Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minął 2026-07-01, 22:00

Tak
1
17%
Nie
3
50%
Obojętne mi to
2
33%

Liczba głosów: 6
Ambrossia Moore

Post autor: Ambrossia Moore »

May pisze:

Ambrossio Moore, Przemek Cypryański już tańczył :wink: .
::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo:

Oj, masz rację. Ale już nikogo nie miałam na myśli, a on pierwszy przyszedł mi do głowy. ::loll::
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

No i Krzysztof i Kamila wygrali :: bow :: :serce:

Zasługiwali na to zwycięstwo, bo naprawdę tańczyli super. Idealnie, lekko, równo. Ivan i Blanka też pokazali ogromną klasę i udowodnili, że w finale był naprawdę wysoki poziom.
Kamila na pewno bardzo się cieszy. W końcu to już jej 2 Kryształowa Kula ::rad::

Podobał mi się ten tekst Urbańskiego o śpiewaniu ::loll::

A za tydzień będzie super odcinek! Będą tańczyć jurorzy, a oceniać będą: Kazia Szczuka, Wojewódzki i Majewski. Ale będzie polew ::jezyk::
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Ale fajnie!
Wielkie wyrazy podziwu dla Ivana Komarenki i Tyńca z Gwiazdami - pokazali że można zajść tak daleko nie będąc polakiem (Ivan) i 20-paro-latkiem (K. Tyniec).
Byłem w szoku że właśnie w finale było IK vs. KT bo myślałem że Kasia Tusk przejdzie :shock: A tu taki zonk.
Od razu mi sie przypomniała Koroniewska która w 3 edycji gdzieś od 2, 3 odcinka była w ostatniej dwójce i jakoś tak szło że wszyscy odpadali tylko nie ona i w końcu na 3 poszła :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Super że wygrał Tyniec! :mrgreen:
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Brawo Krzysztof :: bow ::
Był po prostu świetny :mrgreen: A ten freestyle... Mmmmm :serce:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Brawo dla Krzysztofa, zwycięstwo należało mu się jak najbardziej, chociaż wolałem aby wygrał Ivan. Ale Freestyle Ivana jak dla mnie był mniej tańczony, więcej śpiewał i stał w miejscu... Teraz czas na kolejną edycję ale wcześniej wybór najlepszego tańca z edycji 3,4 i 5. Myśle ,że szansę ma Kinga i Stefano oraz Ola i Rafał.
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Ktokolwiek w finale by wygrał i tak byłoby dobrze.Krzysztof prawie się popłakał, a Kamila ryczała(ale wygrała już drugi raz , więc nie rozumiem czemu)
Mam nadzieję , że w kolejnej edycji będą Blanka Winiarska(bardzo ją pulubiłem)Ewa Szabatin(świetna tancerka , ale przybladła tańcząć z Olbrychskim) i Aneta Piotrowska.
Super , ze będzie Szczuka Wojewódzki i Majewski już sobie wyobrażam ich komentarze.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Cieszę się, ze wygrał Tyniec. Ale freestyle Iwana bardziej mi się podobał ::jezyk::
A zauważyliście jaka Tuskówna była smutna ::chytry:: :twisted: Głupia, wierzyła, że dzięki temu programowi stanie się sławna i lubiana, a jej ojcu podskoczą punkty w sondażach, ale jak widać się pomyliła :mrgreen: Wiem, że to nieładnie cieszyć się z czyjegoś nieszczęścia, ale taka prawda- Tuskówna to jedno wielkie nieszczęście. Jeśli wierzyć plotą, to Stefano tak na prawdę jej nie lubi a te wszystkie urocze minki jakie widzieliśmy, wspólne imprezy to wszystko jedno wielkie oszustwo...

Rozbawił mnie tekst Beaty w TT. Napisała, że do TVN jest ustawiona kolejka gwiazd, które chcą wystąpić w kolejnej edycji Tańca... ::plask wczolo:
Na 100% propozycje otrzyma córka Leppera( ta co w tym roku zdaje maturę), ciekawo czy dziewczyna się zgodzi, chociaż w to wątpię...
bastet78

Post autor: bastet78 »

Nie rozumiem w ogóle po co pchają się do tego programu córki polityków. Wszystkie brzydkie i malo zdolne. ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo:
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Pierwsze plotki o uczestnikach 6-edycji są pozytywne
Osoby , których podobno udział w 6.edycji jest pewny(chociaż ja w to i tak nie wierze)

Aktorka Anna Powierza(Klan)
Piosenkarka Renata Dąbkowska (Eurowizja 1998, 17 miejsce)

Narazie niby zapowiada się obiecująco , 2 pierwsze osoby są gwiazdami i to dużego formatu(jak dla mnie)
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Stanowczo za wcześnie na spekulacje kto w 6 edycji, myśle ,że dopiero w lipcu zaczną się ostre poszukiwania uczestników.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Ciekawe jak to jest naprawde z tą przyjaźnią Kasi i Stefano ::chytry:: Niby zawsze tacy razem szczęsliwi ale w ostatnich kulisach sama Kaska mówiła,że Stefano się do niej nie odzywa po zakończonych tańcach do włoskick piosenek,a w pewnym momencie to co mówił on do niej było wyciszone więc ...hmm

Kolejna edycja podobno ma być,ciekawe kogo wezmą ::chytry:: Powinni zaprosić osoby,które są znane,wzbudzają różne emocje itp.Według mnie to tak:

Doda
K.Wojewódzki
M.Wiśniewski
Sz.Majewski
E.Górniak
M.Zakościelny
C.Pazura
K.Figura
A.Mucha
Rysiek z Klanu :P (cała Polska zna Rysia przecież) ::jezyk::

Dobrze by bylo,żeby choć jedna osoba z powyższych była :P to już byłby sukces ::rad::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Damians

Misiu, na Twojej liście są Gwiazdy a do TzG ostatnio idą tylko gwiazdki.
Ania Powierza- ok. ale tamta druga( matko, nawet nie wiem jak ona wygląda i jak brzmią jej piosenki ::cojest:: ::plask wczolo: ) – poza tym to nie jest potwierdzona informacja, tylko plotka, która pewnie się nie sprawdzi...
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Damians gwiazdki albo osoby o których mało kto wcześniej wiedział :wink:
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Jak zobaczyłam w tych wynikach w między czasie, że Iwan prowadzi to wzięłam telefon w ręce i jazda! :twisted: Wysłałam 4 smski :mrgreen: I jestem przeszczęśliwa, że wygrał Krzysztof Tyniec :zeby:
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
Damians

anka_ pisze:Jak zobaczyłam w tych wynikach w między czasie, że Iwan prowadzi to wzięłam telefon w ręce i jazda! :twisted: Wysłałam 4 smski
::cojest:: ::cojest:: ::jezyk:: Myślałem, że nikt się na to nie nabierze ::plask wczolo: Ty naprawdę uwierzyłaś w te wyniki i w to, że nagle Tyniec stracił swoją przewagę i wygrywa Iwan :?: :shock:
Przecież to było oczywiste, że TVN tak specjalnie manipuluje wynikami, aby ludzie wysyłali SMS-y.
ODPOWIEDZ