Rick vs CJ

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Jugolaz

Rick vs CJ

Post autor: Jugolaz »

Jeszcze niedawno Amber musiała walczyć z Kimberly o to, aby być z Rickiem i małym Ericem, a teraz chyba to Rick zaczyna walczyć z CJ o to, aby odzyskać Amber i swojego "syna".
Awatar użytkownika
Robi

Re: Rick vs CJ

Post autor: Robi »

Jugolaz pisze:Jeszcze niedawno Amber musiała walczyć z Kimberly o to, aby być z Rickiem i małym Ericem, a teraz chyba to Rick zaczyna walczyć z CJ o to, aby odzyskać Amber i swojego "syna".
Rick w tej chwili walczy tylko o syna , o Amber nie ,ponieważ jest z Kimberly .
Jugolaz

Robi pisze:
Jugolaz pisze:Jeszcze niedawno Amber musiała walczyć z Kimberly o to, aby być z Rickiem i małym Ericem, a teraz chyba to Rick zaczyna walczyć z CJ o to, aby odzyskać Amber i swojego "syna".
Rick w tej chwili walczy tylko o syna , o Amber nie ,ponieważ jest z Kimberly .
Wydaje mi się, że oni już chyba nie są razem przez tą sprawę z Brooke i Thornem.
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Kim nie była związana z Ricky'm. :nie:
Najpierw niech C.J. załatwi w papierach, że jest ojczymem Małego, a potem szpanuje. Gdy następnym razem trzeba będzie przyjeżdżać po dziecko, niech Rick już go nie odwozi z powrotem.
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

Robi pisze:Rick w tej chwili walczy tylko o syna , o Amber nie ,ponieważ jest z Kimberly .
A ja nie sądzę, żeby mu chodziło tylko o małego Erica. On zachowuje się jeszcze jak dzieciak i gdyby nic nie czuł do Amber, to po prostu by wystąpił do sądu o odebranie jej dziecka. Poza tym to najpierw jest taki miły, żeby ta się do niego przeprowadziła, a jak Amber mówi "nie", to wkurza się jak gugu-bubu ::cojest:: Poza tym mógłby zaproponować, żeby Amber zamieszkała tam z Rickiem, ale nie, bo jemu chodzi, żeby oni byli jak najdalej od siebie. Poza tym to związek Kim i Ricka już wygasa śmiercią naturalną. Najpierw się -za przeproszeniem- srali, żeby się spotykać 24 h na dobę, a teraz Kimberly wypłakuje się u Thorna. Amen :D
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Kibicuję Rickowi, mimo, że wielokrotnie postępował nieodpowiedzialnie, to jest o niebo rozsądniejszy od CJ'a. Udowodnił, że potrafi świetnie zajmować się małym Erykiem i pogodzić naukę z wychowaniem dziecka. Rick z pewnością nie dopuściłby do takiej sytuacji, w której Amber organizuje imprezę alkoholową przy dziecku. CJ wg mnie się nie sprawdza w roli tatusia i lepiej nie eksperymentować. Niestety formalnie to on był mężem Becky. 8)
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

LoLex pisze:Niestety formalnie to on był mężem Becky. 8)
To nie ma znaczenia, bo w metryce urodzenia dziecka Becky nie jest wpisana jako matka.
Kamil pisze:Poza tym mógłby zaproponować, żeby Amber zamieszkała tam z Rickiem, ale nie, bo jemu chodzi, żeby oni byli jak najdalej od siebie.
Chyba chciałeś napisać "zamieszkała tam z C.J.em". Rick nie wie, że C.J. i Amber się całowali itd.
Abec

Post autor: Abec »

Brooklyn pisze:Kim nie była związana z Ricky'm. :nie:
NA PEWNO byli razem, przecież umawiali się w knajpce i Amber ich obsługiwała, później nie chciała mu się oddac w łóżku. Natomiast prawdą jest, że ich zwiążek obumarł nader szybko, a teraz, gdy Kim właściwie wchodzi do łóżka Thorne'owi, nie ma już szans.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Kamil

Brooklyn pisze:Chyba chciałeś napisać "zamieszkała tam z C.J.em". Rick nie wie, że C.J. i Amber się całowali itd.
Dzięki za spostrzeżenie ::jezyk::
Awatar użytkownika
LoLex

Nie sądze, żeby Kimberly odgrywała jakąś istotną rolę w rywalizacji Ricka z CJ'em. Ona nie myśli teraz o Ricku. Ma inne problemy.
Jugolaz

LoLex pisze:Nie sądze, żeby Kimberly odgrywała jakąś istotną rolę w rywalizacji Ricka z CJ'em. Ona nie myśli teraz o Ricku. Ma inne problemy.
Zgadzam się. Chyba można uznać, że związek Kimberly i Ricka to już historia. Oboje zaczynają się już interesować kimś innym.
Awatar użytkownika
arturkcf

Post autor: arturkcf »

Rick vs CJ

Rick jest piękny (a właściwie to był kiedy grał go Jacob Young) i kasiasty. Jest odpowiedzialny, miły, kulturalny, rozsądny. Darzy dziecko uczuciem i ma przesłodką mimikę twarzy (No ba, że Jacob miał lepszą, ale lepszy rydz (Rick) niż nic)

CJ jest żałosnym błaznem. Brzydal, szkaradeusz (słowotwórstwo rządzi) bezguście. Ma fatalnie zawodzący głos, jakby ciągle płakał. Pretensje o wszystko do wszystkich.

Moje posty zajeżdzają chorym fanatyzmem. Musicie mi to wybaczyć.
Awatar użytkownika
LoLex

arturkcf pisze: CJ jest żałosnym błaznem. Brzydal, szkaradeusz (słowotwórstwo rządzi) bezguście. Ma fatalnie zawodzący głos, jakby ciągle płakał. Pretensje o wszystko do wszystkich.
Szkaradeusz *lol* ::loll:: Mnie też doprowadza do szału jego głos. No i niech on że coś zrobi ze swoją fryzurą.

Kiedy nowy Rick pojawił się w serialu to miałem wiele zastrzeżeń do niego, ale teraz widzę zdecydowaną poprawę i w zachowaniu i w wyglądzie. ;p
Awatar użytkownika
Kamil

arturkcf pisze:Rick jest piękny
::loll::
Justin się ostatnio trochę zantypiękniał, to znaczy zestarzał się

Obrazek

Ja uważam, że Amber powinna być ze mną i koniec ::krzyw::

Poza tym to Kimberly wyjdzie na wojnę z Brooke, więc Amber ma szanse zyskać w jej oczach (Brooke) bardziej jako przyszła żona jej syna aniżeli Kim, ha ;)
Awatar użytkownika
arturkcf

Post autor: arturkcf »

No postarzał się... Widać na tym zdjęciu dobitnie ile warta jest młodość, i że trzeba z niej korzystać póki czas nam jej nie odbierze. Grhh... Jacobek był moim ideałem faceta kiedy grał w mns, teraz jest zwykłym, średnio przystojnym, starzejącym się mężczyzną. (a może jest przystojny, ale to nie moj typ? Widzieć go po takim czasie w takim stanie to dla mnie mały szok O_O)
ODPOWIEDZ