Caroline a Brooke była załamana, Stephanie oczywiście jeszcze jej ubliżała, rodzina Brooke wyjechała bo Stephanie uknuła aby jej rodzice musieli wyjechać a Erykowi było szkoda Brooke, chyba nawet (jako że nie miała dużo pieniędzy) kupił jej bilet by mogła odwiedzić rodziców, Eryk miał dość starej wredej Stephanie a Brooke przypominała mu zapewne młodą Beth Logan, tak więc zbliżyli się do siebie i zakochali, potem Brooke zaszła w ciążę(wówczas wpleciono to do scenariusza bo KKL zaszła) chciała jednak usunąć nie wierząc że mogą być razem, ale on ją powstrzymał (chyba dowiedział się od Pierra?) no i szczęśliwi zaręczyli się a Stephanie po dziś dzień skręca ze złości, potem Caroline była umierająca i poprosiła aby Brooke zeszła się z Ridge'm, ale Brooke wówczas obiecała chyba tylko być przy nim a przyszłość wiązała z Erykiem.Pottermaniack pisze:Czy mógłby mi ktoś streścić historię zakochania się Eryka i Brooke oraz ich małżeństwo?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tak. A Pierre później założył jakąś restaurację w Los Angeles, tylko nie jestem pewien czy to było Cafe Russe, czy coś innego?Adex-fan Brooke pisze:(chyba dowiedział się od Pierra?)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Tak, to było Cafe RusseDeaconFan pisze:Tak. A Pierre później założył jakąś restaurację w Los Angeles, tylko nie jestem pewien czy to było Cafe Russe, czy coś innego?Adex-fan Brooke pisze:(chyba dowiedział się od Pierra?)
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Tkanina , która nie gniecie się , została stworzona przez Brooke.kubeczek pisze:Co to jest BeLieF?
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Wszystko jest opisane w najnowszym numerze naszego modowego magazynu - dział spoilerowy/Internetowe Gazety B&B/artykuł: ARCHIWUM MNS.kubeczek pisze:1. Dlaczego Clarke'a ścigali mafiozi? Może mi ktoś streścić wątek "Clarke i mafiozi"?
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=57&start=135
Polecam! I zachęcam do komentowania!
Ciąg dalszy rozmowy z tematu ,,Brooke vs. Taylor ''
http://www.youtube.com/watch?v=P9oeBov1Uv4DeaconFan pisze:Ale tą akcję z pobiciem Granta przez Ridge'a nie bardzo pamiętam.
Ostatnio zmieniony 2009-08-06, 23:48 przez Robi, łącznie zmieniany 1 raz.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]