Teraz mamy:Samo życie,Pierwsza miłość,Na wspólnej,M jak miłość,Egzamin z życia,Rodzina zastępcza i nowe seriale Tango z aniołem,Anioł Stróż,Magda m itd.Ja oglądam tylko Egzamin z życia,uważam że jest świetny i jestem baaaardzo ciekawa co będzie dalej(niestety wczoraj nie oglądałam,ale w czwartek jest powtórka:) ) i M jak miłość choć nieregularnie.W polsatowskich tylko się mniej więcej orientuje bo czytam streszczenia a programie TV
Oglądacie polskie seriale?
Oglądacie polskie seriale?
Jest ich sporo,zaczęło się oczywiście od nieśmiertelnego "Klanu"i "Złotopolskich"-wg to najgorsze z seriali polskich.
Teraz mamy:Samo życie,Pierwsza miłość,Na wspólnej,M jak miłość,Egzamin z życia,Rodzina zastępcza i nowe seriale Tango z aniołem,Anioł Stróż,Magda m itd.Ja oglądam tylko Egzamin z życia,uważam że jest świetny i jestem baaaardzo ciekawa co będzie dalej(niestety wczoraj nie oglądałam,ale w czwartek jest powtórka:) ) i M jak miłość choć nieregularnie.W polsatowskich tylko się mniej więcej orientuje bo czytam streszczenia a programie TV
,ale nie oglądam raczej lub bardzo rzadko.Są jeszcze polskie sitcomy np Lokatorzy,13 postreunek i inne.Moim zdanie polskie sitcomy sa beznadziejne,jeszcze żadnego nie widzialam w miarę na poziomie(na miare np Przyjaciół),gra aktorów jest sztuczna,przerysowana i tak okropna,że nie moge dłuższą chwile na to patrzec.Jak uważacie?Które polskie seriale oglądacie?
Ja oglądam Samo Życie (ostatnio dość nieregularnie niestety, czytam tylko streszczenia by wiedzieć co się dzieje) i M jak Miłość. Dawno dawno temu (za siedmioma lasami itd.
) oglądałam Klan i Złotopolskich, ale byłam wtedy chyba jeszcze w podstawówce
Co do sitcomów to oglądałam też 13 Posterunek - wiem, że durny, ale z nudów wszystko można obejrzeć 
Ja oglądam parę polskich seriali, ale wszystkie z kasety, bo nie mam przeważnie czasu na oglądnie ich live, a poza tym wolę, żeby program się dostosował do mnie, a nie ja do programu tv
W związku z tym mam czasem nawet kilkumiesięczne opóźnienia. Są jednak też seriale, na które zerknę na żywo, bo nie oglądam ich regularnie, raczej tylko tak przy okazji... Są to: Samo życie (ale baaardzo rzadko), Pierwsza miłość (to już częściej), M jak miłość (rzadko) i Na wspólnej (sezonowo, kiedyś jak TVN był na Hot Birdzie FTA-regularnie).
A teraz te, które oglądam: Na dobre i na złe, Klan (tak, tak to nie żart
), Złotopolscy (najlepsza wg mnie jest Elżbieta Kleczkowska
), Plebania, Sąsiedzi, Rodzina zastępcza i to by chyba było na tyle
Aha
jeszcze ostatnio 'testuje' Tango z aniołem...
A teraz te, które oglądam: Na dobre i na złe, Klan (tak, tak to nie żart
ja sie przyznam ze bardzo lubie "Na Wspolnej" i "Pierwsza Milosc", kiedys sledzilam tez "M jak milosc" ale jakos mi sie juz znudzilo, lubie tez bardzo "MAGDE M." - bardzo fajnie krecony jest ten serial jak na PL, i nawet niechec do Joanny Brodzik spowodowanej "Kasia i Tomkiem: ktorych niecierpialam jakos gdzies wyparowala... hehe...
Niektóre seriale polskie są nawet dobre, jednak 99% wg to nic innego jak tragiczna beznadzieja!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Nasze seriale są do du.. , nic w nich się nie dzieje . Jedynie Magda M troche się wyróżnia od innych ,ale też tego nie oglądam .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl