Administrator
Awatar użytkownika
Administrator
Polecam wszystkim serial "Anna German. Tajemnica Białego Anioła".
Bardzo się cieszę, że polska telewizja pokaże go i to o świetnej porze - emisja w TVP 1 w piątki od 22 lutego po wieczornych wiadomościach :serce: .
Oglądałem serial w zeszłym roku, jak miał premierę w rosyjskiej TV i naprawę wg mnie robi wrażenie. Przedstawiona jest w nim niezwykła historia Anny, której pewnie większość pokolenia 45- nie zna. Zachęcam do oglądania wszystkich odcinków. Dodatkowo wykorzystano w filmie piosenki z repertuaru Anny Germian w oryginale, więc to kolejny plus :)
Film nakręcono w wersji językowej rosyjsko-polsko-włoskiej z krótkim epizodem po angielsku.
Nie znalazłem nigdze polskiego zwiastunu, więc wstawiam rosyjski oraz jedną piosenkę (zresztą jedną z moich ulubionych rosyjskich piosenek ever :: bow :: ), gdzie też jest sporo fragmentów filmu. Mam nadzieję, że kogoś zachęci do oglądania.

Zwiastun

Echo miłości
Ależ się cieszę! Pamiętam, że było o tym mówione, ale niestety nie miałam okazji oglądać. Bardzo się cieszę, że będzie to puszczane w TV naszej! Na pewno będę oglądała! :serce:
Well, I die just a little bit...
My love for You is something I can't hide and I...
... cry just a little bit...
Cry...

Post autor: Sexi Ricky »

Oglądałem pierwszy odcinek i muszę przyznać, że nie mogę się doczekać kolejnego :: bow ::
Jakby takich produkcji było więcej w TVP to może nawet rozważyłbym płacenie abonamentu :lol:

Post autor: Grisza »

Rzeczywiście serial bardzo dobry :D Pierwszy odcinek oglądało 6,3 mln Polaków. Jest to bardzo poruszająca historia, naprawdę świetnie !
Grisza :)
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Skąd masz te informacje o 6,3 mln widzów? Trzeba przyznać, że to bardzo dobry wynik - jeśli to info jest prawdziwe.

Post autor: Grisza »

Nie wymyśliłem je sobie tak dla łacha :roll:

http://www.swiatseriali.pl/ogladalnosc,date,2013-02-25
Grisza :)

Post autor: Pottermaniack »

Sześć milionów widzów co tydzień przed telewizorami - najlepszy dowód na to, że Polacy chcą oglądać także ambitniejsze produkcje. ;)
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Powtórkę tego serialu można będzie zobaczyć tej wiosny na TVN7 w każdy piątek o godz. 18:55 zaczynając od piątku 28 lutego!

Polecam! :D
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
ODPOWIEDZ