A co myślicie o postaciach?
Trzeba przyznać jedno że serial poruszył wiele społecznych temtów np. HIV u Daniela
Mogliby jednak zmienić czołówkę i to dawno temu.
No to fakt. Może starsze babcie to interesuje, ale ja nie wyobrażam sobie co trzeci odcinek oglądać jak Brooke robi kolację..Thorne pisze:Klan jest serialem,który pamiętam mniej więcej od 9 roku życia. Z niemałym zainteresowaniem podążałem z odcinkami tego serialu,ale z czasem poziom mego zainteresowania spadł na niższą półkę,w efekcie w pewnych periodach życia pozwoliłem,by dał się zaszufladkować. Ostatnimi czasy wróciłem do jako takiego śledzenia Klanu,nie czynię jednak tego codziennie.
Klan rzeczywiście porusza społeczne problemy,odnoszę jednak wrażenie,iż jest to serial z największą dozą prozy życia. Nie uważacie? Za wielkie skupienie ekipy scenarzystów na powierzchownym aspekcie życia: obiad,kolacja etc.
O Jezus, nie znoszę Paschalskiej!!!! Tak samo z Holtz! Przecież Holtzowa jest straszna! Wygląda jak szkapa!!! A jej sesja zdjęciowa w Playboyu, z pewnością popchnęła kilkudziesięciu przynajmniej facetów w ramiona homosexualizmu.AdamST220 pisze:Najbardziej wkurza mnie Kaja Paschalska,która na siłę chce robić karierę muzyczną
A lesbijki pewnie stały sie heteroseksualneMartin pisze:O Jezus, nie znoszę Paschalskiej!!!! Tak samo z Holtz! Przecież Holtzowa jest straszna! Wygląda jak szkapa!!! A jej sesja zdjęciowa w Playboyu, z pewnością popchnęła kilkudziesięciu przynajmniej facetów w ramiona homosexualizmu.AdamST220 pisze:Najbardziej wkurza mnie Kaja Paschalska,która na siłę chce robić karierę muzyczną![]()
![]()
![]()
No właśnie.. HeheheheheheAdex-fan Brooke pisze:A lesbijki pewnie stały sie heteroseksualneMartin pisze:O Jezus, nie znoszę Paschalskiej!!!! Tak samo z Holtz! Przecież Holtzowa jest straszna! Wygląda jak szkapa!!! A jej sesja zdjęciowa w Playboyu, z pewnością popchnęła kilkudziesięciu przynajmniej facetów w ramiona homosexualizmu.AdamST220 pisze:Najbardziej wkurza mnie Kaja Paschalska,która na siłę chce robić karierę muzyczną![]()
![]()
![]()