Massimo Marone
Massimo Marone
Mam nadzieję, że teraz już nie dostanę ostrzeżenia bo to już chyba temat niespoilerowy. Wygląda na to że Eric nie za bardzo przepada za Massimo.
- Dragon_Scale
- Adex-fan Brooke
- x 76
Ona już jest dalece
A ten temat czuje że będzie miał dużo stron
Wkroczył Massimo, powiem obecnie że go nie lubie
ale jeszcze nie po dziś 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
- x 76
Stephani zamiast na Massima to na Ericu się wyżyła , przecież to Marone pierwszy zaatakował Eric'a słownie , ten jako mężczyzna odpowiedział .
Mam nadzieje ,że Eric mu pokaże . Forrester jest bardziej przychylny Brooke , więc wolę go .
Mam nadzieje ,że Eric mu pokaże . Forrester jest bardziej przychylny Brooke , więc wolę go .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
-
Dawidek
- Administrator
- x 85
Dziś poznaliśmy nieco tego Massimo. Facet nadal jest zakochany w Stephanie, chciał się z nią nawet ożenić za młodu.
Ale Eric go ubiegł, i stąd, jak podejrzewam ta niechęć do Eric'a. Dzisiejsze jego słowa mogą dowodzić, że będzie sojusznikiem Stephanie w walce z Brooke. Chce jej nieba przychylić. Facet wg mnie jest typowym makiawelistą - do celu dąży po trupach. To może być bardzo ciekawa postać. I jeego wygląd nie zbudza zaufania.