Bridget Forrester

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Jugolaz

Bridget Forrester

Post autor: Jugolaz »

W serialu pojawiła się nowa Bridget. Jest już dorosła więc pewnie zaczną się wątki miłosne z jej udziałem chociaż mi się osobiście nie podoba ta aktorka, a co do charakteru postaci to się okaże ::jezyk::
Ostatnio zmieniony 2010-03-19, 22:59 przez Jugolaz, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Robi

Re: Bridget Forrester

Post autor: Robi »

Jugolaz pisze:W serialu pojawiła się nowa Bridget. Jest już dorosła więc pewnie zaczną się wątki miłosne z jej udziałem chociaż mi się osobiście nie podoba ta aktorka, a co do charakteru postaci to się okaże ::jezyk::
Moim zdaniem na samym początku z tą bohaterką nie będziemy mieć wielu scen z przygodami miłosnymi ,ale kto to wie w tym filmie jest wszystko możliwe .
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Nowa Bridget jest paskudna ::plask wczolo: ::jezyk:: Może to i dobrze, ze wyjechala na te Hawaje ::cojest:: ::jezyk::
agusienka

Post autor: agusienka »

a ja sądze ze scen miłosnych z nią bedzie dużo gdyż na tym sie serial opiera nie ukrywajmy:)
Tomala

Post autor: Tomala »

Ostatnio oglądałem nowy serial na TVN Krok od domu który leci zamiast Magdy M i okazało sie że gra tam ta nowa Bridget i to główną role.
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=573
Tu jest temat poświęcony temu serialowi. :wink:
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Bridget nic nie wie o związku Brooke i Thorne'a. Ale moment... Ja pamiętam jak około pół roku temu Brooke mówiła do Thorne'a "Dzisiaj zjemy kolację z Bridget. Chcę żeby się z tym oswoiła". Kolejna pomyłka scenarzystów. Chyba, że ja coś mieszam. ::kwasny::
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Może i mieli razem zjeść kolację :wink: jednak nie zapominajmy że Bridget mieszkała ciągle u koleżanek. Pewnie znów nie mogła być w domu bo gdzieś odrabiała lekcje :wink: i stąd nic nie wie.
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Gdzie Bridget się podziewa? Znowu gdzieś wyjechała? :?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
arturkcf

Post autor: arturkcf »

B@r pisze:Gdzie Bridget się podziewa? Znowu gdzieś wyjechała? :?
na Hawaje. spox, ja obstawiam ze jeszcze dwa tygodnie i zacznie sie z nia jakis duzy watek typu: reakcja na thorna i brooke
Abec

Post autor: Abec »

Dziś mogę powiedzieć o postaci Bridget aż trzy dobre rzeczy. Przynajmniej:
- wyglądała dobre trzy lata młodziej niż poprzednio. Make-upowcy się postarali.
- scenarzyści dali jej jakikolwiek wątek...
- ma także kolegów... No, znajmowych...

;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
arturkcf

Post autor: arturkcf »

Da, od kiedy pojawiła się nowa Brifget wiadomo było, że dadzą jej wątek "ofiary związku Brooke z Thornem". Jest jeszcze taka nawina, podoba mi się jej temperament i typowo młodzieżowe odzywki, szkoda, że nie tłumaczą tego co mówi na polski młodzieżowy slang, tak jak to robią w innych serialach.
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Uwielbiam Jennifer Finnigan i tym samym naszą Bridget :serce:

Obecnie szczerze jej współczuję takiej matki. Miejmy nadzieję, że przy Bridget Brooke się opamięta ::krzyw:: Choć raczej w to nie wierze ::kwasny:: Skoro do tej pory okłamywała Bridget, udowodniła, jak mało jest ona dla niej ważna.
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

No i dodali Bridget do czołówki. Miejmy nadzieję że teraz będzie leciała tylko długa wersja bo teraz to puszczają raz krótką i raz długą. Wkurza mnię to. ::kwasny::
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Moim zdaniem aktorka, ktora obecnie gra Bridget jest paskudna ::ysz:: ::plask wczolo: ::jezyk:: Nie dość, że chuda i garbi się strasznie to jeszcze jest brzydka ::jezyk:: Naprawde mogli sie bardziej postarac i dac te role jakiejs ladniejszej aktorce ::jezyk:: W koncu to corka Brooke! ::ok:: ::krzyw:: :: bow ::
ODPOWIEDZ