Macy i Deacon

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Damians

Macy i Deacon

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Damians »

Macy i Deacon - idealna para, czy kompletna pomyłka??

Do tej pary mam mieszane uczucia. Z jednej strony bardzo fajnie razem wyglądają, szczególnie pod względem wizualnym do siebie pasują.
Z drugiej jednak, Macy nie tyle czuje coś czuje do Deacon'a jako mężczyzny, tylko do Deacon'a - jako ojca dzieci. A on znowu potrzebuje jakiejś bratniej duszy i takową okazała się przypadkowo spotkana Macy.

Trzeba także pamiętać o urazie, jaki Macy czuje do Brooke. Deacon również ma coś do Brooke, także łączy ich również wspólna nienawiść do Logan.

Jak na razie jednak wspólne sceny Macy i Deacona'a ogląda się bardzo fajnie, liczę na dalszy rozwój akcji ::rad::
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Głupie to jest, Deacon jest okropny z tym anielizmem, a Macy za to jest fajna, ale niech sobie znajdzie kogoś fajniejszego, a nie taką zrytą ciape z niskim poczuciem wartości i wyrzutami sumienia. Jak sie nie potrafilo byc złym, to niech sie spada na drzewo, a nie zmienia na dobrego i wypomina sobie ciagle jaki to byl zły, okropny,a teraz to niedługo kanonizacja :/ Nie podoba mi sie to, mam nadzieje, że Deacon zapije sie na śmierć, a Macy stanie się zła i ukradnie dziecko Brooke, bo widać, ze zaczyna chyba sie tworzyć więź miedzy Macy a Hope ;p
Robi
x 2

Post autor: Robi »

Związek budowany na nienawiści jaki chce zbudować Macy nie wróży nic dobrego . Odkąd dowiedziała się ,że Deacon ma problemy z Forresterami ,a głównie z Brooke odrazu przystąpiła do ataku. Jej nienawiść jest wielka ,że nawet zapomniała o Darli i Thorne . ::kwasny::
DeaconFan
Moderator
x 28

Post autor: DeaconFan »

Wy tu już mówicie o Deaconie i Macy jak o parze, a narazie to tylko krótka znajomość. :wink: Ale liczę, że przerodzi się ona w coś większego i głębszego. :)
Fajnie, że Macy tak wspiera Deacona, tak mu pomaga w odzyskaniu jego dzieci... :) Liczę na dalszy rozwój tych relacji. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Karen

Post autor: Karen »

DeaconFan pisze:Wy tu już mówicie o Deaconie i Macy jak o parze, a narazie to tylko krótka znajomość. :wink: Ale liczę, że przerodzi się ona w coś większego i głębszego. :)
Fajnie, że Macy tak wspiera Deacona, tak mu pomaga w odzyskaniu jego dzieci... :) Liczę na dalszy rozwój tych relacji. :wink:
Dobrze że Deacon ma przyjaciółkę od serca może to nawet przerodzi się w coś więcej .Bo przecież Deacon zasługuje na kobietę która będzie go kochać bez żadnych zastrzezeń.A ten pomyleniec Brook to była pomyłka jego życia.Skrzywdził przedewszystkim Bridget.Która była mu tak oddana.Po za tym Brook wykorzystała go by zapomnieć o ridgu.Namieszała mu w głowie tak że chłopak już sam nie wiedział czego chce.A teraz dyryguje jego kontaktami z dzieckiem. :evil:
kocham M.N.S
Kasiaa

Post autor: Kasiaa »

Ja to mam takie wrażenie, że Macy pomaga Deaconowi, bo chce się odegrać na Brooke i Forresterach. Deacona przestałam lubić kiedy zaczął się jego wątek z Bridget. Moim zdaniem dobrze mu tak. Przypomnijcie sobie jak traktował tą biedną dziewczynę
Damians

Macy i Deacon są moja ulubioną parą. Już dawno nie było takiej fajniej pary, dla której każda scena jest warta obejrzenia ( ostatnią taką parą był Thorne z Brooke ).

Uważam, iż powinni wspólnie wychowywać Małego Eric'a i stworzyć dla niego wspaniała rodzinę.

I oczywiście na weekendy powinni zabierać małą Hope, bo ojciec ma prawo widywać córkę.
DeaconFan
Moderator
x 28

Post autor: DeaconFan »

Macy i Deacon są moja ulubioną parą. Już dawno nie było takiej fajniej pary, dla której każda scena jest warta obejrzenia ( ostatnią taką parą był Thorne z Brooke ).

Uważam, iż powinni wspólnie wychowywać Małego Eric'a i stworzyć dla niego wspaniała rodzinę.

I oczywiście na weekendy powinni zabierać małą Hope, bo ojciec ma prawo widywać córkę.
Dokładnie to samo myślę o tej parze. :D Macy to idealna kobieta dla Deacona. Powinni być razem. Chciałbym, żeby żyli razem długo i szczęśliwie. :serce: ::rad:: :D Oczywiście w towarzystwie małego D. :D
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Lizzy

Post autor: Lizzy »

jeżeli chodzi o dzieci to absolutnie na +. Ale o resztę...Macy wydaje się być zaangażowana, może to będzie w końcu jej szczęśliwy związek, ale pomimo wszystko na razie sceptycznie podchodze.
Damians

Macy i Deacon to jedna z moich ulubionych par w historii "Mody na sukces" :serce:
Niech do końca życia będą już tacy szczęśliwi, jak dzisiaj :serce: ::rad::
Primok

Post autor: Primok »

Damians pisze:Macy i Deacon są moja ulubioną parą. Już dawno nie było takiej fajniej pary, dla której każda scena jest warta obejrzenia
Tak - świetna para - a jak jeszcze dodać do nich Amber w ich wspólnych scenach, to mamy trójkę świetnych aktorów i jest co oglądać w końcu :wink: .
mysia

Post autor: mysia »

Nie wiem dlaczego, ale ja tej pary poprostu nie cierpię ::kwasny:: Może dlatego, że Macy ostanio bardzo nie lubię, a Deacon o wiele bardziej podobał mi sie w roli czarnego charakteru. Scen z nimi nie mogę oglądać i jak dla mnie jest to w tej chwili najgorszy wątek w MNS. No ale może jestem poprostu uprzedzona, poniewaz bardzo mi się niepodobało zachowanie Macy kiedy namiawiała Deacona do głosowania przeciwko Brook i chyba ta jej chęć zemsty sprawiła, że na dzień dzisiejszy nie cierpie jej.
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Tomala

Post autor: Tomala »

A mi ta para jest już obojętna. Z jednej strony to ich nienawidzę bo odebrali Amber dziecko ale z drugiej strony to ich uwielbiam za to że odebrali Brooke firmę.
Damians

Dzisiaj wyglądali cudownie ::rad:: ::rad::
Ostatnią taką szczęśliwą parą była... Już bardzo dawno nie było takiej pary!
Bardzo się kochają, mają dziecko i są po prostu szczęśliwi ::rad::
Aż miło się patrzy :serce:
LoLex

Re: Macy i Deacon

Post autor: LoLex »

Damians pisze:Macy i Deacon - idealna para, czy kompletna pomyłka??
Kompletna pomyłka. Mogą dobrze współpracować, ale w klubie AA. Na pewno nie przy wychowaniu dziecka Becky! :roll: :roll: :roll:
ODPOWIEDZ