Mam nadzieję, że teraz już nie dostanę ostrzeżenia bo to już chyba temat niespoilerowy. Wygląda na to że Eric nie za bardzo przepada za Massimo.
Może to jakiś jej były kochanek i Eric jest zazdrosny ??Damians pisze:Ich spotkanie wygląda na bardzo tajemnicze, a jak Eric zdenerwował się, gdy Massimo wspomniał o Stefie![]()
Ona już jest dalece
A ten temat czuje że będzie miał dużo stron
Wkroczył Massimo, powiem obecnie że go nie lubie
ale jeszcze nie po dziś 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Swoją drogą, to dziwne że utrzymywali ze sobą kontakt przez te wszystkie lata i Massimo ani razu nie pojawił się żeby "ratować" Stephanie z kłopotów
Mogli chociaż wspomnieć, że kiedyś tam się pojawił, ale poprostu nie pokazali tego na ekranie.
Stephani zamiast na Massima to na Ericu się wyżyła , przecież to Marone pierwszy zaatakował Eric'a słownie , ten jako mężczyzna odpowiedział .
Mam nadzieje ,że Eric mu pokaże . Forrester jest bardziej przychylny Brooke , więc wolę go .
Mam nadzieje ,że Eric mu pokaże . Forrester jest bardziej przychylny Brooke , więc wolę go .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Administrator
Dziś poznaliśmy nieco tego Massimo. Facet nadal jest zakochany w Stephanie, chciał się z nią nawet ożenić za młodu.
Ale Eric go ubiegł, i stąd, jak podejrzewam ta niechęć do Eric'a. Dzisiejsze jego słowa mogą dowodzić, że będzie sojusznikiem Stephanie w walce z Brooke. Chce jej nieba przychylić. Facet wg mnie jest typowym makiawelistą - do celu dąży po trupach. To może być bardzo ciekawa postać. I jeego wygląd nie zbudza zaufania.