Na chwilę obecną taki spoiler że podróż Taylor nie będzie taka udana jak ją planują
Morgan vs Taylor
- Adex-fan Brooke
Morgan vs Taylor
Takiego tematu chyba nie ma? A teraz się przyda
Taylor z przyjaciółki stała sie wrogiem dla Morgan. Taylor jeszcze nie miała takiej przeciwniczki a teraz ona ją oskarża o stratę drugiego dziecka, gniew Morgan może być ogromny
Na chwilę obecną taki spoiler że podróż Taylor nie będzie taka udana jak ją planują
Oglądajcie jutro jak ładnie Morgan wypluje coś w twarz Taylor 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Re: Morgan vs Taylor
Z jednej strony mamy oszustkę Morgan , która podstępem uwiodła Ridge i zaszła z nim w ciąże . Z drugiej mamy rozgniewaną Morgan , która straciła dziecko przez Taylor . Ich konflikt będzie moim zdaniem bardzo ciekawy .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Dragon_Scale
Re: Morgan vs Taylor
Robi,to nie przez Taylor Morgan straciła dziecko.Robi pisze:Z jednej strony mamy oszustkę Morgan , która podstępem uwiodła Ridge i zaszła z nim w ciąże . Z drugiej mamy rozgniewaną Morgan , która straciła dziecko przez Taylor . Ich konflikt będzie moim zdaniem bardzo ciekawy .
Fajny temat,tak a propos. Morgan i Taylor-dwie kobiety,które będą się zwalczać,a tak naprawdę to ta pierwsza będzie stanowić wielkie zagrożenie dla Taylor i jej szczęśliwej rodzinki. Fajne odcinki się zapowiadają.
If you can't beat them, join them...
- PetroPython
Fajnie, że jest stuknięta - takie osoby zawsze wzbogacają soap operę o coś nowegoanka_ pisze:Teraz to można spokojnie powiedzieć, że ona jest puknięta...Powinni ją zamnkąć w psychiatryku
![]()
![]()
Na początku myślałam, że Stefa przesadza z oskarżaniem jej. Ale Stefa oczywiście znowu wszystko przewidziała... Znowu miała rację
Ja myślałem dokładnie tak samo
Dlatego, że teraz coś się dzieje. Wcześniej mnie drażniła, kiedy okazywała swoją dwulicowość przy Clarke`u, a tak naprawdę nie robiła nic konkretnego, tylko groziła i groziła.nutelka pisze:Teraz jest OK?
Właśnie teraz, kiedy to Morgan wyrządziła Taylor tak
wielką krzywdę? Za co ją tak teraz polubiłaś Kaska?
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Bardzo dobrze, że się coś dzieje.
A co do zemsty na Taylor: po 1 Morgan przecież sama się na nią rzuciła, Taylor ją odepchnęła a ta spadła (coś jak z Amber i Carmen
), a po 2 Stefi już na pewno nie jest niczemu winna
Biedactwo...
Wszystkiemu winny jest Ridge - oczywiście!
Trzeba było nie zdradzać żony.
Z tym mailem i telefonem to Morgan nieźle sobie wymyśliła, ale jak mógł Ridge być takim idiotą i w to uwierzyć.
A co do zemsty na Taylor: po 1 Morgan przecież sama się na nią rzuciła, Taylor ją odepchnęła a ta spadła (coś jak z Amber i Carmen
Wszystkiemu winny jest Ridge - oczywiście!
Z tym mailem i telefonem to Morgan nieźle sobie wymyśliła, ale jak mógł Ridge być takim idiotą i w to uwierzyć.
Co złego, to nie ja 
- Adex-fan Brooke
Motywy Morgan teraz są jasne, zaspoileruje, ale można się domyślić: zemsta a zamieszkała tak blisko bo chce Ridge'a zdobyć! Przez te sytuację Taylor będzie zła na Ridge'a że to przez niego musieli jechac odnawiać ślub i jeszcze że nie dał jej iść do Steffy na łodzi, Taylor postanowi wyjechać pozbierać myśli,ale najpierw przyjdzie ostrzec Morgan...Morgan wkroczy do akcji przychodząc do Ridge'a i np. rozbierając się do bielizny 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city